Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

Old-man-loses-dentures.gif

Што га више гледам, више умирем од смеха. Како му заландарају шкљоцаре пре него што фурну напоље. :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Kako ti nije jasno, u pitanju je gangbang sa domacicom, majkom dvoje dece koja im potom daje kondome napunjene spermom da bace sa prozora na random prolaznika. Deca, tipicni vragolani, nestrpljivo ispred vrata cekaju paket i ocigledno uzivaju u maltretiranju stranaca.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Kako ti nije jasno, u pitanju je gangbang sa domacicom, majkom dvoje dece koja im potom daje kondome napunjene spermom da bace sa prozora na random prolaznika. Deca, tipicni vragolani, nestrpljivo ispred vrata cekaju paket i ocigledno uzivaju u maltretiranju stranaca.

A jos je i poucan, uci nas da koristimo kondome kad gengbengujemo domacice, majke dvoje dece.

Zna li neko odakle je ovaj gif?

Edited by Demon Seed
Posted

A ja sam ubedjen da svi doktori sveta imaju prirodno nepregledan rukopis i da namerno zbog takvog talenta upisuju medicinu kako bi samo nastavili tradiciju. Svi do jednog.

Posted

A ja sam ubedjen da svi doktori sveta imaju prirodno nepregledan rukopis i da namerno zbog takvog talenta upisuju medicinu kako bi samo nastavili tradiciju. Svi do jednog.

Nema smisla. Zašto bi neko sa talentom za švrakopis odlučio da upiše medicinu i postane, recimo, neurohirurg? Mirna, staložena i precizna ruka su tu od suštinske, da ne kažem životne, važnosti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...