Demon Seed Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Pa ima neku umetničku vrednost, da... I ja nekad ne znam jesam li na drvetu ili na livadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Meni više liči da se digo na prste, baš da ne bi stao petama na kosinu od sanduka pa da je skrši. Ae, ko se bolje razume u sanduke? Hema sanse, savile bi se japanke, i prsti. Da je baletan ne bi onako mogao da stoji na prstima. Ili stoji na kosini sanduka ili lezi u sanduku. U sv slucaju je brilijantan momak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Da se nastavi sa renesansnim slikarstvom 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 A neki lik dole u komentaru, nesto u fazonu: A vidi svoje sise jadna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 http://webmshare.com/jBK0Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Ovo me je podsjetilo na drugaricu iz osnovne kad je izašla da odgovara gramatiku. Pitanje je bilo da napise korijen rijeci "nogice", i kako nije znala napamet, odlucila se da odradi postupak postepeno i uredno stavila "nogice" ispod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 moja drugarica je pisala po tabli ono što je nastavnik geografije diktirao, a njegovu komandu da napiše znak koji prethodi nabrajanju je shvatila tako da treba slovima da napiše "dve tačke", tako da je to i učinila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 geografija je uvek bila izvor zabave u 8. razredu polovina idiota nije znala da pokaže ZR na karti Jugoslavije, jedna riba ga po Makedoniji tražila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 genijalniji momenat je jedna legendarna riba iz svetog save koja pokusava da nadje grenland na karti sveta i je l' kaze joj nastavnica dobro, jelena, najvece belo sto vidis na karti ova mrtva ladna zabode prst u po atlantika ne moz je bas kriviti isprana karta bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Drugar odgovarao za četvorku. Okačena karta Evrope, nastavnik pita koja je najrazvijenija država tog kontinenta, a ovaj odgovara: "Amerika!" Nastavnik mu onda kaže da je pokaže na toj karti, da bi gospodin mrtav ladan prstom pokazao Francusku. "Simiću, idi na mesto, stvarno ne može više od trojke". Odlazi Simić na mesto, kreće da plače, ustaje, cepa udžbenik, gađa nastavnika delovima knjige, uz reči: "Ma jebem ja Vama mater!" 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 aha, da posle se ti smej onim amerima sto misle da je francuska kontinent jebem nam mater svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Odbrana maturskog iz geografie (gimnazia), tema Minhen, Bavarska, tako nes' profesorka: Aide mi pokazi Minhen na karti N.N Maria: /trazi edno 2 minuta i to negde po Velikoi Britanii/ Aaaaa, profesorka moze nesto lakseeee...neko lakse pitanje profesorka: gleda u neverici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 ne znam da l' sam vec pisala o one dve pametnice posle maturske ekskurzije, drugar iz odeljenja odlucio da ce celoj skoli da kaze da nije jeb'o jer je u celibatu izvesna curka pred pola skole kaze "zar nije celibat deo za automobil??" salve smeha jedno mesec dana nakon toga, neko prepricava tu pricu o delu za automobil neko drugi uporedo prepricava pricu o tome kako... blablabla zabrana pusenja u hotelskim sobama, navlacenje kesa i kondoma preko detektora za dim whatever da bi druga curka koja slusa obe price uporedo krenula da urla "AHAHAHAHH AHAHAHHA AHAHHA NIKOLINA GLUPA KURVA NE ZNA DA JE CELIBAT DETEKTOR ZA DIM" instant tajac #matematicka gimnazija 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 riba koja je bila jedan od dva učenika generacije je, prilikom nenajavljenog ispitivanja, na pitanje o tome kada je počeo I svetski rat rekla da nije spremna i da ne može da kaže 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 gimnazija jebena, kultni Ilija postavlja pitanje ko je po Bibliji odabrani, sveti narod, a jedan pajser se javlja i kaže: "Vatikan" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Te streberke su naiveca komedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 isto gimnazija, jedna riba na engleskom prevodi neku rečenicu tipa "He owns a successful publishing house in Paris", i mrtva ladna čita: "On je vlasnik uspešne javne kuće u Parizu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts