Jump to content

Recommended Posts

Posted
Упс,нисам видео да су власти рекле своје. :mrgreen:

I to ne bilo kakva vlast, već odurna i represivna vlast ;)

Da se vratimo na temu - smisao života je u strahu od vlasti i povinovanju toj istoj vlasti :da::)

Posted
Da se vratimo na temu - smisao života je u strahu od vlasti i povinovanju toj istoj vlasti :da::)

Smisao zivota je suprostaviti se vlasti koja te ugnjetava :razz:

S tim sto je preko 90% ljudi podlozno propagandi, nemaju svoje JA , tako da ce se tesko sta promeniti...Ali je jadno(bar meni) nista ne pokusati...

Posted

Uh, 'bem ti život, smislen, ili besmislen, 'bem ti život.

Šta bi onda značilo ako se nekome kaže da vodi besmislen život?

Posted

Кладим се у живот да овај Hell on Earth да се толико плаши

''Da ovaj, da se toliko plasi'' Ovo je vec ko zna koji put da u tvojim recenicama koje nisu copy - pastovane sa naci sajtova, primecujem gramaticke greske. Tipicno za nekoga poput tebe.

За тебе је то срање за мене је то начин и сврха живота

A ja ti garantujem da ces se za godinu dana oladiti od svega toga i da ce te mnogo boleti kurac. E za godinu dana dodji ovde pa reci jel nisam bio u pravu.

Posted
''LET them hate as long as they FEAR.''

:rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Nemam razloga da bezim jer sve skinse u mom mestu poznajem i ok sam sa njima. Ne predstavlja meni problem da budem ok sa nekim ko drugacije misli, osim ako taj neko nije tezak serator poput tebe. A taj slogan ti je dobar. Zar stvarno mislis da se neko plasi jedne male drustvene grupe koja ni u jednoj zemlji nema apsolutno nikakav uticaj na drustvena zbivanja, osim sto ponekad izudaraju nekoga? Evo ovi u Rusiji sto su valjda najekstremniji u svetu, pa koliko ih ima? Zar mislis da oni imaju neke sanse protiv Putinove vlasti? Ili da mozda ti sledbenici tog tvog Lanea imaju neke sanse protiv Bushove vlasti? Ja ti opet kazem da batalis to, uzmi bavi se necim pametnijim jer tako samo gubis vreme.

Posted (edited)

Najinteresantnija stvar u ovoj temi je shto se ljudi svadjaju oko nechega shto ne znaju. U sushtini niko ovde nema pojma shta je nacizam ili kako je ziveti pod njim a spreman je da citira chitave knjige i da se poziva na ljude koji su u tom pravcu rekli neshto, po njihovom mishljenju, pametno. To me podseti na jednog NKPJ - ovca koji redovno propoveda kod mene na faksu. Ja, inache, studiram istoriju. Chovek je, dakle, prochitao dzepni priruchnik o Lenjinizmu i sada ide i svima soli pamet. I sada ja ne znam kako je ziveti u socijalizmu, tezeci ka komunizmu, a on oslepljen svojim idejama josh manje zna o tome. I tako on melje neshto shto je negde prochitao. Isto i ovde. Prochitati negde neshto i iskusiti to na svojoj kozi su dve razlichite stvari. Obichno oni ljudi koji misle da znaju neshto, toliko kenjaju o tome da se od njih ne moze ziveti. Kada napokon shvate shta je to o chemu su prichali svo to vreme, odjednom zacute.

Na kraju krajeva stvarnost na kojoj bi trebalo da se ispolje sve ove ideologije je u sushtini veoma jednostavna i svi se oko nje slazemo hteli to mi ili ne. Jedino oko chega se ne slazemo su mishljenja o toj stvarnosti.

