soul wandering Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Ja imam bas ispisan rukopis, par njih mi je bas reklo da pisem kao da sam doktorka Kod mene je to uredno sve, ali se ne razaznaje sta tacno pise.
Nesalomivi Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 U kafani sede i piju Srbin, Nemac i Amerikanac. Srbin nije imao više para pa se dosetio, kaže on njima: • 'Ajde da se kladimo u piće da ću svoje uvo da ugrizem. Nemac odmah pristane i opkladili se. Srbin izvadi veštačku vilicu, ugrize svoje uvo i tako dobije opkladu. Opet se njemu pilo pa opet opklada. Kaže on ovog puta Amerikancu: • Da se kladimo u piće da ću svoje oko da ugrizem. Ali Amerikanac se napravi pametan pa ga unapred upozori da ne dolazi u obzir vađenje vilice. Srbin se složi, pa izvadi veštačko oko i ugrize ga i opet on dobije opkladu. Posle izvesnog vremena Srbin reče obojici: • Da se kladimo u piće, ja vas popišam, a vi ćete ostati suvi. Slože se oni, i Srbin se popeo na sto i počeo da mokri po njima. Ovi skroz mokri i počeli se buniti: • Šta je ovo, cele si nas popišao!? • E, pa jednom i vi da dobijete opkladu... 3
Fapril ethereal Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 ti treba da pocnes da placas nadoknade ljudima koji potrose 40 sekundi svog zivota na citanje tvog vica 20 2
Nesalomivi Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Ti bi trebao da placas nadoknadu ovoj planeti jer uzalud trosis vazduh, ali sta da se radi, svet nije savrsen, sto se iz tvog primera najbolje vidi. A sad odjebi, i nastavi da kukas nad svojom sudbinom sto zivis u Srbiji. 3 10
Grob Bez Dna Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 ti treba da pocnes da placas nadoknade ljudima koji potrose 40 sekundi svog zivota na citanje tvog vica ili da ih casti pivom. 3
iron will Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Види што се Фаприл одма буни кад нек пиша по Американцима, макар и у шали... Човек се уклапа у сваки стереотип о ЛДП-овцима. 2 2
BLAGOJE Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 kako me ovaj mali nacista istrolovao da zapravo procitam feniksov vic
johnnyzzz Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 @fapril feniks bar kači viceve na temi predviđenoj za to (makar i loše)... shvatili smo, ne sviđaju ti se, ne moraš posle svakog njegovog posta da kenjaš o tome... 2 1
Vuk Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 (edited) @fapril feniks bar kači viceve na temi predviđenoj za to (makar i loše)... shvatili smo, ne sviđaju ti se, ne moraš posle svakog njegovog posta da kenjaš o tome... Ranije sam tebe, Faprila i Sisusa po humoru poshtovao, sada si samo svinjski avatar... edit: i Trneta! Edited December 16, 2011 by Vuk
sale 3sm Larry Flynt Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 (edited) Kuva se na ateizmu,kuva se na humoru,soul wandering ne da slike....bice rata Edited December 16, 2011 by sale 83 Larry Flynt
kuruz Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Sad će i derbi u basketu... Oooops, to više nije derbi... 1
Vuk Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 (edited) Ti godinama ne znash shta je derbi, vazda si za one jache bio, pa si se podsmevao slabijima... Edited December 16, 2011 by Vuk 2
johnnyzzz Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 (edited) Ranije sam tebe, Faprila i Sisusa po humoru poshtovao, sada si samo svinjski avatar... edit: i Trneta! Jebi ga, gledaj to sa vedrije strane, ostali su ti fapril i sisus... edit... i trne! Edited December 16, 2011 by johnnyzzz 1
Vuk Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Dobar je, pogotovo bez kamere na fonu... a i batajnichka strana... 706
Fapril ethereal Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Ti bi trebao da placas nadoknadu ovoj planeti jer uzalud trosis vazduh, ali sta da se radi, svet nije savrsen, sto se iz tvog primera najbolje vidi. A sad odjebi, i nastavi da kukas nad svojom sudbinom sto zivis u Srbiji. konacno si izvadio glavu iz vicoteke.. budi malo vise zen,jebem mu mater.. @fapril feniks bar kači viceve na temi predviđenoj za to (makar i loše)... shvatili smo, ne sviđaju ti se, ne moraš posle svakog njegovog posta da kenjaš o tome... konacno je izvadio glavu iz vicoteke,trudicu se..
imaginos Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 ti treba da pocnes da placas nadoknade ljudima koji potrose 40 sekundi svog zivota na citanje tvog vica Ti bi trebao da placas nadoknadu ovoj planeti jer uzalud trosis vazduh, ali sta da se radi, svet nije savrsen, sto se iz tvog primera najbolje vidi. A sad odjebi, i nastavi da kukas nad svojom sudbinom sto zivis u Srbiji. nesalomivi, salomio te fapril - najbolje poklapanje u poslednje vreme. ;-)
Demon Seed Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Ne rade, jednostavno su užurbani. jednostavno ih boli kurac
Recommended Posts