Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ne. U podznaku sam Lav. Logiku nisam nikada učio,

Ne, u podznaku si devica. Ne znam ko ti je racunao ali ti je lose racunao.

mali smo sjajnog profesora iz Logike i Filozofije koji je za odgovaranjem pričao sa nama po pola sata o svemu i svačemu i zaključivao koliko možemo logično da razmišljamo.

ahahhahaha. Koje sranje.

Logika se ne bavi logichkim zakljucivanjem, vec proucavanjem logickog zakljucivanja.

Sta je logika za coveka, kako funkcionise, zasto su neke stvari nekad logichne nekad nisu.

I prvo sto se nauci u logici jeste da logichno nije uvek i istinito.

To koliko neko logicki zakljucuje mogao je da vidi po ocenama iz matematike.

vi ekshuali verujete u horoskop...? :)

Budale veruju pametni znaju, o tome tema za to.

Edited by Bezlični
Posted
Ne, u podznaku si devica. Ne znam ko ti je racunao ali ti je lose racunao.

ahahhahaha. Koje sranje.

Logika se ne bavi logichkim zakljucivanjem, vec proucavanjem logickog zakljucivanja.

Sta je logika za coveka, kako funkcionise, zasto su neke stvari nekad logichne nekad nisu.

I prvo sto se nauci u logici jeste da logichno nije uvek i istinito.

To koliko neko logicki zakljucuje mogao je da vidi po ocenama iz matematike.

Tebi samopouzdanja nikad ne manjka vidim ja? Pa zna i to biti dobro nekad, al' uglavnom kad imaš neko znanje o materiji a ne lupetaš napamet.

Ne, matori u podznaku sam Lav. Računao Astro.com.

Ponoviću, genijalan profesor. Bilo je tu i da se uči naravno, ali akcenat nije bio na tome.

Posted (edited)
Ne, matori u podznaku sam Lav. Računao Astro.com.

1. Ako je lav sam kraj lava.

2. Ako je lav velka verovatnoca da si se malo zajebao za vreme.

3. Ako pak pod jedan jeste tachno a pod dva nije, devica ti je umetnuta u prvom polju.

4. Ako je bilo sta od ovog gore tachno neka od znacajnih planeta u devici, i jaka sesta kuca.

i a ne lupetaš napamet.

Duhovit covek. :)

Njemu profesor iz logike dao ocenu JER JE VIDEO DA JE DECKO LOGICHAN.

Uz to taj profesor je GENIJALAN.

uz to ( iako nema veze koliko si logichan sa tim sta ces imati iz logike jer logika razvija teorije logichnosti itd... sta je sta ) on to ponavlja tri puta i nije ga sramota.

UZ TO TI SI IMAO PET IZ JEBENE LOGIKE!?

I COVEK KOJI JE TEBI DAO PET I ZAKLJUCIO DA SI LOGICHAN JE GENIJALAN?

Mozda! Obichno geniji malo slabije zakljucuju tako banalne stvari naprimer ko je logichan kome treba dati peticu iz logike i tako.

Inache ja sam imao cetvorku iz psihologije ( mnogo bi bilo da mi je dala pet jer su mi ostale ocene sranje ) jer sam eto pokazivao talenta za razumevanje ljudkse psihe. Ali ja to nisam uzeo kao argument da ti "dokazujem" da je logika prvenstveno subjektivna stvar.

Drugim recima Mici je logichno nesto, ne zato sto je proucavao logiku. Vec zato sto je logichno. Da bi ti nesto bilo logichno ne moras da imas predmet LOGIKA u srednjoj skoli.

Cak sta vise logika te ne uci time da ti stvari budu LOGICHNE, logika te uci kako "logika" i "logichnosti" funkcionisu. Eto, petico iz logike, steta sto pored toliko logichnosti nije video da si razumeo ovo.

Edited by Bezlični
Posted

bezlični, aj pomozi malo i meni. ja sam Blizanci u podznaku Devica.

da li je ta kombinacija, prema tvojim astrološkim procenama, povoljna za bavljenje muzikom i uspeh u tome?

koliko ja znam Ceca je bliznaci, Džej takođe, Čola, ima ih podosta, ali ne znam šta su u podznaku pa zato pitam.

Posted
1. Ako je lav sam kraj lava.

