BLAGOJE Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 http://thehairpin.com/2011/01/women-laughing-alone-with-salad/ 1 1
Генеральный Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 ти што су знали да броје до десет су одавно напустили форум 6 2
Dark_Elf Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Холандија блокирала ССП Већина посланика у холандском парламенту одбацила предлог да отпочне процес ратификације Споразума о стабилизацији и придруживању између Србије и Европске уније. 8 3
Rehabilitovani Bagrem Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 ajd bre ljudi zabranite i ove motivationale sa vujaklija sjebas temu skroz. 4 1
kuruz Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Боље је од оних cyanide and happiness срања. 4 29
johnnyzzz Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 @egzi a ti onda idi na prethodnu stranu i gledaj lika kako drka, to je kvalitetan humor... smo forever alun i ostali retardirani memei... 5 8
Rehabilitovani Bagrem Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 ondak da napravimo cetri humor teme: jednu za vukajliju drugu za memove trecu za kurceve cetvrtu za klasican humor(to jest ono sto ne spada u prve tri grupe). 1
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Пет. Једну за врхунски хумор,ту би само ти и Феникс постовали. И та тема да се пинује. 2 4
vudun Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 (edited) obozavam ga inace . Edited June 9, 2011 by Pristojni urinator 7 1
Bitlđus Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 @skullcrusher: someone's coming in - wikipedia
NećuDisplejNejm Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 nove dukijeve mudrosti... jebes mu mater kad nije na jumu, lepo bi se uklopio.
рогозуб Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Došao mucavac u trafiku: - Jjj... jje..dddddd..dan mmmm...arrrlborro! - Crveni ili gold? - pita prodavačica. - C c c crrveee..nnn..i! - Meki ili tvrdi? - Ttttttttttvvvrr...ddi! - Kratki ili dugi? - KKkkkkk...kurvo! Juri pandur Cigu i vice: -Stani,stani! A ciga ce: -Stani ti,tebe niko ne juri! Zašto nema seksa među državnim službenicima? - Zato što su svi rodbina! Bere baba pečurke u šumi. Pojavi se šumar: - Stara, te pečurke nisu za jelo, otrovne su! - Znam, ali ja ih ne berem za jelo već za prodaju. Pitaju malog Cigu: - Šta ćeš biti kad porasteš? - Pa…Biću ženu, decu… Moj otac je u kupatilu - Tatami Setushira Mislim da mu se dopadas - Chetekara Mislim da mu se jako dopadas - Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu - Begamore Tuchichute On voli sljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya Vreme je da krenem - Odokuchi Lepo sto ste svratili - Idikuchi Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet - Ribukara On se sali s vama - Ate Zayebawa Nasi konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili - Yaoku Dasada Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso - Yedemi Semusaka Prijatno - Malodishi On je jako dobar muz - Agatura Doyaya Gatara - Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte - Ochegata On ne veruje u vradzbine - Nechegata Ocuh - Mamukara Maceha - Mometati Pushikaru Svekrva – Wadidushu Polaze ciga vozacki i pita ga instruktor:"Jeli cigo, koji smo znak malopre prosli"? "Aluminijumski", odgovara ciga! Rano ujutro,muž će ženi: -Ne znam kad ću se vratiti,imam nekog posla na sudu. Navečer,zove žena dežurstvo na Sudu: -Oprostite,zanima me koliko će mi muž kasniti na večeru? -5 godina,gospođo. Kako se kunu srbi: -Oni sa platom do 10.000din.: "LEBA MI" -Oni koji imaju od 10 do 50.000din: "SVEGA MI" -Oni koji imaju od 50 do 500.000din: "POŠTENJA MI" A politicari i biznismeni: "NE MAKO SE S OVOG MESTA" Pita mali Perica tatu:Tata šta je pička? Tata mu kaže:Sine pička je nešto strašno. Legli mama i tata spavat a perica sa čaršavom preko glave ulazi u sobu i govori:piiiiičkaaaaaa! Dodje gay kod gay-a 1.Kaze:kupio sam patike od kurceve koze 2.Kaze:ae me sutni u bulju Vraćaju se Mujo i Haso s posla. Mujo: - Jedva čekam da dođem doma i da strgnem ženine gaćice. - A tako si jako napaljen? - Ne, nego me stežu. 8 12
Recommended Posts