Rle Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 kako ste vi mudri , ja stao kod jednog koji me je totlano devastirao i odustao sam
Morana.. Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 "Who's going to make the cake when I'm gone? You?" ovo je najbolje Gledala sam druga kako razbija igricu,fenomenalno uradjena..Tera te da ukljuchish mozak,nije samo besciljno pucanje..Mada,iskreno recheno,ne bih smela da igram tu igricu sama - mrzim robote i bojim ih se Najmuchnije mi je bilo da gledam poslednji deo,tj. kad ubijash GLaDOS..Gomila zastrashujutjih zvukova Ali se isplati - na kraju dobijesh tortu hehe..I da,slazhem se za pesmicu na kraju hehehehe..
Fake City Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Stavio sam da se skida, ima 580MB pise da je full rip, valjda ce sve da sljaka..
Morana.. Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Ako imash odgovarajutji komp,hotje..
Fake City Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Ako imash odgovarajutji komp,hotje.. Imam monstruma od masine , verovatno si mislila ako imam Vistu da ce biti problema?
Morana.. Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 A,ne..Neee..Nemash valjda Vistu? Jadan tvoj komp onda Ne da ti netje raditi igrica kako treba,nego ti ni komp netje raditi:( Instaliraj obichan windows..Linux je super za posao,ali nije bash za igrice...Sve mora da se doteruje u njemu,prilagodjava..Iscrpljujutje hehe..
Fake City Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 A,ne..Neee..Nemash valjda Vistu? Jadan tvoj komp onda Ma nemam bre, imam XP. Ne prelazi mi se jos na Vistu.
Morana.. Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) Ni nemoj:D Kajatjesh se ako predjesh..Vidi: http://www.youtube.com/watch?v=i8ATFaxJCT8 Edited November 25, 2008 by Morana..
Fake City Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Hahahah dobar je lik, ja bi mu dao posao u Microsoftu.
Ayreonaut Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Jel igrao neko Portal Prelude? Mnogo zajebanije od osnovne igre. Komentari i nisu nešto, ali su sobe zahtevnije. http://www.portalprelude.com/download.php
Andrija Smith Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Skidam odma, baš sam danas pričao sa drugom kako je igrica vrhunska ali prelaka i kratka.
Kwlt Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) Ma, ja mrzim ovakve igre u suštini. Boli me glava od igranja istih, ja sam više za sokoban. to,sokoban,ti je prava logichka igrica Portal igrao jedared samo,nije neshto Edited July 6, 2009 by Untitled
Recommended Posts