2. Ako je lav velka verovatnoca da si se malo zajebao za vreme.

3. Ako pak pod jedan jeste tachno a pod dva nije, devica ti je umetnuta u prvom polju.

4. Ako je bilo sta od ovog gore tachno neka od znacajnih planeta u devici, i jaka sesta kuca.

A kako protiv ovoga da se borim? :mhihi:

Poslednje što ćeš reći biće, a ne znaš ti ni gde ni kad si se rodio. Valjda ja znam :rolleyes:

Duhovit covek. :)

Njemu profesor iz logike dao ocenu JER JE VIDEO DA JE DECKO LOGICHAN.

Uz to taj profesor je GENIJALAN.

uz to ( iako nema veze koliko si logichan sa tim sta ces imati iz logike jer logika razvija teorije logichnosti itd... sta je sta ) on to ponavlja tri puta i nije ga sramota.

UZ TO TI SI IMAO PET IZ JEBENE LOGIKE!?

I COVEK KOJI JE TEBI DAO PET I ZAKLJUCIO DA SI LOGICHAN JE GENIJALAN?

Mozda! Obichno geniji malo slabije zakljucuju tako banalne stvari naprimer ko je logichan kome treba dati peticu iz logike i tako.

Inache ja sam imao cetvorku iz psihologije ( mnogo bi bilo da mi je dala pet jer su mi ostale ocene sranje ) jer sam eto pokazivao talenta za razumevanje ljudkse psihe. Ali ja to nisam uzeo kao argument da ti "dokazujem" da je logika prvenstveno subjektivna stvar.

Drugim recima Mici je logichno nesto, ne zato sto je proucavao logiku. Vec zato sto je logichno. Da bi ti nesto bilo logichno ne moras da imas predmet LOGIKA u srednjoj skoli.

Cak sta vise logika te ne uci time da ti stvari budu LOGICHNE, logika te uci kako "logika" i "logichnosti" funkcionisu. Eto, petico iz logike, steta sto pored toliko logichnosti nije video da si razumeo ovo.

Nije video "da sam logičan" nego da znam da baratam logikom :)

Ne znam šta ti uopšte znači da je neko "logičan" :huh:

Profesor je strašan, ponavljam.

Ti "talentovani" za razumevanje ljudske psihe su mi najjači. Vidovita Zorka i Milan tarot :)

O sudbino kleta kako ja nisam tako talentovan...

Ne moraš da imaš ni srpski da bi znao koliko toliko da pišeš. A opet ako hoćeš da to liči na nešto potrebno je malo uzeti i knjigu ;)

U krajnjem slučaju otkud ti znaš čemu te uči logika kad si ti bežao sa časova i posle zato nisu hteli da te prime u Petnicu? :)

Posted (edited)
bezlični, aj pomozi malo i meni. ja sam Blizanci u podznaku Devica.

da li je ta kombinacija, prema tvojim astrološkim procenama, povoljna za bavljenje muzikom i uspeh u tome?

koliko ja znam Ceca je bliznaci, Džej takođe, Čola, ima ih podosta, ali ne znam šta su u podznaku pa zato pitam.

Jebemliga, blizanci su snalazljivi, dobri govornici itd.

Sad zavisi sta oces da radis. Ako oces da sviras nesto prstima tipa klavir treba ti povoljan neptun. Ili gitaru isto ti treba neptun.

Ako oces bubnje i bas treba ti dobar neptun ali i jarac i devica.

U pricipu ako je \"tipichan\" sluchaj, a imas dobar merkur ( ako je sunce u blizancu merkur moze da bude il u biku, ili u blizancu ili u raku)

Ako je u biku, i venera dobro postavljena. To daje potencijale za dobrog muzicara. Zavisi od jos stvari.

Nije video \"da sam logičan\" nego da znam da baratam logikom

I meni su jaki ti sto su talentovani da barataju logikom i razumom isto kao i tebi oni za razumevanje ljudske psihe.

Po cemu je sad tvoj PROFESOR bolji kada je rekao da ti imas smisla za LOGIKU

od moje profesorke koja je meni rekla da sam talentovan za PSIHANALIZU?

m?

U krajnjem slučaju otkud ti znaš čemu te uči logika kad si ti bežao sa časova i posle zato nisu hteli da te prime u Petnicu?

Bezao sam sa onog sto me ne zanima. A ucio sam van skole. ;)

Nisam ni pokushavao da odem u petnicu jer sam znao da razredna nece da me pusti.

