Lukijan Mušicki Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Vidim da niko ne pominje ovaj genijalni italijanski bend! mislim da ga svakako treba poslusati evo i diskografije: demo: 1997 Nocturnal Embrace albumi: 1998 Romantic Tragedy's Crescendo 2001 Vanitas 2005 Malae Artes kompilacije: 1999 Demons Of The Nigth 2000 Beauty in Darkness vol.4 2000 Metal Dreams vol.2 kakvi su vasi utisci? Quote
rhapsoad Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 imam Romantic Tragedy's Crescendo i Vanitas oba albuma su ok, ali ni jedna pesma mi se nije nesto preterano izdvojila Quote
Милица Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Mislim da ima ova tema na Doom&Gothic podforumu. ni jedna pesma mi se nije nesto preterano izdvojila Takodje. Mozda samo Moonlight Caress, ovo sve ostalo mi je nekako bezlicno. Quote
Lukijan Mušicki Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 meni super! recimo da su mi dve najbolje stvari Crepuscularia i The dark kiss of my angel, ali ne mogu da kazem da su ostsale lose... @Milica: nisam nasao nigde ovu temu, zato sam je otvorio, ako postoji, lako ce se zatvoriti... Quote
Sugar Overdose Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 mislim da ima tema na gothic metalu Quote
lithium Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 bend je meni sasvim ok...shta ja znam...pustim i sve mi je isto, opushtam mozak xD...nije bend za koji kazhem "kako su fenomenalni", ali volim pesme My Desdemona, Sweet Endless Sleep, Watch Us die... Quote
Funeral Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Ja imam samo 1 album,nisu losi,pesma Tables je dobra. Quote
Recommended Posts