Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

ja se registrovao ćirilično Вуду - al' kod ne prihvata pa mi nick neka brljotina.

Nema veze.

Крећемо у крсташки поход!!! :red:

Posted
Umreh od smeha chitajuci ovo!!!!!!!!! Sad sam se registrovao.

Ja sam GoTh PrInCeSs. xD xD xD

Sad cu da krenem u akciju sa postovanjem, smislio sam ceo koncept laznog predstavljanja. xD

Ja se oblacim bas gothick u zadnje vreme. Nekako mi je crna boja najdraza. Mojoj mami se to ne svidja, ali ja imam svoj stil i niko ne moze da mi naredjuje kako da se oblacim.

Btw, imam nove crne rukavice. Bas su goth! inlove

Svaka cast za ovo :)

Posted

Ovaj vic sam mozda vec postavio ali moram opet, sad sam ga citao i opet se odusevio...

Novi poštar, prvi dan na poslu.Ulazi u zgradu, prvi sprat, zvoni na vrata...Ništa.

Kuca....Ništa.

Vidi on, vrata malo odškrinuta, pa uđe sam, veli , aj' da ipak ljudima predam poštu. Kad je ušao ima sta da vidi:

Stoji žena i gnječi sopstvene sise, a neki tip jebe babu i drži otvoreni kišobran u ruci. Sav zbunjen, postar zbriše iz stana i ode na drugi sprat, pozvoni na vrata i otvori mu neki frajer.

-Jebote, šta sam sad dole video, u stanu ispod vas, u pizdu materinu. Uđem ja, unutra neka žena gnječi sise, a tip jebe babu i drži otvoreni kišobran...

-Ma, ne brini se ništa, poštare, oni su ti gluvonemi pa tako komuniciraju. To žena kaže mužu: IDI PO MLEKO, a on joj odgovara : JEBEM TI MATER, VIDIŠ DA PADA KIŠA !

Posted (edited)

a ti si taj! Evo napravio sam ja temu, samo da je odobre moderatori, pa cemo tamo da nastavimo prepisku :)

Novi poštar, prvi dan na poslu.Ulazi u zgradu, prvi sprat, zvoni na vrata...Ništa.

Kuca....Ništa.

Vidi on, vrata malo odškrinuta, pa uđe sam, veli , aj' da ipak ljudima predam poštu. Kad je ušao ima sta da vidi:

Stoji žena i gnječi sopstvene sise, a neki tip jebe babu i drži otvoreni kišobran u ruci. Sav zbunjen, postar zbriše iz stana i ode na drugi sprat, pozvoni na vrata i otvori mu neki frajer.

-Jebote, šta sam sad dole video, u stanu ispod vas, u pizdu materinu. Uđem ja, unutra neka žena gnječi sise, a tip jebe babu i drži otvoreni kišobran...

-Ma, ne brini se ništa, poštare, oni su ti gluvonemi pa tako komuniciraju. To žena kaže mužu: IDI PO MLEKO, a on joj odgovara : JEBEM TI MATER, VIDIŠ DA PADA KIŠA !

:lol: dobar, dobar!

Edited by Jabba the Hutt
Posted
Ovaj vic sam mozda vec postavio ali moram opet, sad sam ga citao i opet se odusevio...

Kuca....Ništa.

Hahahahahahaahhahahahahahahahahaha!!!!!!!!! :) Odlichan!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...