Poslednje što ćeš reći biće, a ne znaš ti ni gde ni kad si se rodio. Valjda ja znam

Dovoljno se dugo bavim astrologijom da vidim koja je priroda kako kod koga naglasena.

Kod tebe je jaka priroda device sto se sukobi sa ribama. A ti kako oces.

Edited by Bezlični
Posted
I meni su jaki ti sto su talentovani da barataju logikom i razumom isto kao i tebi oni za razumevanje ljudske psihe.

Po cemu je sad tvoj PROFESOR bolji kada je rekao da ti imas smisla za LOGIKU

od moje profesorke koja je meni rekla da sam talentovan za PSIHANALIZU?

m?

Ja nisam nigde rekao da sam prirodno nadaren. Pored svega se učilo i to sam napomenuo.

A i ti se držiš te moje petice pa ne puštaš, valjda zato što nemaš svoju :)

Dovoljno se dugo bavim astrologijom da vidim koja je priroda kako kod koga naglasena.

Kod tebe je jaka priroda device sto se sukobi sa ribama. A ti kako oces.

Matori ako ti misliš da si mene i moju prirodu upoznao posle par postova na forumu onda si udaren u glavu i više nego što sam mislio.

Posted (edited)

Безлични, дај ми своје податке да израчунам. Пошаљи ми ПП. Мука ми је више од препирања на форуму.

П.С. Астролог који се дуго бави астрологијом и на основу тога што зна шта си у подзнаку као и знаку може да те врло продорно анализира. Ја могу да кажем да си флегматичан, претежно тежиш к идеализацији научних сфера али увек покушаваш да задржиш свој ''мистични'' илити ''мистериозни део личности''. Стога си често у сукобу сам с собом, мада зависи где и на којој сфери твоје личности се манифестује твоја жеља за прецизним илити концизном виду дотока информација, док с друге стране се манифестује твоја жеља за тоталном транспарентношћу.

Иначе, сигурно је да ти је прва кућа веома наглашена узимајући у обзир Девицу, то би ти далеко више помогло од улоге Лава илити ''Ја све знам најбоље'' у другачијој перспективи.

Јесам ли и ја ударен у главу? :]

Безлични те је фино прочитао, btw. Браво! Није знао твој подзнак све док није нагађао, а то је урадио веома приближно, можда и апсолутно тачно. Риба, особа рођена у знаку Рибе тежи к спиритуалности и негацији науке, односно не прихвата научне области као апсолутан облик знања. Такође, особа рођена у знаку Рибе бежи од препрека, односно их заобилази крећући се на тотално другу страну. Тежи к мистицизму, али не толико колико к идеализацији о љубави илити генералном облику љубави. Често може много да пати у животу и да веома, али веома често осећа да није схваћен/а. У читавој причи ту долази твој подзнак који је код Девице, ако не и у Девици, који се односи на разум, на науку, на аргументе итд. Тако да можеш осећати ту ''унутрашњу'' борбу у себи...

Edited by Onime no Kyo
Posted (edited)
Ja nisam nigde rekao da sam prirodno nadaren. Pored svega se učilo i to sam napomenuo.

A i ti se držiš te moje petice pa ne puštaš, valjda zato što nemaš svoju :)

da da srce mi se cepalo za peticom iz logike.

Da jesi rekao si, da ti je profesor dao peticu jer imas SMISLA ZA LOGIKU?

To nije isto kao da si rekao " JA SAM PRIRODNO NADAREN ZA LOGIKU "

Ti si samo prvo izneo dokaz.

Matori ako ti misliš da si mene i moju prirodu upoznao posle par postova na forumu onda si udaren u glavu i više nego što sam mislio.

Upoznao sam deo tvoje prirode, iz trodnevne rasprave sa tobom.

Sta ce mi vise? Video akcije, video reakcije.

Koje su se ponavljale u konstatno panternu.

To se zove logika, ako se nesto ponavlja u konstatnoj istoj shemi, to je u tebi... nema sumnje.

I sigurno je vezano za pitanja koja te zanimaju.

Bog, Religija, Ateizam.. kurac palac.

Cim se ti ubacas u problematiku znaci da paras vijuge oko toga.

