М Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Vi ste moderator? Ne bih rekao... Rna brani titulu vec duze vreme... A dok on dodje... Quote
lemmy sixx Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Vi ste moderator? Ne bih rekao... Rna brani titulu vec duze vreme... A dok on dodje... I ti si moderator takodjer. Quote
Dead Man Walking Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Chek, chek... Jel to znachi da sam i ja moderator? Quote
М Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 I ti si moderator takodjer. Sve nesto sumnjam... sumnju budi ovo "chlanovi" umesto sexy crveno "Moderatori"... ja nisam sexy... kme.... @Dead Man Walking: Cuti mrtvacu i hodaj Quote
lemmy sixx Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Chek, chek... Jel to znachi da sam i ja moderator? Da,i ti si moderator. Quote
lemmy sixx Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Sve nesto sumnjam... sumnju budi ovo "chlanovi" umesto sexy crveno "Moderatori"... ja nisam sexy... kme.... Ma ti nemas pojma...moderator si. Quote
М Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Lemi, loopas kao osoba koja nastaje kada se ukrste najokorelija thrasherchina i roker zasnovan na rok rifovima 80' xD xD xD pst.... preterana vam ona pesma, Dama.... .... ti si sunce koje previse greje.. ti si oblak koji donosi tamu... ti si zlo koje mi se u lice smeje... ali i dalje te vidim kao svoju damu... lalala.... :) Quote
lemmy sixx Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Pa jebiga...ukrstanje nekada dovodi i do ozbiljnih genetskih poremecaja i poremecaja u ponasanju. Ali svejedno,Slayer i Motorhead,Testament i Motley Crue...sjajne kombinacije. dzdzdz Naucio si i tekst.Respect. Uskoro ce i ceo album,pa ces cuti i ostatak. Svi smo mi moderatori! Quote
М Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Svi smo mi moderatori! Ajd, u neku ruku jesmo... al opet nemamo ono Grupe: Moderatori ispisano... onako crveno i... vazno... Quote
lemmy sixx Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 A sto cepidlacis?Jebes crvena slova.To je manje bitno.Bitno da se moderise. Quote
Sandman Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Thrash podforum je otishao u k***c otkako je RNA u vojsci. Sve same spam teme. Quote
М Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Cuti i koristi moc koja nam je data... data nije prava rech > Quote
Routasydän Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Inace nema smisla vise raspravljati na ovu temo s' obzirom da smo vec konstatovali da je Nick Menza najbolji trash metal bubnjar Quote
Recommended Posts