Edited by Seeker
Posted
Zar stvarno mislis da se neko plasi jedne male drustvene grupe koja ni u jednoj zemlji nema apsolutno nikakav uticaj na drustvena zbivanja, osim sto ponekad izudaraju nekoga? Evo ovi u Rusiji sto su valjda najekstremniji u svetu, pa koliko ih ima? Zar mislis da oni imaju neke sanse protiv Putinove vlasti?
А 7 Октобар у Новом Саду када су нас приводили по целој Србији,скидали са возова,аутобуса,заустављали на ауто-путевима....усрала се банда са власти јер смо хтели рећи истину о беди у којој срби данас живе.Да има још оних који су јавно хтели рећи да су против независности КиМ и могућег одвајања АП Војводине.Ако дође до прве НС револуције доћи ће управо у Русији јер имају подршку руских националиста.Борба до краја без престанка!

Najinteresantnija stvar u ovoj temi je shto se ljudi svadjaju oko nechega shto ne znaju. U sushtini niko ovde nema pojma shta je nacizam ili kako je ziveti pod njim a spreman je da citira chitave knjige i da se poziva na ljude koji su u tom pravcu rekli neshto, po njihovom mishljenju, pametno. To me podseti na jednog NKPJ - ovca koji redovno propoveda kod mene na faksu. Ja, inache, studiram istoriju. Chovek je, dakle, prochitao dzepni priruchnik o Lenjinizmu i sada ide i svima soli pamet. I sada ja ne znam kako je ziveti u socijalizmu, tezeci ka komunizmu, a on oslepljen svojim idejama josh manje zna o tome. I tako on melje neshto shto je negde prochitao. Isto i ovde. Prochitati negde neshto i iskusiti to na svojoj kozi su dve razlichite stvari. Obichno oni ljudi koji misle da znaju neshto, toliko kenjaju o tome da se od njih ne moze ziveti. Kada napokon shvate shta je to o chemu su prichali svo to vreme, odjednom zacute.

Na kraju krajeva stvarnost na kojoj bi trebalo da se ispolje sve ove ideologije je u sushtini veoma jednostavna i svi se oko nje slazemo hteli to mi ili ne. Jedino oko chega se ne slazemo su mishljenja o toj stvarnosti.

Кажеш да студираш историју онда буди неутралан и не називај Национал-Социјалисте "нацистима" јер сам већ рекао да је то јеврејски термин за нас.

Posted
Кажеш да студираш историју онда буди неутралан и не називај Национал-Социјалисте "нацистима" јер сам већ рекао да је то јеврејски термин за нас.

Sushtina je vazna. Forma je nebitna.

Posted (edited)
А 7 Октобар у Новом Саду када су нас приводили по целој Србији,скидали са возова,аутобуса,заустављали на ауто-путевима....усрала се банда са власти јер смо хтели рећи истину о беди у којој срби данас живе.Да има још оних који су јавно хтели рећи да су против независности КиМ и могућег одвајања АП Војводине.Ако дође до прве НС револуције доћи ће управо у Русији јер имају подршку руских националиста.Борба до краја без престанка!

Prvo, napisao si Srbi malim slovom. Jak si mi ti nacionalista. Dal mozes jedan post da napises bez gramtickih gresaka? Jel si ti zavrsio osnovnu skolu?

Jel tebe hapsili? Jaka stvar skupilo se njih pet i gadjali kamenjem. I to koga? Neke pedere iz neke nevladine organizacije, jaka stvar. Pa te pedere moze svako da bije. Ako ste tolke face, sto se niste pobili sa policijom :) :) A u Rusiji je Putin osvojio dvotrecinsku vecinu a nacionalisti su jedva usli u parlament, tako da mozes samo da sanjas. Koja bre revolucija, dal si ti svestan o cemu bulaznis ovde.. Ajde koliko ih je bilo u Novom sadu? Ajde reci koliko ih je bilo. 95% ovog naroda je protiv odcepljenja teritorije nase zemlje, niste vi jedini i zato nemoj da seres kao da ste samo vi protiv toga, nemoj da se kitis tudjim perijem. Sta znaci ako ja nisam nacista onda sam za odcepljenje, jel to hoces da kazes?

