Bejbe Kompajler Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 (edited) Chuck Norris moze da ga izdrka na Mariju Sherifovic. то је лаж, то је немогуће, то не може ни Чак мислим, погледај: Edited August 31, 2008 by ЕмоТрешДијете:)
Feniks . Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 то је лаж, то је немогуће, то не може ни Чак Slazem se
Bejbe Kompajler Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 како се зове Бранко Коцкица кад оде у кревет? - Лего коцкица
Feniks . Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Човек заглавио у саобраћајној гужви негде у Београду. Дуго времена стајао тако, а колона ни да мрдне. Након неког времена, неко му закуца на прозор. Он отвори и пита човека који му је куцао, у чему је проблем. -Зашто је толики застој? -Терористи, човече. Отели су Чанка, Чеду, Николића, Пешићку,Коштуницу и Тадића. Траже откуп од 10 милиона долара или ће их полити бензином и запалити. И, ето, ми идемо од кола до кола и скупљамо добровољне прилоге. - И, колико ко даје у просеку, упита возач? -У просеку по литру, одговори човек.
Mr.Hate Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Човек заглавио у саобраћајној гужви негде у Београду. Дуго времена стајао тако, а колона ни да мрдне. Након неког времена, неко му закуца на прозор. Он отвори и пита човека који му је куцао, у чему је проблем. -Зашто је толики застој? -Терористи, човече. Отели су Чанка, Чеду, Николића, Пешићку,Коштуницу и Тадића. Траже откуп од 10 милиона долара или ће их полити бензином и запалити. И, ето, ми идемо од кола до кола и скупљамо добровољне прилоге. - И, колико ко даје у просеку, упита возач? -У просеку по литру, одговори човек. Dobar je... Kaze doso ciga prvi put u Afriku i video crnca pa kaze:"Jao majko kolko li su tek njihovi cigani crni kad su oni ovoliko crni?"
Fapril ethereal Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Chuck Norris moze da ga izdrka na Mariju Sherifovic. :)
Fapril ethereal Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 definicija sa vujaklije za Cacak... Grad koji je hteo da podigne spomenik Samanti Foks-samo da im je pokazala sise! sta je to CALL OF DUTY: Igra sudbine u kojoj niko niti gubi niti dobija. Dovoljno je samo da odrasteš taman toliko da kreneš u školu pa da shvatiš da imaš neku dužnost prema sebi i životu. Ali to je tek prvi nivo... Posle možeš da biraš hoćeš li da studiraš, pa da se zaposliš i nađeš partnera koji će da ti masira ganaglije i izrodi/naparavi decu da bi kasnije instalirao tu istu igru i deci da se zabavljaju dok tebe zove dužnost umiranja, ili ćeš to isto da uradiš samo bez studiranja. -El pičimo na kol posle sqla -Jaooo žemo, viš šta ću ti uradim, dobio sam G36c i nabacio sam mu red dot sight -možeš ti da se fališ kolko oćeš, kad te dovatim sa svojom emkicom -Zadnja klupa napolje...
vudun Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 :) Ovo si mog'o da metneš i na Nićipor temi.
Andrija Smith Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 A vid' ovaj trio. Uh kad krenu da daju blowjob-ove, zemlja se trese.
Feniks . Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 (edited) Ovo nije vic ali moram postaviti, ja kad nisam umro od smeha...citam o navijacima u RS pa izmedju ostalog, pise i ovo... Kad nisam umro od smeha...citam prikaz navijacke scene u RS...i zmedju ostalog, evo sta se pise o jednoj grupi... Такође ортак из Добоја ми је спомињао неку групу лудака која навија за други клуб из Добоја,чини ми се Жељо…као нема их пуно ал сваку текму праве лудило Laughing ,скидају се голи,пале сијено,доводе животиње на стадион(ваљда свињу )…већина их има криминално досије Bileca-Djukele, pratili Hercegovca u basketu, imali zakazane tuce sa Kojotima (ili Shakalima,jbm li ga sad) iz Gacka,poznati po tome sto su donosili motorne testere(lance bi im skidali na ulazu Happy ) na utakmicu i tako traumirali protivnicke igrace. A evo ga i vic... Dosla Fata u Ameriku i upoznaje se sa predsjednikom Klintonom. Klinton pruza ruku Fati i kaze: "Bil?" Fata prihvata ispruzenu ruku i odgovara: "Bih, kako ne bih sa predsjednikom!" Edited September 2, 2008 by Feniks .
Axeanosilas Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Дошао Фелпс кући после Олимпијаде, налети на комшију и овај га пита - "Колико?" Фелпс каже - "Осам, комшија!" Комшија баци лото листић и изнервирано каже - "Пије лекове!"