Nema tu nista tesko da se "procita"

Edited by Bezlični
Posted

Ahahaha :) :)

Pokušaja 50, uspešnost 2% :)

Moraćeš još da vežbaš ;)

Nikada nigde nisam izlazio sa devizom "ja sam najpametniji" pa ni izdaleka. Čak ni na ovom forumu. Nego mi đavo ne da mira kad vidim tako likove kao vas dvojica što ste... :)

Posted
Ahahaha :) :)

Moraćeš još da vežbaš ;)

A ti bi kao priznao da sam u pravu? Svedoce druze tvoji postovi da sam u pravu. SAd ti kako oces.

Posted
Ahahaha :):)

Moraćeš još da vežbaš ;)

Nikada nigde nisam izlazio sa devizom "ja sam najpametniji" pa ni izdaleka. Čak ni na ovom forumu. Nego mi đavo ne da mira kad vidim tako likove kao vas dvojica što ste... :)

Управо си доказао да се правиш паметан, односно да све знаш најбоље. Лав означава супериорност, тако да...You failD.

Posted
Управо си доказао да се правиш паметан, односно да све знаш најбоље. Лав означава супериорност, тако да...You failD.

I to ako je lav asc na kraju lava, vecina prvog polja u devici, verovatno i jak merkur ( ocigledno u ovnu ?! Sta mislis )

A ako je u ribama najebo je.

Sunce sigurno u sestoj kuci. (opet jaka devica ) :)

Klise.

Posted
da da srce mi se cepalo za peticom iz logike.

Da jesi rekao si, da ti je profesor dao peticu jer imas SMISLA ZA LOGIKU?

To nije isto kao da si rekao " JA SAM PRIRODNO NADAREN ZA LOGIKU "

Ti si samo prvo izneo dokaz.

Ne. Rekao sam da je profesor ocenjivao ko koliko logički zaključuje i ne, nije isto.

Aj citiraj gde sam ja rekao da imam smisla za logiku

Upoznao sam deo tvoje prirode, iz trodnevne rasprave sa tobom.

Sta ce mi vise? Video akcije, video reakcije.

Koje su se ponavljale u konstatno panternu.

To se zove logika, ako se nesto ponavlja u konstatnoj istoj shemi, to je u tebi... nema sumnje.

I sigurno je vezano za pitanja koja te zanimaju.

Bog, Religija, Ateizam.. kurac palac.

Cim se ti ubacas u problematiku znaci da paras vijuge oko toga.

Nema tu nista tesko da se "procita"

Čekaj burazeru, imamo sa jedne strane tebe: koji je u ovom trenutku u raspravi sa 4-5 ljudi a bio je sve ukupno sa desetak od kad je na ovom forumu. I sa druge strane mene koji se ovde za više od dve godine raspravlja samo sa vas dvojicom i rogozubom od kad je ovde. ;)

A pročitao si me u srž, svaka ti čast. :)

Ahahahahahaha :)

-Ti meni kažeš ti si ovakav i ovakav, govoriš uvek "ja sam najpametniji", imaš ovo i ovo, sve sam pročitao.

-Ja kažem nisi pogodio.

-Ti kažeš: "Vidiš da se praviš pametan"

:) :) :)

Posted
Ne. Rekao sam da je profesor ocenjivao ko koliko logički zaključuje i ne, nije isto.

Aj citiraj gde sam ja rekao da imam smisla za logiku

Sta ima da ti citiram detaljno?

Mene je profesor ocenjivao kako logichno razmisljam i ja sam imao peticu?

Izvini, reci nisu iste ali je isti kontekst.

Čekaj burazeru, imamo sa jedne strane tebe: koji je u ovom trenutku u raspravi sa 4-5 ljudi a bio je sve ukupno sa desetak od kad je na ovom forumu. I sa druge strane mene koji se ovde za više od dve godine raspravlja samo sa vas dvojicom i rogozubom od kad je ovde. ;)

A pročitao si me u srž, svaka ti čast. :)

Mrzi me da ti objasnjavam.

Prvo koristis VECINU.

Koliko se od te vecine, zapravo bavi astrologijom ili slichnom naukom koja proucava ljude PRAKTICHNO?

Svi?

ja ne znam kako si ti zasluzio tu peticu iz logike, sta je logichko kod ovogo tvog razmisljanja.

PRICAO SAM SA 50000 LJUDI AL ME VAS DVOJICA SAMO SKONTALI.