Edited by Hell on Earth
Posted
Srbija je bila članica pakta sa Namcima (?)

Nije bila sa Namcima, nego sa Nemcima, i nije Srbija nego kraljevina Jugoslavija, i taj papir je potpisao predsednik vlade koji je bio Hrvat. Toliko o poznavanje istorije.

1. Vidim da osim judeo komunisticko-demokratske propagande ne znas nista drugo, zato cuti i ne brukaj se...Procitaj nesto u zivotu osim onoga sto ti mediji serviraju...

2. I rewci mi jos nesto, svi vi se ubiste od brbljanja kako moramo u EU, NATO, zar nas oni nisu bombardovali, kasetne bombe? Isti ti za kojima vi svrsavate? Gde je tu logika, objasni.

1. Judeo-komunistička-demokratska propaganda? Šta ti bulazniš čoveče?! Tvoje je mišljenje servirano, osvestite se i ti tvoj drugar.

2. Ja se ubio od tog brbljanja? Tebi baš nisu sve koze na broju. Od kad sam ovde na forumu nikad nisam pomenuo ulazak u EU i NATO, a evo sad ću da ti kažem šta mislim o tome. Ulazak u EU je glupost, šargarepa za namagarčenu Srbiju koju nikad nećemo dobiti, a i koji će nam đavo? Bio sam ja u EU i video kako stvari tamo funkcionišu. Kad bi Srbija tako funkcionisala, za dva dana bi izbili neredi na ulicama. Jednostavno to nije za nas. Ulazak u NATO je kurvanjski čin, priklanjanje jačem po principu "ako ne možeš da ga pobediš, pridruži mu se" i ako bi Srbija ušla u NATO dokazala bi celom svetu da dozvoljava da je zajebava ko kako stigne. Eto ti moje logike.

A na koga ti tako pametan svršavaš?

Posted
Prvo, napisao si Srbi malim slovom. Jak si mi ti nacionalista. Dal mozes jedan post da napises bez gramtickih gresaka? Jel si ti zavrsio osnovnu skolu?
Mračna mi je soba pa stalno grešim :ph34r::mhihi:

Jel tebe hapsili? Jaka stvar skupilo se njih pet i gadjali kamenjem. I to koga? Neke pedere iz neke nevladine organizacije, jaka stvar. Pa te pedere moze svako da bije.

Probilo se do centra PET (pedeset) ljudi jer vlast nije za slobodu govora.Nije bilo više ljudi jer kao što sam već rekao,policija je hapsila ljude taj dan po celoj Srbiji,svakog za kojeg je sumnjala da pripada Nacionalnom Stroju.Zašto ti nisi došao da biješ te pedere? Reći ću ti,jer sličan sličnog ne dira.Ili ti ne smetaju možda? :mhihi: Već sam ti rekao da taj termin "nacista" ne upotrebljavaš jer meni ne znači ništa,i jer nisi "odabran".To što si napisao 95% ne pije vodu jer postoji milion onih koji govore dosta je bre ratova,pa nismo u srednjem veku,pre bi pobegao nego da dajem glavu za nekog Srbina itd.Za mene je najviša svetinja čast;najveće blago sloboda;najviša dužnost koristiti Otadžbini;najveća čast umreti za Otadžbinu;Upamti ovo da ceo jedan narod kao i svaki čovek ako nije uvek kadar da u zaštitu svoje slobode i čast rado žrtvuje sve pa i svoj vlastiti život,nedostojan je da živi!To su moji principi.

Nije bila sa Namcima, nego sa Nemcima, i nije Srbija nego kraljevina Jugoslavija, i taj papir je potpisao predsednik vlade koji je bio Hrvat. Toliko o poznavanje istorije.
A Srbija nije tada bila u Kraljevini Jugoslavije? Ne lupetaj majke ti rodjene.Dragiša Cvetković je bio Srbin koji je mogao sprečiti krvoproliće.Inače u paktu je stojala garancija neutralnosti Kraljevine Jugoslavije. Nigde se ne pominje niti ulaz niti prolaz nemačkih trupa kroz Jugoslaviju.svetski rat Evo ti link da se ne blamiraš dalje.Khm smisao života......posle 1945 godine skoro i da ne postoji.
Posted

1. Judeo-komunistička-demokratska propaganda? Šta ti bulazniš čoveče?! Tvoje je mišljenje servirano, osvestite se i ti tvoj drugar.

Da znas razmisljati svojom glavom, znao bi kako i demokratija i komunizam imaju isti stav po nekim pitanjima. Isto tako, znao bi ko je stvorio i komunizam i demokratiju, ta dva pileta iz istog gnezda...

Ja sam vrlo osvescen, sto se tice drugog svetskog rata, mislim da i slepci vec znaju da je bolje da smo se rzali pakta, ne bi nas toliko izginulo, ginuli smo za ciljeve Sovjeta(komunista) i ''demokrata'' Engleza...Ovi prvi gurali Tita, ovi drugi Drazu(pa su ga posle prodali kao psa)

Hudini, nisam bukvalno na tebe mislio ono za Nato i EU...

Lepo si sve napisao za to...

Posted (edited)
Reći ću ti,jer sličan sličnog ne dira.

A po cemu sam ja to slican njima? Ajde argumentuj to. Sta sam ja rekao do sada sto me moze povezati sa njima? Jedino sto ti znas jeste da seres i da vredjas bez ikakvog osnova budalo nepismena. A jel si isao ti da ih bijes? Jesi kurac malo..

Već sam ti rekao da taj termin "nacista" ne upotrebljavaš jer meni ne znači ništa,i jer nisi "odabran".

Mnogo me boli kurac sta si ti rekao ''odabrani''.

Za mene je najviša svetinja čast;najveće blago sloboda;najviša dužnost koristiti Otadžbini;najveća čast umreti za Otadžbinu;

Nemoj srati licemeru jedan nalozeni.

Upamti ovo da ceo jedan narod kao i svaki čovek ako nije uvek kadar da u zaštitu svoje slobode i čast rado žrtvuje sve pa i svoj vlastiti život,nedostojan je da živi!To su moji principi.

Ti kada budes bio na vlasti onda ces moci da odredjujes ko treba da zivi a ko ne. Do tada mozes da ga duvas.

Edited by Hell on Earth
Posted (edited)

@ hell on earth reci cu jednu stvar koja ce te sigurno obradovati .... kada sam krenuo da iztrazujem ovaj forum ti si mi prvi zapao za oko ... zobg postova i razmisljanja koja su po meni za lazu

I te gluposti koje prosipas jel nemas pametnija posla..... mislis da si neki zjaebant zato sto lupas sakom po tastaturi i klukces enter ne nisi jednostavno nemoj da pokusavas da se predstavis ko idiot jel si samoim tom onda idiot ....

pogotovo zato sto ja ceto radim nesta slicno pa onda ispada da mi krades fore ... c c c e i ti si naso od koga ces da krades

Edited by FISH YOU WERE HERE
Posted

@ hell DA jeste ako od mene ocekujes normalno napisanu recenicu onda jbg.....

trazite smisao gde god ocete u cemu god ocete ali ne treba pobrecivati druge svojim uverenjima ....

smisao zivota za svakog je drugaciji i menja se kada smo bili bebe smisao naseg zivota je bila hrana .. kao deca sam osmo se igrali a ako roditelji samo cemo brinuti o deci ( ako smo normalni ) moze i sa te strane da se gleda zar ne :evotigana::evotigana:

i da vec sam rekao smisao mog zivota je da umrem sa osmehom na licu ( da na "kraju" budem zadovoljan postignutim )

Posted

@ bogsvarog

Bilo je još ljudi u istoriji koji su imali skoro iste stavove i razmišljanja kao ti. Trajali su do negde '45. Mada ima ih i sada u znatno manjem broju ali takođe znatno exstremnijim stavovima.

