Maniac Force Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) Evo setih se da napravim jedan topic u kom ce ljudi pisati ko je po njima najbolji thrash metal bunjar!!! Po meni je IGOR CAVALERA iz Sepulture!!!Decko je razbijac!!! DA VIDIMO VASA MISLJENJA Edited November 4, 2007 by Maniac Force Quote
dr.lecter Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 "Metalchino" nemoj da otvaras ove debilne teme,zar neprimjecujes da ti svi govore da su ti teme idotske? Otidji na Sepultura temu pa vidi sta smo o "Grbavom" Igoru pisali... Quote
Maniac Force Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 "Metalchino" nemoj da otvaras ove debilne teme,zar neprimjecujes da ti svi govore da su ti teme idotske? Otidji na Sepultura temu pa vidi sta smo o "Grbavom" Igoru pisali... Izvini a sto je ova tema idiotska????Niko za ovu temu to nije rekao osim tebe,zato ako ti se ne svidja nemoj ni da ulazis u nju i cao!!!I ovde se ne govori samo o Igoru Cavaleri nego o svim Thrash metal bubnjarima!!! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 vinnie paul, paul bostaph, charlie benante Quote
Wendigo Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 (edited) Uopsteno gledano, na pocetku pojave i razvoja thrash metala bilo je vise losih bubnjara nego dobrih. Cini mi se da su, u to vreme, u odnosu na druge muzicare (pogotovo gitariste) u bendovima bubnjari bili najslabije "karike". Uglavnom su bili neprecizni i nemastoviti. Tek kasnije se pojavljuju dobri tehnicari. Tesko je navesti samo jednog dobrog bubnjara. Ja cenim ove: Dave Lombardo, Igor Cavalera, Charlie Benante, Paul Bostaph, Gar Samuelson, John Tempesta, Jimmy DeGrasso (sad koliko je on thrash metal bubnjar?). Nick Menzu nisam nesto cenio sve dok nisam odgledao od Megadeth-a Evolver (Making of Youthanasia) i video kako je covek tokom snimanja odsvirao svaku pesmu od pocetka do kraja, iz jednog cuga (bez naknadnog lepljenja delova). Ne mogu da ne spomenem i neke katastrofalne bubnjare iz istog pravca ,kao sto su: Chuck Behler i Louie Clemente (sad im se vec pridruzio i Lars ). A ima i onih standardno slabijih kao Tim Mallare i bubnjari bendova kao sto su Heathen, Flotsam and Jetsam, Assassin, Death Angel, Coroner... I da, Ventor nije toliko los bubnjar kao sto mnogi smatraju! Edited November 6, 2007 by Wendigo Quote
Hudini Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Vinnie Paul, Paul Bostaph, Chris Kontos, Dave Lombardo, Charlie Benante... Quote
Ozziris Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 NICK MENZA! O da da da :pivopije: Quote
Routasydän Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 ja sam se odusevio sa Nickom posle gledanja "Evolver"-a, covek je legenda i odlicnan bubnjar Quote
Maniac Force Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 Uopsteno gledano, na pocetku pojave i razvoja thrash metala bilo je vise losih bubnjara nego dobrih. Cini mi se da su, u to vreme, u odnosu na druge muzicare (pogotovo gitariste) u bendovima bubnjari bili najslabije "karike". Uglavnom su bili neprecizni i nemastoviti. Tek kasnije se pojavljuju dobri tehnicari. Tesko je navesti samo jednog dobrog bubnjara. Ja cenim ove: Dave Lombardo, Igor Cavalera, Charlie Benante, Paul Bostaph, Gar Samuelson, John Tempesta, Jimmy DeGrasso (sad koliko je on thrash metal bubnjar?). Nick Menzu nisam nesto cenio sve dok nisam odgledao od Megadeth-a Evolver (Making of Youthanasia) i video kako je covek tokom snimanja odsvirao svaku pesmu od pocetka do kraja, iz jednog cuga (bez naknadnog lepljenja delova). Ne mogu da ne spomenem i neke katastrofalne bubnjare iz istog pravca ,kao sto su: Chuck Behler i Louie Clemente (sad im se vec pridruzio i Lars ). A ima i onih standardno slabijih kao Tim Mallare i bubnjari bendova kao sto su Heathen, Flotsam and Jetsam, Assassin, Death Angel, Coroner... I da, Ventor nije toliko los bubnjar kao sto mnogi smatraju! Izvini a sto mislis da su bubnjari Heathen-a,Flotsam and Jetsam....losi??? Quote
М Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Gene Hoglan, Vinnie Paul... sta ja znam... Onaj iz Intrudera je dobar na njihovom Psycho Savant albumu. @Wendigo: zasto kazes da je bubnjar iz Death Angel losh? Pa govore da je jeo bubnjeve kad je imao 14 godina. Quote
Wendigo Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 @Maniac Force @MREžAsTI MEn Nisu losi, ali su slabiji u odnosu na Lombarda i ostale koji se ovde spominju (kao najbolji). Da ne bude zabune, ja volim te bendove i cenim ih, ali njihovi bubnjari samo solidno odradjuju posao, nista ekstra. Quote
Jabba the Hutt Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Witchhunter, Ventor, Lombardo, Benante, Menza, to su neki moji favoriti... Quote
Radnaskela Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 (edited) nemam najboljeg ali imam favorite. definitivno lombardo i benante a i tom hunting je meni mama mada i perry strickland nije los Edited November 7, 2007 by Kinez Quote
lemmy sixx Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 E jebote tema...da je Bosko ovde,momentalni close. No,da ostavim i konstruktivan komentar. Niko nemoze biti bolji od coveka koji je "odlupao" "Seasons In The Abyss".Niko!Dakle odgovor:almighty slayer's Dave Lombardo. Quote
Recommended Posts