pazusna jama Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 kari rueslatten radi folk/pop i pop muziku...inace pevala je i u nekim bm bendovima{ako znam koji su ebite mi oca}...ugl ima iza sebe Demo Recordings 1995 Spindelsinn 1997 Demo Recordings» (Re-release) 1997 Mezmerized 1998 Pilot 2002 Exile 2002 Other People's Stories 2005 slusao neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Певала је у The 3rd and the Mortal, а за друге бендове не знам. Чула сам свега пар њених ствари, и највише ми се свиђа песма I Manens Favn, ако се тако пише. И шта год значило Остало онако, а Oher People's Stories ме је баш разочарала (мислим на песму, нисам чула цео албум). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 kari rueslatten radi folk/pop i pop muziku...inace pevala je i u nekim bm bendovima{ako znam koji su ebite mi oca}...ugl ima iza sebe pevala je u bendu storm sa fenriz-om,imaju jedan album,ali kako su zvucali nem da se setim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Певала је у The 3rd and the Mortal, а за друге бендове не знам. Чула сам свега пар њених ствари, и највише ми се свиђа песма I Manens Favn, ако се тако пише. И шта год значило Остало онако, а Oher People's Stories ме је баш разочарала (мислим на песму, нисам чула цео албум). I album je slican - nista posebno...Ima par OK pesama i to je to. Cool je spot za naslovnumeru. Ranije stvari su dosta jace i vise u folk nego pop stilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 pevala je u bendu storm sa fenriz-om,imaju jedan album,ali kako su zvucali nem da se setim projekat Storm (koji je sem pomenutih 2je cinio i Satyr) je bio folk-metal, mada vishe folk nego metal... Sa rudimentarnim gitarama i bubnjem. Uzgred, kad je album izdat tu su se negde i popickali. oko teksta jedne pesme (ova 2jca su u produkciji na kraj jedne pesme (moje omiljene Oppi Fjellet) dodali neke delove sa secenjem hriscana za koje ona navodno nije znala ). Oko svega toga je ispala velika sprdnja, ali meni je taj album simpatican. Uzgred, Storm je prvi Viking Metal koji sam ikad chuo, i zainteresovao me je za ostale bendove slicne orijentacije. A kad smo kod Kari, njen glas je na tom albumu zvucao odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) Ja je znam po The 3rd..., a imam i jednu solo pesmu, mislim da se zvase Sorrow to my door ili tako nekako, i zvuci simpaticno... Edited December 3, 2007 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Nisam nesto pazljivo muziku slusao, ali znam da sam se zaljubio kad sam video ovu fotografiju Iz mladjih dana, sigurno, prelepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Hellyeah, moracu da se malo bolje upoznam sa njenim opusom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Other ppl Stories mi je skroz ok Edited May 1, 2016 by Zen jaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 skinuo sam other p stories,pa cu jednog dana valjda da se nakanim da poslusam.mozda bi trebalo temu premestiti na neko drugo mesto posto sad mizika nema ama bas nikakve veze sa metalom. kari i sad lepo izgleda,samo nije ridja vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts