BLAGOJE Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 medj' srbima sem draze koji je najjaci ima i par likova koji kao da su ispali sa trnetovog salasa.
Talvi Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Onaj skroz desno što se malo nageo je pravi vojvođanski domaćin.
metallicus Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Malo gore grind humora. Student iz provincije iznajmi sobu kod neke babe za 100 evra. Kaže baba njemu "Sinko kiriju ti neću naplaćivati pod jesnim uslovom,kada se napalim moraćeš me tucati". Raznišlja on i kaže "U redu". Nakon izvjesnog vremena babi se prijebe i mladić na nju navali.Sve ide kako po loju,mladić razmišlja u sebi "Nisam znao da je ovako dobro karati babu".Svrši mladić,svrši baba i svi na kraju zadovoljni. Ponovo se baba napali,mladić počne da je kara i vidi da ne ide tako dobro kao prvi put.Izvadi karu sav je izgreban i crven. Pita babu "Kako to da je prošli put išlo glatko,a sad grebe?" Baba odgovara "Sinko prošli put je bio gnoj,a sada su kraste". 5
BLAGOJE Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 pa o tome ti pricam,prave cvarke i kobasice sa trnetom na salasu pokraj banostora
Footog Qpoos Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 iju daleko bilo,ja u isti kos sa beocincima...da si lepo rek'o na begeckoj jami,onda ok...ovako nema sanse...
Talvi Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Ivana Žigon ne ustaje iz kreveta ujutru, ona se воздиже
BLAGOJE Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 vuk:to su buksovci pisali jos devedesetih.
Vuk Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 vuk:to su buksovci pisali jos devedesetih. neka, neka, ukenjao sam se od smeha malo pre
BLAGOJE Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 neka, neka, ukenjao sam se od smeha malo pre sram te bilo,toliki co'ek
Álvaro Recoba Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Сви свети, што би реко јучерашњи католички празник. 1
ShinigamY Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Da nije ovo slikano na Kališu? Jer sam video sličnu tezgu
Footog Qpoos Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 reci mi odakle je citat... vuk:to su buksovci pisali jos devedesetih. buksovci sa onim 9000 i zarila kandze su vaznesenili koliko je dobro...vec 100 godina se u raji pominje:"zivotinjo,sto ti je zivotinjo"?
kuruz Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Прича ми ортак како је дошао на посао 2 сата раније кад су померали сат унапред.Дошао кући пијан,пребаци сат унапред а у међувремени пребаце ђале и буразер.Погледа боље мора на шљаку и кад је стигао 1
Recommended Posts