vudun Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 ja se registrovao ćirilično Вуду - al' kod ne prihvata pa mi nick neka brljotina. Nema veze. Крећемо у крсташки поход!!!
Jabba the Hutt Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 o gotte na himmelu. Neverotavno cega se sve covek moze nacitati na tom forumu!
Jabba the Hutt Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Umreh od smeha chitajuci ovo!!!!!!!!! Sad sam se registrovao. Ja sam GoTh PrInCeSs. xD xD xD Sad cu da krenem u akciju sa postovanjem, smislio sam ceo koncept laznog predstavljanja. xD Ja se oblacim bas gothick u zadnje vreme. Nekako mi je crna boja najdraza. Mojoj mami se to ne svidja, ali ja imam svoj stil i niko ne moze da mi naredjuje kako da se oblacim. Btw, imam nove crne rukavice. Bas su goth! inlove Svaka cast za ovo
SkullKrusheR Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ma trpam ih sve u shes'! Na podforumu "Music" najvishe. Inache, ja sam Korgull The Exterminator sa spejsa, ako nisi skontao. Imash me medju prijateljima.
SkullKrusheR Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ajde da otvorimo novu temu za ovo, glupo je da pishemo ovde.
Feniks . Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ovaj vic sam mozda vec postavio ali moram opet, sad sam ga citao i opet se odusevio... Novi poštar, prvi dan na poslu.Ulazi u zgradu, prvi sprat, zvoni na vrata...Ništa. Kuca....Ništa. Vidi on, vrata malo odškrinuta, pa uđe sam, veli , aj' da ipak ljudima predam poštu. Kad je ušao ima sta da vidi: Stoji žena i gnječi sopstvene sise, a neki tip jebe babu i drži otvoreni kišobran u ruci. Sav zbunjen, postar zbriše iz stana i ode na drugi sprat, pozvoni na vrata i otvori mu neki frajer. -Jebote, šta sam sad dole video, u stanu ispod vas, u pizdu materinu. Uđem ja, unutra neka žena gnječi sise, a tip jebe babu i drži otvoreni kišobran... -Ma, ne brini se ništa, poštare, oni su ti gluvonemi pa tako komuniciraju. To žena kaže mužu: IDI PO MLEKO, a on joj odgovara : JEBEM TI MATER, VIDIŠ DA PADA KIŠA !
Jabba the Hutt Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 (edited) a ti si taj! Evo napravio sam ja temu, samo da je odobre moderatori, pa cemo tamo da nastavimo prepisku Novi poštar, prvi dan na poslu.Ulazi u zgradu, prvi sprat, zvoni na vrata...Ništa. Kuca....Ništa. Vidi on, vrata malo odškrinuta, pa uđe sam, veli , aj' da ipak ljudima predam poštu. Kad je ušao ima sta da vidi: Stoji žena i gnječi sopstvene sise, a neki tip jebe babu i drži otvoreni kišobran u ruci. Sav zbunjen, postar zbriše iz stana i ode na drugi sprat, pozvoni na vrata i otvori mu neki frajer. -Jebote, šta sam sad dole video, u stanu ispod vas, u pizdu materinu. Uđem ja, unutra neka žena gnječi sise, a tip jebe babu i drži otvoreni kišobran... -Ma, ne brini se ništa, poštare, oni su ti gluvonemi pa tako komuniciraju. To žena kaže mužu: IDI PO MLEKO, a on joj odgovara : JEBEM TI MATER, VIDIŠ DA PADA KIŠA ! dobar, dobar! Edited July 18, 2008 by Jabba the Hutt
SkullKrusheR Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ovaj vic sam mozda vec postavio ali moram opet, sad sam ga citao i opet se odusevio... Novi poštar, prvi dan na poslu.Ulazi u zgradu, prvi sprat, zvoni na vrata...Ništa. Kuca....Ništa. Vidi on, vrata malo odškrinuta, pa uđe sam, veli , aj' da ipak ljudima predam poštu. Kad je ušao ima sta da vidi: Stoji žena i gnječi sopstvene sise, a neki tip jebe babu i drži otvoreni kišobran u ruci. Sav zbunjen, postar zbriše iz stana i ode na drugi sprat, pozvoni na vrata i otvori mu neki frajer. -Jebote, šta sam sad dole video, u stanu ispod vas, u pizdu materinu. Uđem ja, unutra neka žena gnječi sise, a tip jebe babu i drži otvoreni kišobran... -Ma, ne brini se ništa, poštare, oni su ti gluvonemi pa tako komuniciraju. To žena kaže mužu: IDI PO MLEKO, a on joj odgovara : JEBEM TI MATER, VIDIŠ DA PADA KIŠA ! Hahahahahahaahhahahahahahahahahaha!!!!!!!!! Odlichan!
mara! Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 jbt. onaj forum. oni klinci. GOTTE NA HIMMELU? xDxDXD
Jabba the Hutt Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Neverovatno, ali stvarno neverovatno. Glupi su kao noc, bogu zaplakati...
White Man Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Jao bre, ono nije normalno, postovao sam nekoliko postova i već sam se umorio
Andrija Smith Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 (edited) Ajmo sad na forum! U jbt kolko vas je tamo, aj neka neko otvori neku spamersku temu Edited July 18, 2008 by Andrija Smith
Recommended Posts