Mita Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 i definitivno pobednik na emo forumu DEFINITIVNO: ......omiljeni album od NW mi je Highest hopes 1
SkullKrusheR Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 (edited) Obrazlozi, ne kontam se u NW. Neki Greatest (s)hits or something?? Edited July 24, 2008 by SkullKrusheR
Feniks . Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Шта постане Ерик када поједе банану? -бананамен А Шта постане Владан Батић када стави шешир? Исидора Бјелица :fu:
White Man Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Ljudski karakter 1. UČTIV - prdne i kaže "Pardon!". 2. CINIK - prdne i gleda te u oči. 3. KAVALJER - pusti damu da prva prdne. 4. GURMAN - prdne iz sopstvenog zadovoljstva. 5. OSEĆAJAN - prdne i kaže "Oh!". 6. IDEALISTA - prdne iz uverenja. 7. VESELJAK - prdne i kaže "Ko prdi zlo ne misli". 8. SENTIMENTALAN - prdne i misli kako bi bilo lepo da nije prdnuo. 9. ŠEPRTLJA - prducka po ceo dan. 10. NAIVČINA - prdne i misli da čini veliko delo. 11. LEPO VASPITAN - pre nego što prdne, moli za dozvolu. 12. GOROPADNIK - prdne da se prozori tresu. 13. REALISTA - smatra prdenje za normalnu pojavu. 14. NESTRPLJIV - jedva čeka da prdne. 15. EGOISTA - prdi samo za sebe. 16. PESIMISTA - još nije ni prdnuo, a već misli da se usrao. 17. DVOLIČAN - prdne i pita ko je prdnuo. 18. DISKRETAN - prdne i kaže "Neka ostane medju nama". 19. KOLEGIJALAN - daje priliku da i drugi prdnu. 20. NEOPREZAN - prdne i usere se u gaće. 21. SNOB - prdi samo u dobrom društvu. 22. GLUMICA - prdne i čeka aplauz. 23. SPORTISTA - ako neko prdne jednom, on će dva puta, da obori rekord
Feniks . Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Evo par viceva... *Dobar ljubavnik je kao skupi deterdžent: - deluje brzo, - prodire dubinski, - prijatno miriše i - što je najvažnije - ne ostavlja tragove. *Idu Mujo i Fata na neko slavlje pa Fata kaže Muji: - "Mujo, bolan, 'ajmo prečicom, kasnimo!" - "Nećemo sad Fato, žuri nam se. " Ne podnosim obojicu tako da ovaj vic ide najviše iz tog razloga :D:D *Pred školom Totti susreće Alexa Del Piera. - "Alex, kako si napisao kontrolni?" - "Slabo, predao sam prazan papir. " - "I ja, sad će misliti da sam prepisao od tebe!" *Dolazi Mujo kuci i vidi on Fatu kako sedi na radijatoru. Pita on nju: - "Fato bona sta to radis na radijatoru?" Na to ce ona: - "Bili su oni majstori, naplatili i otisli, pa ja sada susim potvrdu. " *Policajac u nocnoj patroli vidi kola na parkingu sa upaljenim svetlom unutra. Pridje on kolima i vidi na prednjem sedistu momka kako cita kompjuterski magazin, a na zadnjem sedistu djevojku kako hekla. Pokuca on na prozor, momak otvori i on upita: - "Sta to radis?" - "Kako sta radim, odgovori momak, citam magazin. " - "A sta to ona radi?", upita policajac. - "Pa hekla", odgovori momak. - "Aha, a koliko je tebi godina?" - "Dvadeset jedna", odgovori momak. - "A njoj?" Momak pogleda na sat pa rece: - "Za dvanest i po minuta ce joj biti osamnaest. " *Koja su najveca cetiri razloga zasto su kompjuteri zenskog pola? 1. Zato sto, svaki put kada nabavis dobar kompjuter, dodje jos bolji i savrseniji. 2. Zato sto, svaki put kada kompjuter kaze 'bad command or file name' to lici na onaj zenski komentar 'veoma sam ljuta na tebe ali ti necu reci zasto jer ti to vec znas' 3. Zato sto su cak i najmanje tvoje greske sacuvane u nekom fajlu za kasniju upotrebu. 4. Zato sto, svaki put kada mislis da si dobro prosao kupujuci kompjuter po povoljnoj ceni, potrosices jos citavo bogatstvo na dodatne softvere *Kako u Bosni kažu kinder jaje: - AŠIK MUDO *Na oglasnoj neke turisticke agencije stajale su informacije o visini snega na skijalistima u Sloveniji: Kanin...5 cm; ...suh Vogel...12 cm; ...mokar Cerkno:...11 cm; ...suh Krvavec...16 cm; ...suh Ispod toga neko je flomasterom pridodao: Momcilo...21 cm; ...tvrd *U davna vremena 3 vikinska broda pristigla usred noci da poharaju i opustose jedan grad. Ukotvili se izvan grada i skupljaju na zborno mesto da se dogovore oko napada. Iz prvog broda izlaze vikinzi, bradati, crveni, urlaju i vitlaju macevima i sekirama. Iz drugog broda isto tako. Iz treceg broda izlaze vikinzi, bledi, podbuli, zevaju i jedva hodaju... Skupili se svi oni na zborno mesto i vodja pocinje deliti zadatke. - "Prvi brod-pljackanje!" Na to svi iz prvog broda zaurlase i pocese da vitlaju sekirama i macevima. - "Drugi brod-ubijanje!" Na to svi iz drugog broda takodje zaurlase vitlajuci oruzjem. Tek ce na to ovi iz treceg broda: - "U pizdu materinu, opet mi silujemo "
Melodicus Deathus... Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 What did the cannibal do, after he dumped his girlfriend? -- wiped his ass.
