Генеральный Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 а, па онда могу и корекциона стакла за лепшу половину. тењкс, доц.
Господин Граул Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 (edited) Edited June 28, 2011 by Господин Граул 3 3
Face Of Melinda Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Najbolja. Stranica. Ikad. hahaha stranica je ludilo overi ovog shizofrenog lika sa te stranice
Face Of Melinda Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Hahaha. Prejak intrevju! Ovaj deo pogtovu " DP: A Hubbard, pazte sada... znaci citano otpozadi Drabuh. Drabuhijevici su drevno pleme sa obala Đerdapa, o kojima legenda govori da su se spustili iz vasione iz Andromeda Galaksije i doneli Zemljanima hleb i pismo. Od tuda potecu i semitske legende kako je hebrejski alfabet u Tori u pocetku bio vatren; kada su Drabuhijevici pekli hleb na vatri, ljudi su ih Nemo posmatrali (to su bili oni Nemci / Germani koje spominju na Atlantida Iznad Sapca forumu), i ovima je bilo neugodno u toj nemoj tisini, da je pismo palu u vatru i slova zasjala u toj primordijalnoj noci. MS: U-j-e-b-o-t-e....Ovo je nesto najfantasticnije sto sam cuo u zivotu. DP: Nije to nista. Hubbard, to jest, Radovan Drabuhijevic, iznio je dve neistine. Prva je da su Srbi stari 3,7 kvatrilijuna godina. Oni su stariji za dvije dijade. MS: Znaci, God Mind nije bio Srbin? DP: Kojesta. God Mind je stvoren mnogo kasnije. U Bas Celik planini. MS: Meni vise nista nije jasno? Ko je onda stvorio Srbe? DP: Nitko. Mi smo oduvek bili. Mi smo infinitivnost. Trijada Sustine kroz kodove stvaranja B, R i E."
Berliner Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 (edited) meni ovo jos bolje: MS: Nije li u to vrijeme bila reptilska invazija na planet Rigel? DP: Jeste. Ja sam u to vreme bio u Kozmickoj Titovoj Mitrovici. Kasnije nam se generalstab preselio u Zrenjanin pa u Sremsku Mitrovicu jer su reptili tada putem svoje obavestajne sluzbe - NKVD, pratili svaki nas pokret. MS: Jebote, ko u Drvaru 43-e. a sto lik pravi kvalitetnu muziku jeste izvalili? http://www.box.net/shared/1qn35fruso edit: ipak ova stvar http://www.box.net/shared/4fw01amg4g Edited June 28, 2011 by Нормалан и Природан
Demon Seed Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 LEPO NAPISAO COVEK DA NE PODBRCKUJETE PAPAGAJI. 3
Recommended Posts