Posted
1. A Srbija nije tada bila u Kraljevini Jugoslavije?

2. Dragiša Cvetković je bio Srbin koji je mogao sprečiti krvoproliće.

3. Inače u paktu je stojala garancija neutralnosti Kraljevine Jugoslavije. Nigde se ne pominje niti ulaz niti prolaz nemačkih trupa kroz Jugoslaviju.

4. svetski rat

1. To ti je kao kad bi rekao: Mali Mokri Lug je potpisao pakt sa Hitlerom. Ja onda kažem da nije Mali Mokri Lug nego Kraljevina Jugoslavija, a ti kažeš: pa Mali Mokri Lug se tada nalazio u Kraljevini Jugoslaviji.

2. Vladimir Maček je bio Hrvat koji je potpisao pakt.

3. Ti znaš. Ti si pročitao taj papir i prisustvovao potpisivanju.

4. Apsolutno me ne interesuju Hitler-jugend i slični linkovi.

1. Da znas razmisljati svojom glavom, znao bi kako i demokratija i komunizam imaju isti stav po nekim pitanjima.

2. Isto tako, znao bi ko je stvorio i komunizam i demokratiju, ta dva pileta iz istog gnezda...

1. Samo pričaš da imaju iste stavove, a nigde ne kažeš koje. Ako hoćeš da te neko shvati za ozbiljno, potkrepi svoje tvrdnje argumentima.

2. Iz istog gnezda? Demokratiju su u teoriji stvorili antički Grci, a u praksu je sproveli Francuzi krajem 18. veka. Komunizam su u teoriji stvorili nemački filozofi u 19. veku, a u praksu je sproveli tek Kinezi sa dolaskom Mao Cedunga. Socijalizam u Rusiji nikada nije uspeo da se razvije u komunizam, mada je bio blizu. Posmatranje ruskog državnog uređenja u drugoj polovini XX veka kao komunističkog je glupo zapadnjačko viđenje stvari.

Ako u stvari misliš da su demokratija i socijalizam "dva pileta iz istog gnezda", to stoji, ali treba praviti razliku između komunizma i socijalizma jer je ta razlika ogromna.

Posted (edited)
1. Samo pričaš da imaju iste stavove, a nigde ne kažeš koje. Ako hoćeš da te neko shvati za ozbiljno, potkrepi svoje tvrdnje argumentima.

2. Iz istog gnezda? Demokratiju su u teoriji stvorili antički Grci, a u praksu je sproveli Francuzi krajem 18. veka. Komunizam su u teoriji stvorili nemački filozofi u 19. veku, a u praksu je sproveli tek Kinezi sa dolaskom Mao Cedunga. Socijalizam u Rusiji nikada nije uspeo da se razvije u komunizam, mada je bio blizu. Posmatranje ruskog državnog uređenja u drugoj polovini XX veka kao komunističkog je glupo zapadnjačko viđenje stvari.

Ako u stvari misliš da su demokratija i socijalizam "dva pileta iz istog gnezda", to stoji, ali treba praviti razliku između komunizma i socijalizma jer je ta razlika ogromna.

Zar stvarno treba da ti crtam? Hajde, progledaj malo prijatelju, vidim da si pametan ali ipak ne vidis neke ocigledne stvari. Da nisi mozda primetio kako i komunizam i demokratija gledaju na naciju? Ako to ne vidite, ja vam stvarno ne mogu pomoci...

Daj budi ozbiljan, kakva Grcka, mislio sam na danasnju ''demokratiju'' koja je sve samo ne ''vladavina naroda''...

''Otac'' komunizma Karl Marks je bio Jevrejin, ako nisi znao...Posle sloma carske Rusije, sve vodece funkcije su zauzeli Jevreji, u ogromnom procentu, to valjda znas...

