Josif Visarionovič Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 pobrisali.uspeo sam ja da upadnem preko proksija haha
Mita Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 emokidz.forumotion.com jbt pokusao sam sve i nista ne uspevam kriziram moram da vidim moju ljubav Swit Vampajer :) XD
Andrija Smith Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 (edited) Jaooo neeeeee, sve je pobrisano a tako smo se dobro izlupetali... Sledeca meta? @mita - izbrisi cookies Edited July 19, 2008 by Andrija Smith
vudun Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Ja sam Vudu EMOroid i banovala me moderatorka na Zmijanac forumu. Slala mi je neke preteće poruke A ja samo odgovorio na temi ''Hoće li se Vesna Zmijanac vratiti?'' sa Hoće hoće, kad na qrac izraste nokat!!!
Andrija Smith Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Ahahahaha ne seeeri... A one teme su bile kult
Andrija Smith Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Na Zmijanac forumu je bilo najbolje Ja sad instaliram proxy, pa da vidim ko ce me banuje
Mita Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 sta je poxy? dajte nesto sto moze da mi pomogne da budem odbanovan
Mita Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 (edited) xaaxxa uclanio sam se jeee ovaj proksi je ZLATA VREDAN ##LeNcHe##, >>Emo__RaVeN<<, ***<3laurelinka, *...Emo_Girl...*, *A&D*, *Milkichitza_EMO*, ...murder_kid..., aaa, Andrija, angel of darkness994, Axe, bad_girl95, Billy, bodomarko, Bwhahaha, Catastrophé, D.R.I., dekline, Demian, Djina%EmO_Rosses, emo je gay, Emo Je Konza, Emo jebač, Emon Amarth, Emotivni Razbijač, Emoyz, EMO_girl, EmO_mIXY_95_KS, Emo_Witch_Shina, Gojko, GoTh PrInCeSs, Gus Lipstick, Heinrich_Himmler, hypnos, Iw@Na 93, jasamemo, Jezza92, josh_bg, khevy, Lemur, Lonely_Soul, Lordfeanor, ludasam, Mia_Valas, Milica, MilosEMO, MnogoSamDepresivan, monikam, MusicFreak, Pickoplaconja, pinkdemon, placipicka, Radioactive_sperm, Regurgitate, SadDepresedEmoKid, shaki01, slatka-mala_visnjicica, Slayer Of Emo!, Sleepyangel, Staljin, Steff*EMO, Still_loving_you, Sweet_Wampyre, teletabis, The Dawg, toy, Uruk Hai, VampLady, vitaminceee, Zadrti Metalac, ~~~ axxaax skoro svi su sa ovog foruma XD ljudi koristite proksi jbt sad mozemo da im jebemo kevu svaki dan Edited July 19, 2008 by Mita
Grob Bez Dna Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 mito(ili bilo ko), daj link da skinem proxi da zezem sa vama.
Night Prowler Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Sta je to proxy? Mogu li i ja u SATANICA CREW?
Divlji Tigar Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Mene nisu banovali sa emo foruma samo mi pobrislali 90% poruka. Na ovaj zmijanaca forum nisam mogao da udjem jer mi nije stigao mejl za potvrdu registracije. A bas me zanima sta je sve bilo?
SkullKrusheR Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Uspeo sam i ja preko proxy-ja. Samo ukucate na google-u "proxy", udjete u prvi rezultata i nadjete "Proxify". Dalje ce vam biti jasno.
Mita Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 mito(ili bilo ko), daj link da skinem proxi da zezem sa vama. http://proxy.org/ idi random proxy i ucucaj tamo na src sta god oces Sta je to proxy? Mogu li i ja u SATANICA CREW? Naravno svako ko je zezao emo klince moze u satanica crew nadam se da se gojko ne ljuti Mene nisu banovali sa emo foruma samo mi pobrislali 90% poruka. Na ovaj zmijanaca forum nisam mogao da udjem jer mi nije stigao mejl za potvrdu registracije. A bas me zanima sta je sve bilo? i mene isto jer ja nisam bio Uspeo sam i ja preko proxy-ja. Samo ukucate na google-u "proxy", udjete u prvi rezultata i nadjete "Proxify". Dalje ce vam biti jasno. tako sam i ja XD
Josif Visarionovič Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 registrovao sam se kod brene,aj sad da ga smlatimo
vudun Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Šta kakite, pa gde ste?!? Ja usamljen ludujem na Breninom forumu ... aj upadajte.
Andrija Smith Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ajmo sutra raid, kasno je sad... A za one koji nisu bili na Zmijanac forum,ne znate sta ste propustili...
Recommended Posts