Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Update!!!

Uploadovali smo dvije pjesme na nasoj MySpace stranici, obe su demo verzije i jos uvjek nisu uradjeni vokali! Ovo nije finalni zvuk i na ovim pjesmama ce biti jos dosta rada!

Ove dvije pjesme predstavljaju pocetak rada na mini albumu pod nazivom "Evolving Through Neural Patterns" i pored njih na ovom izdanju ce se naci jos cetri pjesme!

mnmt__cover.jpg

Poslusajte "Slow-Motion Reprisal" i "I Am The Archetype" demo verzije na:

Monument @ MySpace

Posted

najajci nu brutal dm bend sa ovih prostora !!!

uvek cu to reci ,

ta svirka sa finala metal betla je bila ubica kako smo se samo peglali ko svinje..

mogli bi da prosetate do bga da peglamo , i nedajte Ogiju da se vise goji i brije;0

dacha daggerspawn

Posted

kakvi bre emo ?? ma ozi ima fda pokida decije kicmice!!

to se zna i ocekuje a ko ne zna nek ide na trafiku i nek pazari pileca bedra i kajmaku pa nek se napije i obloce a kao to uradi nek se ispovraca pa naguta eksera i onda otpeva ...jer za onaku muziku samo dobar gateral/brutal grol odgovara...111

Posted
kakvi bre emo ?? ma ozi ima fda pokida decije kicmice!!

to se zna i ocekuje a ko ne zna nek ide na trafiku i nek pazari pileca bedra i kajmaku pa nek se napije i obloce a kao to uradi nek se ispovraca pa naguta eksera i onda otpeva ...jer za onaku muziku samo dobar gateral/brutal grol odgovara...111

prvo prdni pa onda klikni "post"

Posted
ova sloumoushn kida xD

oni spori delovi mi nagoveshtavaju neke emo vokale :)

Decki, ne lupetajte, jeste li vi to gledali nekad live? Nema tu pevanja vec samo growl, sto nije moj favorit, ali bolesno kidaju!

Posted

ja imam sliku ovog coveka -pijanog!!

A HA ! drzim te u saci!:D

MONUMENT

gledo sam ih i u Bg-u(2 puta) i u Sarajevu uzivo

i to je to -sigurno jedan od 5 najacih bendova u regionu

i po tehnici i po energiji i po originalnosti

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Update:

Milan Popovic je napustio bend. Otisao je zbog razlicitog pogleda na to kako bi Monument trebao zvucati u buducnosti! Odluka je bila njegova i mi mu zelimo sve najbolje!

Monument nastavlja kao cetvorka i pocinjemo sa radom na novim pjesmama, uvjezbavanjem za live nastupe i za snimanje! Nece biti lako ali tako mora biti!

METAL!