Fapril ethereal Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Дошао Фелпс кући после Олимпијаде, налети на комшију и овај га пита - "Колико?" Фелпс каже - "Осам, комшија!" Комшија баци лото листић и изнервирано каже - "Пије лекове!" :)
Feniks . Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 *Dođe sin do majke i pita: - "Mama, lete li anđeli?" Mama: - "Lete, dušo. " Sin: - "Sinoć sam čuo kako je tata našoj novoj pomoćnici rekao "anđele". Kad će ona poleteti?" Mama: - "Odmah sutra,dušo. " *Malko šovinističkih P: Koliko je muskaraca potrebno da otvore pivo? O: Nijedan. Ono treba da bude otvoreno kad ga zena donese. P: Zasto zene imaju manja stopala od muskaraca? O: Cista evolucija. To im omogucava da budu blize sudoperi. P: Kad znas da ce zena reci nesto pametno? O: Kad pocne sa: "Jedan mi je covek rekao..." *Otisao Haso kod doktora pa mu se zali: - "Doktore ne znam sta je sa mnom. Kada se jebem sa zenom ne mogu da svrsim. " - "Ma znam ja sta ti je. To je ovaj stres posle rata, svi smo navikli na pucnjavu pa ti to sad fali. Uzmi fino pistolj, stavi ga ispod kreveta pa kad mislis da si blizu opali 2-3 metka i sve ce biti super. " Sutradan dolazi Haso kod doktora sav snuzden. - "Sta je bilo, jesil' se izlecio", pita ga doktor. - "Ma pocelo je dobro, leg'o sam ja na krevet, zena na mene, okrenuli se mi na pozu 69, meni doslo fino, izvucem pistolj ispod kreveta i opalim tri metka. " - "I?" - "Zena se prepala, odgrizla mi pola kurca, posrala mi se na lice a komsija Huso istrcao iz ormara sa podignutim rukama u vis. " *Šta se dobije ukrštanjem Crnogorca i Palestinca?? - Puž samoubica... *Hvali se Mujo Hasi kako se Fata (zena mu) mnogo brine za njega: - "Zamisli Haso sinoc me ona vidi kako se ja sav oznojio dok smo se jebavali, pa veli: Ajme Mujo sto mi te je zao sto si se tako oznojio... da ima neko da te malo zamjeni!!!"
Melodicus Deathus... Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 *Malko šovinističkih P: Koliko je muskaraca potrebno da otvore pivo? O: Nijedan. Ono treba da bude otvoreno kad ga zena donese. P: Zasto zene imaju manja stopala od muskaraca? O: Cista evolucija. To im omogucava da budu blize sudoperi. P: Kad znas da ce zena reci nesto pametno? O: Kad pocne sa: "Jedan mi je covek rekao..."
Пармеђано Верте Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) A vid' ovaj trio. Uh kad krenu da daju blowjob-ove, zemlja se trese. auuu, a kako li ga tek ova skroz desna nemilosrdno djontla... pricaju japanac i bosanac o prioritetima u zivotu. kaze japanac: - za mene je na prvom mestu japan, onda moja porodica i na trecem mestu karijera, tj. posao. a bosanac ce: - eto vidis, a kod mene bas obrnuto: na prvom mestu mi je porodica, onda posao, a tek onda, eto, taj tvoj japan. hihihihhii Edited September 4, 2008 by Галантна Госпођа
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 auuu, a kako li ga tek ova skroz desna nemilosrdno djontla... Sto kaze Rogosic, treba biti gurman. Probati sve.
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Seta baba kroz groblje i zagleda medju spomenike kao da nesto trazi.Srece cuvara groblja i pita ga: "Sinko,gde je parcela broj 138"?Cuvar joj odgovara: "A bre babo zasta si izlazila kad sad ne umes da se vratis"?! Doso komsija kod komsije Pirocanca u goste i pita ih:"A be gde vam je tatko"?Komsija odgovara:"Tatko nam umreo poodavno,kako ne znas"? "Pa video sam ga pre neki dan u dvoriste..." cudi se komsija, na sta ce ovaj: "Aaaa to smo ga urovili dok ne prodje postar s penziju"!
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) bedan photoshop Slucajne slike- Edited September 4, 2008 by Egil Skallagrimsson
Grob Bez Dna Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 hahahaha daj jos ovakvih "slucajnih" slika
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ima i ova najruzniji pas na svetu- The cabin announces: "Ladies and gentlemen, thank you for choosing to fly with Mandarin Airlines. As we taxi out to the runway please make yourself comfortable... and for those of you sitting on the right side of the plane... pelase ignore our other... um... airliner."
Recommended Posts