Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

Evo najsvežije, šta sam ostavio na temi MARINA TUCAKOVIĆ ( brena forum ).

Tucali smo Tucakovićku ja i moj ortak Mare, i to u Studentskome Gradu u Bg-u.

Jebala se ko štuka tamo, svim studentima sa strane je ulepšala boravak i poboljšala studiranje u prestonici.

Nije se, sećam se odlično, ta skidala sa kurca...

... Eh Marina marina, mene oralno zadovoljavaš a Mare Crveni rastura te analno i to još istovremeno.

Prekrasni su to dani bili deco sa Marinom Radodajkicom!

poZ

A ovu sliku okačih u galeriji SLIKE BRENINE PORODICE :udri:

family.JPG

:zuba:

Posted

Banovani ste sa ovog foruma

Kontaktirajte administratora za više informacija

Do 19/01/2038

A idem preko proxyja? Tj odem na ovaj Proxy.org, i klikknem na random proxy, unesem adresu emo foruma i izadje mi ovo. Probao sam i preko Proxify ali mi kaze da za tu opciju moram da platim????

Posted

I meni k'o Uruk Haiju kaže da moram da platim ...

... a oni silni dolari mi se ipak ne daju za izgubljenu emo dečicu. ;)

Posted (edited)

Probao, nece, ponovo izbacuje

Banovani ste sa ovog foruma

Kontaktirajte administratora za više informacija

Do 19/01/2038

Izgleda da su poceli da banuju nickove...

EDIT: Nije vazno ici cu od druga, a od ponedeljka iz internet kluba(tamo ima 7 kompova:))

Edited by Uruk Hai
Posted

BRE NEKI LIK SE UCLANIO PAZITE OVO

Zdravo svima, moje ime je Branislav Cvjetkovic , svetovno ime Aljosa Zosima po svjecu, zamonasio sam se zime 1994 i jos uvek sluzim Bogu i ljudima. Svoje vrijeme sluzim u manastiru Milesevo, uskoro treba da me premeste zbig nekih stvari ali o tome kasnije malo... Sta jos reci o meni, pa jedino to da nisam uvek bio jedno sa Bogom, moglo bi se rijec da sam cak bio i bogohulnik (oprosti mi Boze na ovome AVE MARIA 3X ) nekada sam pljackao po prodavnicama a to su bila vremena uzasne vladavine sotonizovanog Slobodana Milosevica. Kasnije upoznah jednog svjestenika zvadose ga Evgenije, on mi pruzi ruku i pokaza mi blistavu svetlost, promenio me je jer sada sam upoznao Boga i sanjao ga vise puta u snu. Verujem da na ovoj planeti imam misiju koju mi je Bog namenio i kanim se obavit je.

:):):

Da nije neko odavde?

Posted

upadajte

http://lepabrena.14.forumer.com/index.php

vecnikvan: Ja malo pre ustala i citam...ma manijaci...dosadno im pa ne znaju sta ce...to sve drogirano...

20 јул 08, 10:21

vecnikvan: Pa sta to bi SANNOOOO? Je li sredjeno?

20 јул 08, 10:20

SANNA: Bice da se djecki naduvali malo... ima l kafe Ako

20 јул 08, 08:42

Crazy4Brena: hahaha...joj sta su neki napisali u Grand Paradi.... Arsen, da, da, idi brzo zovi policiju... ;)

20 јул 08, 04:38

Arsen: da zovem policiju???

20 јул 08, 04:38

Arsen: pogotov je Grand parada srozana skroz:))

20 јул 08, 04:37

Arsen: dvoje kretena usli u svakuy temu i pisali gluposti

Arsen: Sanna, Una...kad ustanete, imali smo napad na forum

20 јул 08, 04:37

Arsen: Laki izgleda zaspo

20 јул 08, 04:10

Arsen: ahahaaha, idi u Grand paradi da vidis sta su debili pisali o svakoj pevacici posebno, joj umro sam od smeha, kretencine teske

20 јул 08, 04:10

Laki: sutra pricam sve!

20 јул 08, 04:09

Laki: jedva gledam

20 јул 08, 04:09

Laki: jao aki idem da spavam..

20 јул 08, 04:04

Arsen: vidim bre nesto o drogi imamo temu, hahahah

Arsen: pricaj hajde kako je bilo, sad cu ja kafu

Laki: pisali svasta

Laki: cistim tu postove upali neki divljaci...

Posted
pu pu pu pu ...mrzim METAAAAAL

bas sam se sad vratila sa jednog metalicarskog koncerta sto bio ovde kod nas [ al da se zna da sam isla protiv svoje volje...drugarica me navela...i morala sam sa njom ic...posto je prvi put ovde kod nas... inace ni mrtva ne idem na takav koncert...]

utiski sa koncerta=>a ma....dnoooooooooooooo dnaaaaaaaaaa.....ovu muziku...nemores slusat trezan.. ...to moras bit pod troduplom dozom droge i alkohola....da bi izdrzo ono deranje...i vrištanje...i ono lupanje.... ...ma zaboli glava... stvarno neznam..kako mogu neki slusat ono deranje od muzike... .... i kako jih glava ne zaboli kad onako mlataraju glavom ...mene zabolila samo od onog slusanja..a da sam mlatarala glavom...omg..nebi mogla 3 dana ustat iz kreveta od hedejka

slusala sam sat i po..ono deranje...i umalo nisam pobudalila... ..a ma nikad vise...ni sam bog ..me nece pregovorit da idem na takav koncert...pffff.... ....

inace...neznam kakve imaju sve vrste metala...hard metal? crni metal..sta ja znam...al ne volim ono HARD DERANJE...VRIŠTANJE...LUPANJE....neke lagane pesmice..jos prolaze...kao HIM-join me....al ono deranje o satanima i neznam cemu jos..no no...to nemogu smislit...

le le..sto se raspisa...aj neka..imacete sta citat..kad ustanete....

Sa teme o metalu na grand forumu :lol:

Posted

Jel' neko od vas napisao ovo na Emokidz-u??

"Zdravo svima, moje ime je Branislav Cvjetkovic , svetovno ime Aljosa Zosima po svjecu, zamonasio sam se zime 1994 i jos uvek sluzim Bogu i ljudima. Svoje vrijeme sluzim u manastiru Milesevo, uskoro treba da me premeste zbig nekih stvari ali o tome kasnije malo... Sta jos reci o meni, pa jedino to da nisam uvek bio jedno sa Bogom, moglo bi se rijec da sam cak bio i bogohulnik (oprosti mi Boze na ovome AVE MARIA 3X ) nekada sam pljackao po prodavnicama a to su bila vremena uzasne vladavine sotonizovanog Slobodana Milosevica. Kasnije upoznah jednog svjestenika zvadose ga Evgenije, on mi pruzi ruku i pokaza mi blistavu svetlost, promenio me je jer sada sam upoznao Boga i sanjao ga vise puta u snu. Verujem da na ovoj planeti imam misiju koju mi je Bog namenio i kanim se obavit je."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...