Drogarito Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Samo cu da kazem BENEATH THE REMAINS pa onda ARISE Quote
Wendigo Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 pocetci sepulture,Igor Cavalera! Igor je na "Bestial Devastation"-u i na "Morbid Visions"-u svirao užasno loše, ali užasno... No kasnije je postao jedan od najboljih u thrash metalu. Quote
Drogarito Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Zbog Igora se najezim kad cujem Inner Self Quote
Black Label Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Igor je na "Bestial Devastation"-u i na "Morbid Visions"-u svirao užasno loše, ali užasno... No kasnije je postao jedan od najboljih u thrash metalu. Jeste,u pravu si Quote
Drogarito Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Ako uzmes u obzir da je na Bestial imao 15,a na BENEATH 19 godina...cudo od bubnjara!!! Quote
Black Label Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Ajoj,tek sam se sad setila kako je bio mlad ^^ Quote
Tower... Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Xaxaxaxaxaxa, ja sam spominjao Igora toliko na prethodnim stranama, niko nije ni primetio, a vidi sad. XD Quote
Black Label Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 E jbg sry,mene je mrzelo da citam prethodne strane :\ ^^ Quote
Drogarito Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Mene mrzelo da pisem.Ali Dave Lombardo i Igor Cavalera su najbolji ^ ^ Quote
Guest HEFEST Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) Evo Menze na bubnjevima. Toliko o tome da je zaboravio da svira. To moram da zapamtim kao najdebilniju izjavu koju sam cuo u zivotu!!! Evo je njegova reklama za bubnjeve: Evo je jedna stvar koju bi Dave Mustaine mogao samo da pozeli na novom Megadeth albumu (zao mi je Menza nije tu pa je to nemoguce). Jeste instrumental, ali jebe kevu samo tako. Podseca na onaj pravi Megadeth za kojim svi slinimo!!! Edited July 6, 2009 by HEFEST Quote
kiki Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ako uzmes u obzir da je na Bestial imao 15,a na BENEATH 19 godina...cudo od bubnjara!!! godine nisu mnogo bitne.. bitan je staz, kolko se vremena posvecuje sviranju, uslovi, oprema, kolko se covek lozi. Quote
Morphy Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Evo je jedna stvar koju bi Dave Mustaine mogao samo da pozeli na novom Megadeth albumu (zao mi je Menza nije tu pa je to nemoguce). Jeste instrumental, ali jebe kevu samo tako. Podseca na onaj pravi Megadeth za kojim svi slinimo!!! Odlicna pesma, samo je uber shit sto nema vokala... Quote
Recommended Posts