monument Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Pozdrav!!! Mi smo Monument iz Banja Luke. Bend postoji od 2003. godine, sviramo moderni death metal! Za sada imamo snimljen jedan demo od 5 pjesama, "E.S.P. 2007", mozete cuti jednu pjesmu na nasoj myspace stanici! Do sada smo svirali kao predgrupa Vader-u u Osijeku i Behemoth-u u Zagrebu, plus koncerti u Beogradu, Sarajevu, Pozegi(HR), Doboju i naravno Banja Luci! To bi bilo to! Topic Ognjen-Bass Milan Popovic-Gitara Ognjen Bogdanovic-Vokali Djordje Stanivukovic-Bubanj Igor Dragelj-Gitara Monument @ myspace monument e-mail Quote
Apeiron Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Oh, tema nakon toliko vremena? Neka, neka Quote
azal Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 kaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchhhhh Quote
Elderane Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Kakvi komentari Odmah se vidi kvalitet benda... Dobro dosli na veseli yumetal! Quote
Chicken Little 420 Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 gde ste ljudi! kakvi ste vi carevi, evo, izgleda da u decembru sviramo opet u bl, pa se vidimo da zderemo! muzika vam je... uh... treba preziveti vas koncert! samo mosh! (ovo mu dodje kao ono, samo kec ) cheerz! i da... hocu taj snimak... Quote
Vlaja Buraz Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Pozdrav!!! Jel vam ovo Vladan sastavlja promo/press materijal? Quote
Cyber Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 (edited) Fale vam sajber klavijature da biste bili dovoljno moderni Edited November 6, 2007 by rs-metal.com Quote
ignjastrasni Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 (edited) Jel vam ovo Vladan sastavlja promo/press materijal? eeeee, bas ste ispali brutalni na slici! Edited November 6, 2007 by ignjastrasni Quote
ignjastrasni Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 kanister od 7 litara... skontaj samo laze kako smeka kanister posljedice: polomljena stolica, sto i naravno krevet Quote
Apeiron Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 posljedice: polomljena stolica, sto i naravno krevet I ti to nazivas posledicama? Tricarije. Quote
PuPaK Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Svaka cast mada nije toliko modern death! Quote
azal Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 jeste modern death metal, nije izlizani pederasti deathcore, sta god vi mislili o cupi i njegovim shishkama Quote
monument Posted November 6, 2007 Author Report Posted November 6, 2007 @EWIL NEAWEL Dosta smo promjenili muziku unazad par mjeseci, nove pjesme zvuce na tragu Meshuggah+Decapitated+Fear Factory+Threat Signal+Sybreed+Mnemic+Aborted! @rs-metal.com Klavijature ce biti, sigurno, na albumu, trebale su biti i na demu ali puno se stvari iskomplikovalo pa nisu! I to sajber @Buddha Od tada ne priznam rakiju koja nije iz kanistera!!! Bar od 7 litara! Quote
ignjastrasni Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 I ti to nazivas posledicama? Tricarije. naravno da nisu posledice kad nije tvoja gajba ...da mu je neko sjebao ikonice na PC-u to bi vec bilo nesto, aaaaaaaaa? Quote
Speed_Dead Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 poz za nas bratski bend /111 "Meshuggah+Decapitated+Fear Factory+Threat Signal+Sybreed+Mnemic+Aborted!" ju sram vas bilo;) xexe meni je to sve malo premoderno al ako to mladi vole onda-neka daj posalji mi snimke sa zadje svirke u bgu-ono finale i sl:D a `el se secas ogi (ozi xexe) kako smo kod mene gajbi jeli neku usranu salamu i moshovali:D 111 kad cemo svirati zajedno u BL? dacha 111 xaxaxax ovakvu facu i ja pravim kad neudjem na koncert ili kad nemam kesa za majcu (hellhammer 2003) PS: ozi ili ogi ili bilo ko iz ekipe ...kako da nadjem dux jebenog difleshta:D? Quote
Apeiron Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 ...da mu je neko sjebao ikonice na PC-u to bi vec bilo nesto, aaaaaaaaa? Pa o tome pricam. Duze sam ja popravljao te ikonice, nego sto je ovaj popravljao krevet malo slomljen Cyber klavijature ala Luciferion, or no klavijature at all Quote
Buddha Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 nove pjesme zvuce na tragu Meshuggah+Decapitated+Fear Factory+Threat Signal+Sybreed+Mnemic+Aborted a Unleashed - Where No Life Dwells? Quote
monument Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 a Unleashed - Where No Life Dwells? Zna ovaj starc! To je za kucnu upotrebu!!! Quote
PuPaK Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Kanister... krajnje granice... Da ti nije malo!?! @Monument: E pa super kad ih snimite i ubacite na space-u cucemo! Quote
monument Posted January 1, 2008 Author Report Posted January 1, 2008 Srecna vam Nova Godina i sve najbolje u 2008. !!! Monument Crew!!!! Quote
Belaj Lama Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nBXyhgFgMjs ovo je sa finala metal battle-a prošle godine. nije nešto kvalitet al se može pogledati! Quote
Recommended Posts