Night's Blood Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Ortak blistao. Au, što je škola zlobnaStvara mržnju i samoću K'o da mi je ploča grobna Sreća pa ne radi noću Najviše od svega volim Kad nisam u svojoj školi Nema one družine Što mi krade užine Au što je škola zlobna Ne d'o bog da imam para Svaki marcol, svaki šamar Jedan novi tik mi stvara Najviše od svega volim Kad nisam u svojoj školi Ne bije me niko Zbog one sa kikom 1 1
Zen Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 mozda je neko vec kacio http://www.sadanduseless.com/2012/04/hooray-for-hairy-famous-women/ pogiboh
Novaliis Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Dolana pratim od samog početka, dok su ga forsirali na /b/. Meni je urnebesno smešno. 1
oʞɾoƃ Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 (edited) kao i obično, Balkanci useru sve čega se dotaknu Edited April 6, 2012 by oʞɾoƃ
Novaliis Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Meni je original dobar. Naravno, nisu svi radovi na istom nivou ali ima odličnih. Ne mora svkai humor biti prefinjen. Dolan je po meni odličan primer tog krvavog, bizarnog, besmislenog humora. Jeste glupo ali u tome je fora. Nije svaki pokušaj ovakvog humora uspešan, daleko bilo. 1
Јарослав Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 (edited) Не капирам? Ок, капирам, али хумор? ОТ: Edited April 6, 2012 by Јарослав
Andrija Smith Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Meni je tako nešto baš bezveze, jer ima i malo smisla. Fora kod tih stripova je da do te mjere nemaju smisla da postanu smiješni.
Sisus Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Fora kod tih stripova je da do te mjere nemaju smisla da postanu smiješni. Upravo to. Nije smešan sam strip, već WTF momenat.
Recommended Posts