Peti.Maj Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 hvala ti sto si me ovako prijatno nasmijao.
рогозуб Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 jel ovde postoji ono "report to moderator", poshto nemogu da nadjem taj link...
cutak Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 [ontopic] Da ne serem mnogo, u sushtini veoma prosto Eat, Sleep, Shit, Fuck, Reproduct. Najlepshi je kada je prost. dakle 1+1 ... Divoticaaa Lepo receno ali ima tu jos nekih stvari koje bih ja dodao ali to je za mene
рогозуб Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 fala gojko, a kad sam piglan, ja nisam ni gled'o tu kod nika... a shta je tu lepo recheno? tema je smisao zhivota, a ne shta vi radite u zhivotu...
Peti.Maj Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) ja nalazim smisao u svom zivotu samo kada sam srecan. tako da rukovodeci se time, vjerovatno je smisao covjekovog zivota i postojanja uopste da bude srecan. Edited January 13, 2008 by Peti.Maj
рогозуб Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) Када кажеш: пружио сам руку да узмем чашу - ти имаш два факта која су узајамно повезана онако како је циљ повезан са средством. Циљ је да се узме чаша, а средство је пружена рука. ako ti ispruzhish ruku bez ikakvog cilja, ta radnja pruzhanja ruke nema smisla. samo cilj akcije daje toj akciji smisao. isto tako smisao zhivotu mozhe da samo ono shto dolazi posle njega. Edited January 13, 2008 by Rogozub
Black Diamond Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 smisao zivota je da pobegnemo od zombija koji infestuju nasu planetu i da prezivimo dok se ne raspadnu
рогозуб Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 mislim da bi smislenije bilo ne pisati tako glupe rechenice kao shto si upravo napisala....
SixStepsOnTheMoon Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 ja nalazim smisao u svom zivotu samo kada sam srecan. tako da rukovodeci se time, vjerovatno je smisao covjekovog zivota i postojanja uopste da bude srecan. Ovaj nacin trazenja smisla u sreci me je naveo da citiram Архимандрит Рафаил-a Карелин-a : "Свет никоме не може дати срећу: како верницима тако и неверницима. Само верник осећа дубље тугу, када га свет заробљава у његову мрежу страсти. А код неверника ова туга се манифестује у глувој злоби, незадовољству, досади,које они покушавају заглушити, вином, бујицом вањских утицаја, телесним и душевним насладама,као да хоће да умање бол од ране, али непрестано је загађујући".
рогозуб Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 citira chovek chiji su interesi: Progressive rock/metal,psyhodelic/space rock,alternative rock/jazz i sve ostalo sto ima note,melodije
SixStepsOnTheMoon Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 citira chovek chiji su interesi: Progressive rock/metal,psyhodelic/space rock,alternative rock/jazz i sve ostalo sto ima note,melodije Dobro razumijem tvoju radoznalost,ali to stoji tu od mog prvog pristupa ovom forumu znachi od 12.02.2007 jer prvobitna svrha mog ulaska na ovaj forum je bila prije svega muzika i vecinu nje i dalje sa uzivanjem slusam. Ti kako si?
рогозуб Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 ne radi se o prostoj radoznalosti... prektis vat ju prich... ustvari ne radi se ni tu o nekakvim principima protiv licemejra, nisam ni ja neki primerni Hrishcjanin, al da ti skrenem prazhnju (ako si Hrishcjanin) da je muzika djavolji izum...
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 pustinjaci - napustite forum!!!!
Black Diamond Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 e onda kad te napadne zombi nemoj meni da se zalis
SixStepsOnTheMoon Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) ne radi se o prostoj radoznalosti... prektis vat ju prich... ustvari ne radi se ni tu o nekakvim principima protiv licemejra, nisam ni ja neki primerni Hrishcjanin, al da ti skrenem prazhnju (ako si Hrishcjanin) da je muzika djavolji izum... Ti vec zalazis u neke teme o kojima bi vjerovatno trebala neka malo veca rasprava,ali nije bitno sta slusas,nego kako slusas. Sta studiras ti? Edited January 13, 2008 by SixStepsOnTheMoon
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 ili shta? lol ili lažete sami sebe, eto šta!
рогозуб Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) ali nije bitno sta slusas,nego kako slusas. to se zove liberalizam/ relativizam, ne Hrishcjanstvo. vrlo je bitno i shta slushash i shta gledash i shta jedesh i shta dodirujesh, i gde idesh, jer morash da neprestano strazharish nad chulima- vratima dushe, kako ih zovu Sveti Oci. ili lažete sami sebe, eto šta! [irony]hvala ti shta si otkrio shta je istina a shta lazh.. sigurno si ti mesija a ne onaj Isus iz Nazareta.[/irony] roll Edited January 13, 2008 by Rogozub
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 ne vidim nikakvu ironiju u nečijem licemerju
SixStepsOnTheMoon Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) to se zove liberalizam/ relativizam, ne Hrishcjanstvo. vrlo je bitno i shta slushash i shta gledash i shta jedesh i shta dodirujesh, i gde idesh, jer morash da neprestano strazharish nad chulima- vratima dushe, kako ih zovu Sveti Oci. Nisi me razumeo,nema nikakve veze sa liberalizmom,daleko od toga.Ja sam ovde govorio o muzici koju VEC slusam,i zato je mnogo bitno obratiti paznju na to kako slusati muziku,jer vecina te muzike a i posebno tekts. moze da bude pogubna ako se ne slusa onako kako treba,barem ja tako mislim.A i primjetio sam da si se previse uzivio u svoju ulogu nekog "prosvetitelja" na forumu yumetal-a.Svaka cast na trudu. I ne znam zasto si izbjegao moje pitanje -Sta studiras? (ili sam ja malo zakasnio sa ovim pitanjem u slucaju da si ti vec odmakao u nekim godinama..ili ne razumem) Edited January 13, 2008 by SixStepsOnTheMoon
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 mnoge stvari su pogubnije od slušanja muzike
Recommended Posts