Nesalomivi Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Otisao Mujo u sumu po drva. Vraca se negdje predvece sa prikolicom punom drva, ali sav nekako potisten. Muva se on tako po kuci, ne moze da se skrasi. Malo, malo, pa zastane i uzdahne. Gleda njega Suljo i vidi da nesto ne stima. Pridje on i pita ga: - "Bolan Mujo, sta ti je, pa si tako potisten?" - "Cuti bolan Suljo, silovao me medved!" - "Uh bolan, nezgodno! Pa jel boli?" - (uzdah) "Cuj, kako ne bi bolelo? Ne pise, ne javlja se“ 2 1
Fapril ethereal Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 jel to mora sa bosanskim naglaskom da se isprica? 4
metal guru Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Istorija Srbije - Facebook verzija 1 1
Nesalomivi Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Pronašli policajca koji se udavio u Savi. Našli mu u džepu ceduljucu sa tekstom : “ Kupi hleb i mleko i skoči u Savu da vidiš jesu li stigle nove zimske gume! 1 8
Nesalomivi Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Седи муж у кући, баца кикирики у вис и хвата га устима. Позове га жена, он се тргне и кикирики му упадне у уво. Покуша да га извади, не иде… Дође и жена… како год покушају - само га гурну још дубље. На крају крену у хитну помоћ. На излазу из куће сретну ћерку која се баш враћала са момком из града. Испричају шта се десило, и момак каже - Ма, нема проблема, не морате да идете код доктора, сада ћу вам ја помоћи!Стави он два прста човеку у ноздрве и рече:- Сада снажно дуните!Човек дуне и кикирики испадне. Сви сретни и весели, момак се поздрави и оде. Жена сва сретна каже:- Јао, како фин и сналажљив момак… Шта мислиш, шта ће бити кад одрасте?А муж ће:- Па, према томе како му прсти миришу, биће нам зет… 3 3
Nesalomivi Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Pricaju dva prijatelja i kaze jedan drugome - Da li je istina da hoćeš da se razvedeš od zene? - "Hoću dragi prijatelju i to što pre." - "Ama, koji je razlog, kakav je problem?" - "Pocela da se skita , samo ide od kafane do kafane. - Au, pocela da pije? - Ne, trazi mene. 3
Nesalomivi Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Pita Mujo Hasu : - Haso koje su najvece bolesti na svijetu ? Haso : " Poima nemam !" Mujo : Pa kako ne znas , pa SIDA i pticija gripa! Haso : "Bas me briga , niti jebem , niti letim ! 1 2
рогозуб Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 (edited) ma ajde. tipa kontolni toranj: recite nam vashu visinu i polozhaj pilot bosanac: 182 cm, sedecji Edited December 10, 2011 by рогозуб
Footog Qpoos Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 vidim da ste poceli sa nekim vicevima.. drugar mi sinoc ispricao.... zaustavio saobracajac narkomana... -dobro vece,zasto tako brzo vozite,gde zurite? -ma brate,nemam pojma ni gde sam... -odmah mi dajte vas vozacku i saobracajnu... -ma nemam,jebi se... -jel znas ti bre ko sam ja? -pa sta je ovo danas vise...ja ne znam gde sam,on ne zna ko je... mnogo je bolje kada se isprica,kada se prica po narkomanski... 5 1
Recommended Posts