Rob Swire Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 ahhhaaha, ta nula zuba koji su ostali u toj vilici dva frejma posle druge slike odozgo
Ivan_Creed Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 (edited) Ovaj FAIL fazon je trenutno IN u U.S. pogotovu za gamere (na WoW-u je to bio glavni fazon).... :) I to je jedini trenutno fazon koji uspe da me zasmeje, ostatk humora moze da izvuce samo cim od me'.. (to je zato sto sam that damn kool) Edited October 8, 2008 by Ivan_Creed
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ja te slike nalazim na 4chan-u, odem tamo ponekad da se posteno ismejem
Ivan_Creed Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 :) Najjaci je birth of a super villain... :) Ono za marince je tacno... iako je na slici kapetan, a pored njega slob fakin redov....
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Burzum girl, tvoje slike se nikad ne vide..
Rob Swire Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 to je zbog toga sto je burzum toliko mracan da zamraci i linkove mada je meni arwen undomiel.com dovoljno humoristicno :)
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 to je zbog toga sto je burzum toliko mracan da zamraci i linkove mada je meni arwen undomiel.com dovoljno humoristicno :) Hahha, i ja sam pomislio da je mozda bas to fora
Mistress Burzum Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 (edited) Kako se bre ne vide ? Ajd stavicu samo link http://arwen-undomiel.com/humor/elijah_diary.gif Edited October 8, 2008 by Mistress Burzum
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Kako se bre ne vide ? Ajd stavicu samo link http://arwen-undomiel.com/humor/elijah_diary.gif Burzum girl. ne znam koji je to sajt ali pls, predji na photobucket. nista se ne vidi, it's to fuckin' burzum..
Baal Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Poštovana tehnička podrško, Prošle godine sam unapredila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0, i primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za knjiženje, ograničio je pristup Cveće i Nakit aplikacijama koje su radile savršeno pod verzijom Dečko 5.0. Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao što su Romantika 9.9, a instalirao neke module koje ni sama ne znam šta znače, kao što su NFL 5.0 i NBA 3.0, sa druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje Kuće 2.6 jednostavno sruše ceo sistem. Probala sam da situaciju očistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na žalost nisam ništa postigla. Očajna >Draga Očajna, Niste obratili pažnju na deklaraciju, Dečko 5.0 je zabavni paket, a Muž 1.0 je operativni sistem. Pokušajte da unesete sledeće komande > C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2. Tada bi trebalo da aplikacija Muž 1.0 automatski pokrene program Krivica 3.0 i Cveće 7.0. Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda može da pokrene Neprijatnu Tišinu 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte Taštu 1.0 i ne pokušavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije Dečko. Obe ove aplikacije nisu podržane i samo će srušiti Muž 1.0 sistem. U suštini, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da nauči nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera, lično preporučujem vam Začinjenu hranu 5.3 i Seksi donji veš 1.0. Oprezno koristite aplikaciju Zvocanje jer onda može doći do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete da obrišete Privatnim detektivom 5.8 ili čak Advokatom 9.8. To je veoma teško izvesti pravilno jer moze doći do resetovanja sistema Muž 1.0 koje je bespovratno i zahteva instalaciju Muža 2.0. ------ Postovala Kokopelli na majspejsu.
Mistress Burzum Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Burzum girl. ne znam koji je to sajt ali pls, predji na photobucket. nista se ne vidi, it's to fuckin' burzum.. E ne znam Ne koristim ništa, samo sam stavila direktni link.
Rob Swire Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 od moje omiljene moderatorke michelle stize ovaj klip, usrah se od smeha :D mislim, ona otkrila klip and i took all the glory OUTRAGEOUS NEWS BLOOPERS
Mita Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Emo kids strajk bek *Kaia* :: ja msm da folk ne spada u kategoriju muzike... a shto se metala tiche...ja najwishe volim heavy Meni je swe to isto jer mrzim i jedno i drugo... Rekla sam sebi da cu jednu noc preziweti te budalashtine i to kad budemo ishli na exqrziju... Moja muzicharka kaze da se mi mnogo podsmevamo muzici koju su pravili nashi predaci... I da okretjemo ledja Srbiji, i da swi trchimo tamo negde ka Americi, za tom muzikom koju mi slushamo, da trchimo ka gorem... Mene iskreno boli ..... za to... Moj ziwot... to je rekao moj nastavnik... tachnije rekao je da je to nasha kultura...msm ovaj sada turbo folk i da mi zati trchimo ka Americi... iskreno meni se to svidja... turbo-folk ili amerika? ovo prvo sam vec preziveo! Meni amerika bolja...hahahaha... bolje to,nego da ogluvim... turbo-folk =.= pa America naraFno...
Recommended Posts