Господин Граул Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Па у суштини ови нови албуми су им емо
José Luis Chilavert Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ima na download muzike link za gorgorothov Ad majorem , pa ako nekome treba Nego cudi me da niko nije otvorio temu na Slike clanova
SkullKrusheR Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ima na download muzike link za gorgorothov Ad majorem , pa ako nekome treba Nego cudi me da niko nije otvorio temu na Slike clanova Imash i to: http://emokidz.forumotion.com/slike-clanova-f17/
José Luis Chilavert Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Imash i to: http://emokidz.forumotion.com/slike-clanova-f17/ Ma znam , ali me cudi kako niko od ovih ovde nije otvorio svoju temu
Axeanosilas Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 E, znate ono dvoje što su se ubili jer su ih prozivali preko neta? Šta ako se sad neki od onih zvekne? Ima na B92 da se pojavimo, "dete se ubilo zbog članova yumetal.net internet foruma", ima da postanemo slavni "Najveći provokatori i indirektni navodioci na samoubistvo jesu izvesni Gojko i Mita" Ти би могао да отвориш тему на фоткама, ова из профила ти је баш емо, само да доцрташ неколико сузица...
Morphy Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 http://emokidz.forumotion.com/slike-clanov...t1153.htm#59917
Josif Visarionovič Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 a ovo je kult Металика није ни метал ни панк, Металика је мој добар другар. А ваљда смо ми емоси другари и сви се волимо, тако да ми није јасно зашто неко може имати нешто против Металике. Јел' знате ви да је Металика можда најзаслужниjaа за пробој Токио Hотела? Не знате. наравно, кад сте клинци. Ја сам Токио Хотел пратио и слушао откад су снимили први демо jebes mi sve ako si ti normalan,brate vristim vec 10 minuta naglas
José Luis Chilavert Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 http://emokidz.forumotion.com/slike-clanov...t1153.htm#59917 :) :)
Axeanosilas Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ко је Д.Р.И? Оно је сјајно, а они су тако слатко наивни и примају се...
Andrija Smith Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Onaj forum vec polako gubi car, pola YuM-a je tamo
SkullKrusheR Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ja sam D.R.I. Stvarno si kraljina! Glupi emosi josh nisu skontali da ja nisam GoTh PrInCeSs.
José Luis Chilavert Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ово је једини емо форум, немојте ме и одавде терати, био сам на јуметалу и прозивали су ме да сам емо педерчина, ако ме и одавде отерате, стварно ћу се убити... Pa da vidis, tada smo jos bili jako mladi, ali sto smo stariji sve vise i vise muzicki evoluiramo.... Novi demo ce biti super! Videcete. Ovi su najbolji
Josif Visarionovič Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 gledaj mene kako kenjam u temi za slike
Axeanosilas Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Бежи, бре, у курац, почеше да гракћу да сам педофил. Још ми и мурија треба...
Andrija Smith Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 gledaj mene kako kenjam u temi za slike Staljine, usrali su se svi Inace, ja sam Andrija tamo
Azaralena Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ej... ljudi... sad me strefila strasna... spoznaja... yumetalci... se ujedinise... auuuuuuuuuu... Every one of us has heard the call Brothers of True Metal proud and standing tall We know the power within us has brought us to this hall there's magic in the metal there's magic is us all Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers go on get out Leave the hall Now the world must listen to our decree We don't turn down for anyone we do just what we please got to make it louder, all men play on ten If you're not into metal, you are not my friend Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers I said Leave the hall Now the world must listen to our decree We don't turn down for anyone we do just what we please Got to make it louder, all men play on ten If you're not into metal, you are not my friend There's metal in the air tonite, can you hear it call If you ain't got the balls, to take it you can Leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall
Џејсон Њустед Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Da li je neko zvao Sisusa i Razbijaca na taj forum?
Josif Visarionovič Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Staljine, usrali su se svi Inace, ja sam Andrija tamo ne smeju da kazu kad je okup,boje se pokolja
Recommended Posts