Andrija Smith Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Ahhahaha umro sam od smeha... :lol:
Mistress Burzum Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 (edited) " Stani kurvo " :):):):):):):) Edited September 12, 2008 by Mistress Burzum
Шарки Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Значи не престајем да се одушевљавам овом сликом.
Mr.Hate Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Stvarno je dobro.Svaka cast ovome sto je to pravio i sakupio sve fotografije macaka da imaju veze sa svakim stihom Sandmana od a do sh!
Kratkovidi Magarac Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Chuck Norris ne jede med. On zvace pcele! Chuck Norris pertle vezuje u gordijev cvor. Ukucajte na googlu ,,find chuck norris" i kliknite na prvi link koji iskoci
Mistress Burzum Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 (edited) Chuck Norris ne jede med. On zvace pcele! Chuck Norris pertle vezuje u gordijev cvor. Ukucajte na googlu ,,find chuck norris" i kliknite na prvi link koji iskoci A dobre su te fore :) Edited September 12, 2008 by Mistress Burzum
Fapril ethereal Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you. No standard web pages containing all your search terms were found. Your search - Chuck Norris - did not match any documents. Suggestions: * Run, before he finds you * Try a different person ovo je do jaja...umro sam!
Night Prowler Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Ukucajte na googlu ,,find chuck norris" i kliknite na prvi link koji iskoci Ne radi se to tako, vec ukucas "Find Chuck Norris" i pritisnes I'm Feeling Lucky
Andrija Smith Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Evo da prijatelju sa drugog fgoruma "ukradem" sliku.
Mr.Hate Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Posla dva drugara cige na bazen i jedan se popeo na skakaonicu pa pita ovog drugog dole: "Je li bato kako ti izgledam odavde"? "Odlicno,licis mi na orla". "Jel to zbog grudi"? "Ma jok,zbog nokti"! Sreo ciga cigu u gradu i pita ga gde ce.Ovaj kaze: "Evo poso do grada da kupim jedan kaput". "E super,aj kupi i meni jedan ako te ne uvate"!
Divlji Tigar Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Dosao Mujo u kafanu i vidi dobru zensku kraj sanka. Upita konobara za nju, konobar mu rece: "Ona je kurva." "Kad je mogu imati?",upita on. "Sutra",odgovori konobar. Dodje Mujo opet sutradan i upita kurvu: "Koliko kosta seks?" "100 evra da ti izdrkam!" "To je preskupo!" "Vidis onaj Mercedes? Njega sam zaradila na drkanju!" Mujo pristane na drkanje i ode prezadovoljan! Sledeci dan Mujo opet dodje i pita: "A pusenje, posto je?" "1.000 evra!" "Puno je to!", rece Mujo. "Vidis onu zgradu tamo, nju sam zaradila pusenjem!" Mujo pristane na pusenje i posle ode kuci i vise nego zadovoljan, ne zaleci ni jedan jedini evro. Sutradan, opet dodje Mujo i zeli seks pa neka kosta koliko kosta! "A sad, posto seks?" Kurva odgovori: "Vidis li onaj gradic tamo?" "Vidim!" "Da ja imam picku, on bi bio moj!"
Uruk Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you. There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control. Apple pays Chuck Norris 99 cents every time he listens to a song. Chuck Norris can sneeze with his eyes open. Chuck Norris can eat just one Lay's potato chip. Chuck Norris is suing Myspace for taking the name of what he calls everything around you. Chuck Norris destroyed the periodic table, because he only recognizes the element of surprise. Chuck Norris can kill two stones with one bird.
Fapril ethereal Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 (edited) Chuck Norris destroyed the periodic table, because he only recognizes the element of surprise. hahahah Eskimi u svom jeziku imaju 22 reci za sneg...Immortal ima 23... Edited September 15, 2008 by april ethereal
Fapril ethereal Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Rados Bajic snima nove epizode Selo Gori A Baba Se Ceslja,zato sto su se svidele Chuck Norris-u...
MissionVao Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 http://media1.break.com/dnet/media/2008/9/...arqee-fight.jpg
Recommended Posts