Danas je jevrejski lobi ubedljivo najjaci u SAD, drze sve medije, zna se, ko drzi medije i finansije, taj drzi sve! Da li treba da nabrajam imena Jevreja koji su bili u Klintonovoj administraciji koja je bombardovala Srbiju?

Valjda je svima jasno da su svima njima puna usta demokratije...

Dok vamo Izrael radi sta hoce i jos dobija milijarde dolara pomoci od SAD svake godine...Malo sumnjivo, zar ne?

Edited by Strahinja
Posted
Demokratiju su u teoriji stvorili antički Grci, a u praksu je sproveli Francuzi krajem 18. veka.

demokratiju su stvorili judeo masoni i prvi put je uveli u francuskoj.

u staroj heladi je u Atini postojalo uredjenje koje se zvalo laodikijia- tj. narodna pravda u prevodu. grchki ima 3 rechi za narod- etnos, laos, demos. u staroj grchkoj su oznachavali- etnos- narod, pleme, izkljuchivo u odnosu na varvare, laos- civilizovan narod tj. grci, i demos, najgori oblik naroda, onaj koji je bio varvarski, pa postao civilizovan, tj. primio grchku kulturu, ali se o5 vratio na proshlo stanje. prvi put laodikiju naziva demokratijom Platon, ironichno oslikavajucji koliko je to uredjenje loshe.

Posted (edited)
demokratiju su stvorili judeo masoni

Tacno!

Jos da dodam, i komunizam i demokratija su protiv svega nacionalnog, za njih je nacija nebitna, ta dva naizgled suprotna sistema oko nacije(i rase naravno) imaju identican stav!

Da ne idemo duboko nazad u istoriju, valjda znate kako je kod nas bilo posle drugog svetskog rata, nisi smeo reci da si Srbin, Goli otok, kaznjavao se svako za bilo koju sitnicu sto se tice nacionalnog isticanja, islo se u aps za pevanje patriotskih pesama itd. Svi smo bili jugosloveni, nikako Srbi.

Sada smo kao u ''demokratiji'' pa valjda primecujete sta se desava, maltene , cim kazes da si patriota smatraju te kao ludaka, primitivca, zaostalog, dok su siptrari, balije, hrvati, svi su divni i neduzni a mi Srbi smo za sve krivi...

Komunizam i demokratija su izasli iz iste kuhinje - judeomasonske kuhinje, njihov cilj je da oslabe svaku naciju i da narod zaboravi svoju proslost, izgubi svoj identitet, a zna se sta onda postajemo, industrijske zivotinje ili jos bolje, industrijski robovi...

Zato demokratija sada propagira sve sto je bolesno i sto slabi zdravu naciju - pederizam, rasno mesanje, prava raznih debila, samo da bi bili sto bolesniji i slabiji, sa takvom degenerisanom ruljom koja nista ne zna je mnogo lakse vladati i manipulisati. To je poenta svega. Kakva jednakost, prava i slicne gluposti sto stalno spominju, demokratija je u sustini zasnovana na ZAKONU JACEG, na krvoprolicu, bombardovanju neposlusnih zemalja, na ekonomskom izrabljivanju, eksploataciji...Kakva crna ljudska prava kad oni eksloatisu one obojene po Maleziji, Indoneziji i gde sve ne, ne bi li sto jevtinije dobili svoj proizvod, da im je stalo do njih, ne bi to cinili. Ne, oni ce nama da kazu da treba da volimo cigane, da se mesamo sa njima, da im sve damo, a vamo ih oni proteruju , pa da ih mi primimo.

Ali kome ja to pisem, vecina ljudi je zaslepljenja medijima, nevladinim organizacijama(pitam se ko ih i zasto finansira)

Mislim da sam negde citao kako je preko 90% ljudi podlozno manipulaciji tj. da im mediji formiraju misljenje. Jevreji i masoni to vrlo dobro znaju, zato su mediji tako bitni...

Edited by Strahinja
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...