Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

Па није ми се скоро дешавало да ми се овако усрано отвори фолија. Раније је то било много учесталије. Јбг сад праве и фолије по европским стандардима (мада са овом то није случај).

Posted

ova na slici gore se jos i dobro otvorila...meni se ,a verovatno i vama ,stoput dogadjalo da se vrh otcepi do zadnjeg milimetra ,pa uzimaj lepo sa noktima da je cepkas :)

• Downvote 1
Posted

Au al ga napalamudiste.

Pa svejedno nervira kad se nesto sto je predvidjeno da se otvara jednim potezom ne otvori jednim potezom nego moras dodatno da se bakces.

Jos ako si gladan iznapsujes mu ga se mile majke.

Mada ja 10 puta vise mrzim kad jedem burek napolju i to se desi s jogurtom A JA NISAM PONEO NOZ

• Upvote 1
Posted

meni se to iskljucivo desava s jogurtom i to skoro uvek ali samo s nekim markama. inace ja sam car za otvaranje jogurta em muckam jedno 5min a kad otvaram i kad nesto ne krene po planu necu da ga pijem otprilike

Posted

Yo mama's so fat, she thought 512 bytes was a new diet plan.

Yo mama's so fat, she fell in love and broke it.

Yo mama's so fat, when she sings... it's over.

• Upvote 8
  • Downvote 1
Posted

Star je 300 godina ali sam se setio pre 2 sata posle 100 godina, i poceo da se smejem kao budala :haha:

Al' star vic ili ne, bolji dozivljaj kad ga neko isprica nego da ga citas na netu.

• Downvote 1
Posted

Пише неко виц на јуметалу и напише неки који није стар сто година.

'Оће курац.

Piše Karnisero post na yumetalu i napiše neki u kojem se ne uvlači Lemiju u dupe.

• Upvote 14
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...