Dark_Elf Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 (edited) Najc Blood Edited April 17, 2013 by Dark_Elf 1 1
Dead Man Walking Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Inace su mi ove stvari retko interesantne ali... 4
Guest HEFEST Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Sa sajta ispovesti.com Često se pitam šta bi se desilo kad bi mački na ledja vezao kriški hleba premazanu kremom, sa premazanom stranom okrenutom nagore i bacio macku u vazdih. Da li će kriška pasti na premazanu stranu ili će se mačka dočekati na noge!? Ili će ceo sistem da levitira!? kad spavam kod decka probudim se kad i on ali volim da se pravim da jos spavam jer znam da on voli da me gleda, grli, mazi i pazi dok spavam a vala i ja to volim )) Kad god hranim psa,nesto me tera bar da probam jednu granulu Kad sam bila mala, jednog ljeta su bile restrikcije struje .... i tih dana smo punili kadu vodom, da imamo za pranje ruku, i tako to. I uvece, baka je sjedila na terasi, i bilo je vrijeme da zalije cvijece. Trazila mi je vodu, ja sam joj donijela u flasi one vode iz kade jer sam mislila da hoce da zalije cvijece, a ona je popila. Imala sam uuuzasnu grizu savjesti, pa sam otrcala u kupatilo i popila malo te vode iz kade Ne zuborim po tudjim toaletima...profesionalno kruzim. 1 1
Demon Seed Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 (edited) Napori Srđana Brankovića Edited April 18, 2013 by Demon Seed 1
Recommended Posts