Josif Visarionovič Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Hm,izgleda da nema teme a sve mi se nesto cinilo da je bila... Rec je po meni o jednom od najboljih dm bendova koje sam cuo,sa Malte su.Spram njih cannibal corpse mi zvuce kao deciji hor Evo i izdanja Souldead Demo, 1995 Perpetual Mockery Full-length, 1998 Resurgence of Oblivion EP, 2000 Recounts of Disembodiment Full-length, 2002 Ominous Bloodline Full-length, 2005 Quote
ukyo Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Hm,izgleda da nema teme a sve mi se nesto cinilo da je bila... Rec je po meni o jednom od najboljih dm bendova koje sam cuo,sa Malte su.Spram njih cannibal corpse mi zvuce kao deciji hor Evo i izdanja Souldead Demo, 1995 Perpetual Mockery Full-length, 1998 Resurgence of Oblivion EP, 2000 Recounts of Disembodiment Full-length, 2002 Ominous Bloodline Full-length, 2005 Jel moze neki link jer ne mogu naci preko isohunta nishta mislim download albuma Quote
Josif Visarionovič Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 Lol izvali ovog malog Taj mali ima growl da se useres kad ga cujes. Jel moze neki link jer ne mogu naci preko isohunta nishta mislim download albuma Probaj preko soul seek-a,tamo imas garant. Quote
boargutgrinder Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 evo linkova za 2 albuma http://rapidshare.com/files/37467668/Behea...-ByMetalazo.rar http://rapidshare.com/files/14261553/Behea...sembodiment.rar bend melje!!!RECOMANDED!!! ja imam Resurgence of Oblivion EP, 2000 Recounts of Disembodiment Full-length, 2002 highly recomanded!!! Ominous Bloodline Full-length, 2005 i svi su ubica!!! ludi Maltezani........ Quote
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Author Report Posted December 27, 2007 Recounts of Disembodiment Full-length, 2002 highly recomanded!!! i svi su ubica!!! RoD je savrsenstvo Quote
Speed_Dead Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 bend ubija ,imaju super ritmove i udeje ,vokal manje vise sad su takvi vokali standard. al voleo bi jako da ih nekako dovucemo da peglamo sa njima u bgu:) Quote
banedeathmetal Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Mislim da je ovo "najstandardniji" Death Metal bend koji sam ikad cuo, da bukvalno znas aranzeman pesme napamet a da pritom nikad nisi ranije cuo...bez originalnosti, bez iznenadjenja, bez icega, samo brutalnost...dosta mi je ovakvih bendova. To je ona vrsta benda da ih pogledas/poslusas i kazes "uh, pokidali su" a da ni jedan jedini riff nisi zapamtio. Quote
Speed_Dead Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 ma ajde :0 haha a sta da kazes za sve tehnikal dm bendove?? originalni su ? aranzmani su neocekivani?. hehe 100% bolje ti to poslusaj jos jednom bend je odlican ,naravno nisu svi snimci istog kvaliteta,ne znam sta si slusao, al mozda ti se za koju godinu svide. ni meni nisu odma legli a prvi put sam ih cuo pre 7 godina , a zgotivio pre 3 Quote
banedeathmetal Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) "Recounts of Disembodiment" sam pokusavao da slusam. Uopste nisam spomenuo niti uporedjivao T.D.M. sa ovim bendom ali vec kad smo kod toga - da, generalno su mnogo zanimljiviji, mnogo vise "iznenadjenja" ima i manje monotonije pruzaju, a i jednostavno je "kvalitetniji upkaovano" nego ovo. Nema potrebe da preslusam jos jednom brate haha znam o cemu pricam slusam Death Metal od svoje 12-e godine i znam sta mi se svidja i zasto slusam nesto, a zasto nesto ne. Ovaj bend jednostavno ne poseduje ali aman bas NISTA sto mene zanima (tehnika, riffovi, aranzemani, zvuk, originalnost...). Daleko od toga da je ovo lose ili lose odsvirano, samo jbg realno prosecni su i kod njih nema sta da trazim. Edited November 27, 2008 by banedeathmetal Quote
Speed_Dead Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 pa TDM sam pomenuo jer sve sto si ti naveo kao kritiku ovog benda a, i ostalih dm bendova(abrem nekoliko komentara koje sam cprocitao), ja kazem za TDM . i to je stvarno kod TDM bendova i cigledno:) jer ako gledas originalnost i sl , onda se neces ovajditi od tehnickih bendova.. moj tata je jaci od tvog ja duze slusam dm od tebe !!! aahahahahaahahaha zezam se poslusaj " Resurgence Of Oblivion " ako te nebude mrzelo, kad sam taj snimak cuo odusevio sam se:) Quote
Grobodan Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Beheaded can give me head. Slazem se sa Banetom - smor. I naravno - Behemoth. Quote
Speed_Dead Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 ode tema u kurac:P avaj,bejase do jaja bend sad ni temu vise ozbiljnu nema:P Quote
Josif Visarionovič Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 grobe opet furas moje fore za behemoth i bend jebe kevu Quote
Grobodan Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Koje tvoje fore, nisam to video stvarno. Behemoth. Quote
Josif Visarionovič Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 (edited) pa ja sam imao obicaj da usred neke rasprave napisem behemoth najvise na cc temi pre par meseci.aj sad svi u potpis Behemoth Edited November 27, 2008 by Josif Visarionovič Quote
monument Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Odlican bend, slusam ih ne znam ni sam koliko godina, jedan od onih bendova iz najboljih godina Unique Leader-a, kad je bilo samo nekoliko bendova ali pravih!!! Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Samo je jedan pravi Beheaded a to nije ovaj.... 1 2 Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 само је један прави диоклецијан,а ти ниси тај... 1 1 Quote
Dioklecijan Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Poslusaj ti murasu ovaj Beheaded (Nasrani) i ne seri mnogo... само је један прави диоклецијан,а ти ниси тај... Quote
Recommended Posts