Moody Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Da li je neko chuo mozda ovaj trash metal bend iz Mladenovca? Ili je neko chuo mozda stari Wulckdroff. Woodwille su izdali skorije jedan demo album ne chini mi se loshe! Inache poznajem ljude i mogu reci da stvarno znaju da sviraju! Quote
Zen Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Jeste. Djole Prolece ako i dalje svira tu je car, ostale ne znam Zar se oni nisu raspali? cak im ni spot nije mnogo losh :) Quote
Moody Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 Nisu se raspali nego su se malo vishe opustili sada! Kad budem sreo Vjeshticu pitacu ga shta je sa bendom! Inache za koju pesmu je to spot? Quote
Zen Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 j amsilim da je Greh ili tako nesto... Quote
Moody Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 Jeste Greh! Nisam video spot, kakav je? Quote
Гера Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ложе се на DOWN, значи мора бити добар бенд! Quote
Moody Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 Odkud znash da se lozhe na Down???? Upravu si! Na Down i Panteru!! Mada me njihova muzika vishe podseca na Down nego na Panteru! Inache liche chak i na stari Vjeshticin bend Wulckdroff koji je bio daleko bolji od Woodwilla! Quote
Гера Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 (edited) Знам јер смо свирали негде заједно на пар свирки, и увек су у DOWN мајицама, и због тога тотални риспект!!! Edited November 8, 2007 by Гера Quote
Moody Posted November 8, 2007 Author Report Posted November 8, 2007 Jeste, jeste nose Down majce na skoro svakoj njihovoj svirci! A je si li chuo Wucldroff? Chini mi se da sam otvorio temu o njima al nigde je nema, mozda jos nije odobrena! Quote
Recommended Posts