Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

emokidz.forumotion.com

jbt pokusao sam sve i nista ne uspevam :(

kriziram

moram da vidim moju ljubav Swit Vampajer :wub:

:):):) XD

Posted

Ja sam Vudu EMOroid i banovala me moderatorka na Zmijanac forumu.

Slala mi je neke preteće poruke :)

A ja samo odgovorio na temi ''Hoće li se Vesna Zmijanac vratiti?'' sa Hoće hoće, kad na qrac izraste nokat!!!

Posted (edited)

xaaxxa

uclanio sam se jeee ovaj proksi je ZLATA VREDAN :D

##LeNcHe##, >>Emo__RaVeN<<, ***<3laurelinka, *...Emo_Girl...*, *A&D*, *Milkichitza_EMO*, ...murder_kid..., aaa, Andrija, angel of darkness994, Axe, bad_girl95, Billy, bodomarko, Bwhahaha, Catastrophé, D.R.I., dekline, Demian, Djina%EmO_Rosses, emo je gay, Emo Je Konza, Emo jebač, Emon Amarth, Emotivni Razbijač, Emoyz, EMO_girl, EmO_mIXY_95_KS, Emo_Witch_Shina, Gojko, GoTh PrInCeSs, Gus Lipstick, Heinrich_Himmler, hypnos, Iw@Na 93, jasamemo, Jezza92, josh_bg, khevy, Lemur, Lonely_Soul, Lordfeanor, ludasam, Mia_Valas, Milica, MilosEMO, MnogoSamDepresivan, monikam, MusicFreak, Pickoplaconja, pinkdemon, placipicka, Radioactive_sperm, Regurgitate, SadDepresedEmoKid, shaki01, slatka-mala_visnjicica, Slayer Of Emo!, Sleepyangel, Staljin, Steff*EMO, Still_loving_you, Sweet_Wampyre, teletabis, The Dawg, toy, Uruk Hai, VampLady, vitaminceee, Zadrti Metalac, ~~~

axxaax

skoro svi su sa ovog foruma XD

ljudi koristite proksi jbt sad mozemo da im jebemo kevu svaki dan :D

Edited by Mita
Posted

Mene nisu banovali sa emo foruma samo mi pobrislali 90% poruka.

Na ovaj zmijanaca forum nisam mogao da udjem jer mi nije stigao mejl za potvrdu registracije.

A bas me zanima sta je sve bilo?

Posted
mito(ili bilo ko), daj link da skinem proxi da zezem sa vama.

http://proxy.org/

idi random proxy i ucucaj tamo na src sta god oces

Sta je to proxy? Mogu li i ja u SATANICA CREW?

Naravno svako ko je zezao emo klince moze u satanica crew :D

nadam se da se gojko ne ljuti :D

Mene nisu banovali sa emo foruma samo mi pobrislali 90% poruka.

Na ovaj zmijanaca forum nisam mogao da udjem jer mi nije stigao mejl za potvrdu registracije.

A bas me zanima sta je sve bilo?

i mene isto jer ja nisam bio :D

Uspeo sam i ja preko proxy-ja. Samo ukucate na google-u "proxy", udjete u prvi rezultata i nadjete "Proxify". Dalje ce vam biti jasno.

tako sam i ja :)

XD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...