Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted (edited)
To je palac bre! Viš da nema jajca :)

:)))))))))))))))))))

Palac je, i to od ove devojke druge s leva, ispružila ruku.

edit: ako je devojka

Edited by Snowlyca
Posted
Emo is life motherfuckers :metalac:

(pravi nacin da napises prvi post!)

Добродошао у јуметал лудару! :mhihi:

Posted

Znaci ti si sa emo foruma. Da vis' sad kad nagrne invazija... Pa jos ove sa Grandovih foruma da nas muce svojim poprsjima kao sto neko rece...

Posted
zao mi je sto cu te razocarati...ali nece biti invazije, barem ne one u kojoj sam ja...

Nisi me razocarao, mislim bar sto se tice invazije sa emo foruma, a za sto se tice ovih drugih... :mhihi:

Posted
Pa jos ove sa Grandovih foruma da nas muce svojim poprsjima kao sto neko rece...

То сам рекао ја, а обзиром да ниси запамтио кандидат си за бан. Трајни!

:) :) :)

Posted

:) :)

I pomislio sam da si ti u pitanju(99%) ali nisam bio bas sasvim siguran a mrzelo me da proveravam :) :), a vise volim da budem neodredjen nego da gresim...

Posted (edited)
:) :)

I pomislio sam da si ti u pitanju(99%) ali nisam bio bas sasvim siguran a mrzelo me da proveravam :) :), a vise volim da budem neodredjen nego da gresim...

Касно је за (хард рок) вађење, барабо! :) :)

----------------------------------------------------------

Без зезања, Магарче, само немој спамовати (или буди умерен) и све ће бити ОК. Видиш како те сви прихватају и воле.

Није било упућено теби.

Edited by Axeanosilas
Posted (edited)

Nego meni :)

Ma ne bojim te se Axe ne smes da me banujes znam gde zivis

not!

Edit: I hajde vise da ne spamujemo temu...mogo :)

Edited by Uruk Hai
Posted

Поштено...

Пре него што одем...

Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.

• Ko si ti? - upita Mujo.

• Ja sam Sveti Petar!

• Jel' to znači da sam ja mrtav?

• Da!

• Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah.

• Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku.

• Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće.

Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju:

• Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde?

• Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati.

• Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.

I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče:

• Probudi se, pička ti materina pijana, sereš po krevetu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...