Lou Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/245844_700b.jpg Smejem se sam i naglas. Kako ga je kvalitetno zajebavao. 1 1
Sisus Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 http://www.vijesti.me/caffe/pogledajte-opipao-grudi-1-000-ruskinja-putinovu-srecu-clanak-36866 2
Jabba the Hutt Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 http://www.happyplace.com/4286/brilliantly-sarcastic-responses-to-completely-well-meaning-signs 1
Schneider Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 http://www.vijesti.m...cu-clanak-36866 Svaka mu cast, lepo je ovo odradio, od ovih nasih nakurcenih bi popio samarcinu samo tako. 1 3
Night's Blood Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 (edited) Svaka mu cast, lepo je ovo odradio, od ovih nasih nakurcenih bi popio samarcinu samo tako. Je l' bi pustio devojku da joj neko tako uhvati sise, cisto da ne bi bila 'nakurcena'? Ako nemas devojku, daj odgovor sta bi bilo da imas. Edited September 8, 2011 by Night's Blood 2 2
Schneider Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Je l' bi pustio devojku da joj neko tako uhvati sise, cisto da ne bi bila 'nakurcena'? Ako nemas devojku, daj odgovor sta bi bilo da imas. Cek ovo moras da mi pojasnis kakve veze imaju relacije momak-devojka sa stipanjem sisa sa snimka. Kako bih obezvredio argument iznosim sledece stavove: 1.Tvrdim da vecina cura sa snimka sa snimka ima momke i da im sigurno nece biti po volji kada vide kako je dasa odradio dobar posao, ma koliko simpaticno izgledalo. 2.Ni MENI ne bi bilo po volji ako bi baja dovatio moju curu za grudi. 3.Trece i najbitnije- umesto da posmatras stvari kolektivno psiholoski ( sta ce da misli momak odnosno drustvo), posmatraj individualno psiholoski ( sta ce da misli devojka i da li ce da prihvati da bude stipnuta).Dakle nije bitno sta cu ja ili ostali momci da misle, bitno je koliko su devojke slobodne da, u kolektivnoj u patrijalhanoj sredini kakva je Srbija, budu stipnute za sise. 1 1
Night's Blood Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Rekao si da su devojke iz Srbije "nakurcene", ja sam to shvatila kao negativnu stvar. Da li sam dobro razumela? Ako jesam, poenta mog posta je bila da ako bi ti smetalo nemas prava da kritikujes devojke koje to ne bi dozvolile, jer, i ti si protiv toga. Nadam se da nisam suvise zakomplikovala. Nije Srbija bas toliko patrijahalna, ili bar, nije vise. 3 1
Schneider Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Pa eto ja sam dobio minus od tebe, a tebi sam dao plus. Pa ti proceni ko je "nakurcen". 3
Night's Blood Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Nisi od mene dobio minus, ja nisam tako povrsna, niti mi je stalo do reputacije. A ovim se zavrsava diskusija, nazovimo to tako, sa tobom. Ot: 1 1
Schneider Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Moja greska povlacim rec i izvinjavam se, izgleda da neko prati medjusobne diskusije i deli minuse. Ne mora da se zavrsi diskusija ali ja ne znam ni sta bih vise dodao .
~SilentWarrior~ Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 (edited) Realno, da neki lik na ulici pita devojke da ih uhvati za grudi kako bi preneo pozitivnu energiju npr Tadicu ili Cvetkovicu, jedino samare i masnice i moze da ocekuje. Edited September 8, 2011 by ~SilentWarrior~ 1
Sisus Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 (edited) Realno, da neki lik na ulici pita devojke da ih uhvati za grudi kako bi preneo pozitivnu energiju npr Tadicu ili Cvetkovicu, jedino samare i masnice i moze da ocekuje. Da, ali ne zbog hvatanja za sise. Edited September 8, 2011 by Sisus
temper Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Šta kaže Zemunac kad se popne na Mont Everest? - Vrh brate! Oglas: Menjam cimera koji hrče za cimerku koja uzdiše 1 1
Salvation Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Kada bi neko 'skupljao energiju' da se sa bagrom razracuna onda bi mozda i mogao da dobije par sisica na stipanje.
Lunar Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Ništa posebno, ali je tolko meni kao gameru cool, pogotovo zbog Dantea na kraju. Evo ti plus. 1 1
Demon Seed Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 (edited) Oni su mainstream... A btw, i onaj pajser sto ga Freeman nosi vredi vise nego Master Chief... Edited September 8, 2011 by Demon Seed
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Realno, da neki lik na ulici pita devojke da ih uhvati za grudi kako bi preneo pozitivnu energiju npr Tadicu ili Cvetkovicu, jedino samare i masnice i moze da ocekuje. Zavisi dal je spring break u Beogradu ima toliko ocajnih riba koje bi ti spremale sarme samo da ih pogledas a kamoli da ih uvatis za sise !!!
Demon Seed Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 (edited) Pa ne pricamo o tome, ovaj lik nije vatao babe i gabore za sise, nego devojke koje su relativno dobre ribe. Sad, jbg, ne moz uvatis 1000 a da sve budu 10ke... Edited September 8, 2011 by Demon Seed 1
Recommended Posts