Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

^ Nije, na zalost na Ana.rs ne salju slike sisa :( Pre su slale na forum plasticna hirurgija ali on odavno ne postoji...

Podsecaju me na one matore teoreticare zavere, kao ucile su skolu al mora da su ih nastavnici slagali da ne bi imale lepe sise pa su ipak provalile kako.

E ovako, bas citam sve ovo i mogu da vam kazem da sam ja dobila brz i nagli rast grudi koji je postojan i ne menja se - sexom... sto vise sexa to valjda hormoni rade, ali poenta ga je imati iz potrebe i zelje.. i druga stvar da se barem jednom dnevno jede u pekari... bilo sta, samo da je od testa i tako nekih par meseci jer prvo treba da se 'masa' napravi, tj da ima osnovu. posle par meseci sam prestala da jedem u pekari i ostale su velike i super... kombinacijom ta dva sam dosla sa dvojke 75 na 95c... meni je ovo pomoglo, a inace imam 176 i 55kg tako da i mrsave devojke mogu imati vece grudi...

Ne mogu vise :haha:

• Upvote 5
Posted
Mene zanima da li neka cura ima iskustva sa smanjivanjem grudi?

Moje su velike, i sto je najgore opustene su.... Kada imam brus sve to lepo izgleda ali kada ga skinem izgledaju kao kod neke zene koja je dojila, prosto pocinjem da mrzim sto imam velike grudi, izgledaju opusteno.

Verovatno neka cura ima slicnih problema, molim za pomoc.... Nisam debela, ni previse mrsava, tezina mi je ok, ali nikako ne mogu da smanjim grudi, ili barem da mi budu cvrsce, a ne opustene i meke.... help.gif

ovoj reci daj slike!Strucni kolegijum privatne klinike za sise i dupeta Yum, ce dati svoje misljenje.

• Upvote 1
Posted
barem jednom dnevno jede u pekari... bilo sta, samo da je od testa i tako nekih par meseci jer prvo treba da se 'masa' napravi, tj da ima osnovu.

umirem :haha: :haha:

Posted

a ne ne, kontra su oni stočni navijački forumi na kojima nema nijedne jedine žene

jum je zlatna sredina

pa imamo par primeraka, taman ko i ana sto ima par nasih predstavnika. :mhihi:

Džaba pišu, neće ni oni jebati :haha:

mozda ima neka Hefestida, sto je jebala na -17, Jaroslava koja ganja maloletnike, Zemo im je admin, Lemica koja je izdala modu, sandra partizan koja je navijala za zvezdu. Sretenka koja im je majka i otac...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...