Uruk Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 realno, ni ne treba da im znaju zato su mi i smesni ovi koji im pricaju da su debili sto ne znaju to, sasvim je ocekivano i normalno sto ne znaju. 2
Havočka Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 A bolje da ne znaju pa da nauče nešto, ili da ne znaju pa da ne žele da znaju, ali da ne zna, a da ubedjuje sve oko sebe da zna... Uvek sam mrzela ljude koji se prave previše pametni... 2 1
kurackurackurac Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Sta ce joj mozak kad ima sise i picke... 2 1
Oak Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Sta ce joj mozak kad ima sise i picke... A koji je tvoj izgovor? 2 2
Zen Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Mene je ovo bolelo. Ali nisu mi strasno ovi sto veze nemaju matematiku pa lupaju, gori su mi ovi nabedjeni likovi koji su doli da se izdrkavaju nad njima pa su krenuli da jednacinu resavaju pomocu matlaba, Kejlijevih tablica, ljudi koji pricaju o prekoracenjima i prenosu u binarnom sistemu itd. haha, koji nabedjeni kreteni, tacno se vidi da nemaju penis Ali preko matlaba :haha:
рогозуб Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 naravno, bilo bi bolje da nema demotivejshnl okvira, nego da na slici lepo pishe levo america a desno russia, al ajd. mrzi me da menjam sliku. 8 2
рогозуб Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Igrali fudbalsku utakmicu Bosna i Hercegovina - Argentina... sudija dosudi slobodan udarac za Argentinu. Igraci BiH krenu da prave zivi zid i svi osim Muje se okrenu prema lopti samo Mujo se okrene na drugu stranu. Trener vice na Muju -Mujo bolan okreni se na drugu stranu!!! -Jes, pa da propustim ovako lep gol. Mlađi muškarac stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smije se. Iznenadio se da mu maše takva ljepotica, i iako mu se odnekud učinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: . Oprostite, mi se znamo? Ona mu odgovori: . Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog djeteta! Film mu se vrati unazad na dan kad je jedini put bio nevjeran. Rekao je: . Bože, jeste li vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim prijateljima prcao na bilijarskom stolu, dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak? . Ne - odgovori ona - Ja vašem sinu predajem engleski. 4 7
Sisus Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Izgleda da ovog nisu zajebavali kad su mu rekli da će ga obesiti za muda. 3 17
рогозуб Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 shkk jbt evo neke slichice da odmorite ochi od ovoga x) 1 4
vudun Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 sta to rade sirotom fici ? vlaska sela su zakon... 1 2
Recommended Posts