kuruz Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=D-QB0BFusoQ Закон.
Sisus Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Joj, to mi drugar pusta sa mobilnog kad god se napije.
Sandman Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Meni to isto drug pushta sa mobilnog stalno.
Sisus Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Kad cujem prvi ton, dodje mi da razbijem i njega i telefon.
vudun Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Dobro da vam ne pevaju na uvce kad se ušikaju ... to bi tek bilo blasfemično do jaja & koske.
Baal Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Kako se zvao Karadžić dok se krio u šumi? Darkwood Dabić
Mr.Hate Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) Vec nekoliko dana se smejemo za jedan vic i moram da vam ga ispricam(napisem). Otisao ciga kod lekara da odvede zenu koja se ne oseca dobro i kaze mu: Ne znam sta joj je doktore,po ceo dan sedi i gleda u jednu tacku Doktor ce na to: Izadji ti cigo ispred ordinacije i sacekaj dok ja obavim pregled.Posto ciga izadje doktor pogleda ciganku mladu i lepu pa je naguzi preko stola a ciga sve to gledao kroz kljucaonicu. Izlazi ciganka sva vesela i zdrava te se ciga zahvali doktoru. Ne prodje ni nedelju dana ciga opet kod istog doktora sa slicnim problemom: Doktore sad se moj otac razboleo i samo gleda u jednu tacku!Doca kaze,pa nista,dovedi ga pa cemo da vidimo sta moze da se uradi po tom pitanju da ga izlecimo. Tek ce ciga na to: "Aaaa doktore taj tvoj lek ne pomaze-JEBASMO GA JA I BRAT tri dana i nista!!!!!!!" Edited August 7, 2008 by Mr.Hate
Josif Visarionovič Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 hahaha.e ovo je jako Mladić stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smeje se. Iznenadio se da mu maše takva lepotica, i iako mu se odnekud učinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: • Izvinite, mi se znamo? Ona mu odgovori: • Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog deteta! Film mu se vrati unazad na dan kad je jedini put bio neveran. Rekao je: • Bože, jeste li vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim prijateljima prcao na bilijarskom stolu, dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak? • Ne - odgovori ona - Ja vašem sinu predajem engleski. Ciga sa malim sinom kod lekara: - Gospon doktor, ne jede mi mali nista. Ni hleb, ni secer, ni meso, ni kobaje, ni ribu, nista! - Zasto, bre? - Pa nema se... Od ovog sam vristao Ciga i Ciganka nikako da dobiju dete. Odu oni kod lekara, ovaj pregleda Cigu, i pozva Ciganku: - Znate gospodo, Vas suprug ima veliki problem. Znate on je homoseksualac! - ***** li mu majku cigansku, on me petnes godina laze da je automeanicar!
Josif Visarionovič Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Priča Ciga Ciganki: Ciga: Jel' znaš ti ženo šta je to "situacija"? Žena: Ne, šta je? Ciga: Pa to ti je ono, kad ti udješ u kuću i zatekneš mene i komšinicu u krevetu.. Žena: A jel' to isto kao kad ti udješ i zatekneš mene i komšiju u krevetu? Ciga: Ženo, nemoj da mešaš situaciju i batine!
oʞɾoƃ Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Kako se zvao Karadžić dok se krio u šumi? Darkwood Dabić Hahahahaha :)
Recommended Posts