A sasvm sluchajno nas dvojica se bavimo istom vestinom? Koja se bavi upravo time sto smo uradili?

Pa to je majku mu logika.

I zajebi me vise.

Posted

Ja ne ulećem sa izjavama "Ja imam smisla za logiku" tu je velika razlika. ;)

Ima i još 6 milijardi ljudi, samo neki nemaju...

Nije bitno što je većina. I odakle ti ideja da većina nije nikad u pravu?

I nisam naravno govorio astrologiji, ti upadneš na svaku temu o bilo kojoj nauci i zavedeš red :D

Posted
Ja ne ulećem sa izjavama "Ja imam smisla za logiku" tu je velika razlika. ;)

Jesi indirektno. Jebote.

Ako se hvalis peticom iz logike koju ti je dao profesor koji je gledao kako logichno razmislajs rekao si JA RAZMISLJAM LOGICHNO ZA PET.

Sustina je ista, pusti ti kako si nasminkao to sto si hteo da kazes.

Nije bitno što je većina. I odakle ti ideja da većina nije nikad u pravu?

Vecina? Nikad nije u pravu? A gde sam ja to reko? Ali vecina prati slepo stvari. Ako nesto prati vecina ne mora da znaci da je tachno.

Tako da ono sto VECINA Misli, apsolutno ne mora da bude tachno.

I nisam naravno govorio astrologiji, ti upadneš na svaku temu o bilo kojoj nauci i zavedeš red :D

Nope, samo na one koje me interesuju. I samo u temama koje me interesuju.

Posted

Svet je pozornica gde smo svi mi dobili ulogu i pravo nastupa u njenoj nazalost samo jednoj predstavi, i sada mozemo sici sa bine a isto tako mozemo i uzivati u igranju svoje uloge na nachin koji nama odgovara.

Univerzalan smisao zivota za sve ne postoji isto kao sto ne postoji univerzalno najlepsa devojka na primer, tako da je smisao zivota prazno polje u koje mi treba da upishemo svoj odgovor....... bio to hedonizam ili 42 ili nesta deseto, nebitno. :muzicar:

Posted
Svet je pozornica gde smo svi mi dobili ulogu i pravo nastupa u njenoj nazalost samo jednoj predstavi, i sada mozemo sici sa bine a isto tako mozemo i uzivati u igranju svoje uloge na nachin koji nama odgovara.

Univerzalan smisao zivota za sve ne postoji isto kao sto ne postoji univerzalno najlepsa devojka na primer, tako da je smisao zivota prazno polje u koje mi treba da upishemo svoj odgovor....... bio to hedonizam ili 42 ili nesta deseto, nebitno. :muzicar:

Smisao zivota krajnji univerzalni je Najvisa stepenica duhovnosti. To bez sumnje. Samo fora j u tome sto da bi dosao do te zadnje stepenice moras da predjes ko zna koliko stepenica i svakom je razlicit raspored.Tako da je smisao svacijeg zivota samo sledeca stepenica u njegovom zivotu.

Posted

Uredu je da to bude tvoj izbor koji si sebi upisao na liniji "smisao zivota", samo ne vidim zasto bi ga nametao drugima.

Iz mog ugla je na primer ta teorija o stepenicama smeshna, dok nekome drugome moji pogledi mogu biti smeshni tako da sve je relativno i ovakvi pojmovi se ne mogu generalizovati.

Posted
Uredu je da to bude tvoj izbor koji si sebi upisao na liniji "smisao zivota", samo ne vidim zasto bi ga nametao drugima.

Iz mog ugla je na primer ta teorija o stepenicama smeshna, dok nekome drugome moji pogledi mogu biti smeshni tako da sve je relativno i ovakvi pojmovi se ne mogu generalizovati.

ja sam ajd da kazem "vernik" u inkranaciju pa ono tako da ima logike.

Smisao zivota? Ako je tachno ono sto mislim ( a jeste ) teorija je apsolutno tachna.

Cilj je isti samo su putevi drugaciji.

A pitanje je ko koji horizont vidi.

Ljudi ionako nisu isti kroz zivot se menjaju i menjaju im se ciljevi zivota.

Ali jedan je na kraju ultimativni i ka njemu svi koracamo svesno ili nesvesno.

Sad neko moz da kaze bullshit to nije bitno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...