jelchica Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Sedi Perica u školi i gleda zaljubljeno učiteljicu. Njoj malo neprijatno i ode kod Perice, upita ga: - Perice, što me sve vreme gledaš tako? - Pa, ja vas volim!, ogovori Perica. - Ali ja ne volim decu, kaže učiteljica. Na to Perica: - Nema veze, pazićemo. Kaže muž ženi: - Trebalo bi da naučiš da kuvaš, da otpustimo kuvaricu, ponestaje nam novca… Žena će na to: - Ti treba da naučiš da je*eš pa da otpustimo baštovana! Ispred javnog wc-a upita sin ciga tata cigu:-'Tato a u koj' ja da uđem? Ovaj sa Ž il sa M?' Ovaj mu odgovara:'Sine nikako u taj sad M to znači MADAM, a mi smo sine ŽENTLMENI Ulazi čovek u apoteku: - Molim vas, jedan kurton. - Gospodine, kako ste nekulturni! Ima i lepših načina da se to traži. On izađe, pa se vrati i skide pantalone: - Molim vas, radno odelo za gospodina. Otišli Mujo i Haso u lov i Haso se sruši, a Mujo zove hitnu: - Halo hitna, prijatelj mi se srušio i ne diše. - Polako, prvo moramo biti sigurni da je mrtav - reče njemu službenik - Tišina i čuje se pucanj - Dođe Mujo onda: - Dobro i šta sad. 3 1
Denny Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Intervju počinje na 16. minutu, a na 20:30 je taj deo. 1
Talvi Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Ne bih se ja time hvalio... Izvol'te: http://www.sporcle.com/games/g/world
METAL Man Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 (edited) Novaliis, sale 83 Larry Flynt , Lou, Blagoje, KinSlayer i kompanija: Tema je HUMOR. ne Random. Bez geografije, politike, yutub pesama i slicnog. 29 postova sam obrisao upravo. Edited December 1, 2011 by METAL Man
Denny Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Pre će biti da su 4chan i Reddit ravnopravni, samo što je 4chan Redditov stariji brat perverznjak. Ali ostatak je spot on.
Night's Blood Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Rizikujem warn, ali, molim te bar jednom napisi YouTube. Ili bar Jutjub. OT:
рогозуб Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 (edited) i mora jedan 9gag Edited December 1, 2011 by рогозуб 2
Doom Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 http://media1.koreus.com/00071/200911/blonde-strip-tease.swf 1
рогозуб Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 poshto svi pljuju zashto 9gag, zashto vukajlija, zashto su slike odavde ili odande, na kraju ispade da treba da kachimo ono shto smo sami fotografisali. sluchajno se potrefilo da sam neshto prikljuchivao mob sa kompom, pa evo onda par slika koje sam ja sam uslikao ova je od kad sam radio na pumpi, nazvao sam ovu fotografiju "bezolovni benzin ist krieg" na istom tom poslu, nocjna smena, ja i kolega radili ukrshtene rechi: ovo je sa nekog posla obezbedjenja, kada sam se zaposhljavao dali mi da chitam knjigu punu pravila i protokola, poenta ovde je u poslednjem pasusu: ako vlast krade, ne zaustavljaj ih, nego im se izvinjavaj shto pishti aparat za elektronsku zashititu: ovo je iz knjige utisaka u maksiju gde trenutno radim: 9 2
Demon Seed Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Sam si nacrtao Y U NO SELL PLAYSTATION? 3 1
Kendall Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Gde živi Čak Noris? ************************************************************************************ Čak tamo. 1 3
Grob Bez Dna Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) cak nije ni simpaticno. Edited December 3, 2011 by Grob Bez Dna 1 2
Recommended Posts