banedeathmetal Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Disdained je Brutal Death Metal bend iz Novog Sada. Krenuli smo sa radom pocetkom 2007 kao trojac-Branislav Panic-Guitars & Music (ex-MAD & Goya,Senium), Zoltan Simon-Drums (ex-Svartgren,ex-Masque Of Betrayal,ex-Aoora) i Tara Kerac-Vocals & Lyrics (ex-Defilement,Obscured). Naravno,kao i svaki domaci bend,imali smo dosta problema sa postavim,ali,sve se to stabilizovalo u Julu 2007-Srdjan Toljagic-guitars i Stevan Patic-bass.Ubrzo smo snimili Demo snimak pod nazivom "We All Reek" (3 autorske pesme,moze se skinuti preko www.myspace.com/disdainedserbia) i uradili promociju tog snimka u Novom Sadu sa nasim dobrim drugarima-DaggerSpawn (BG) i Sarcomman (NS). Nakon toga,resili smo da uradimo jos jedan korak unapred-da sami izdamo nas Live CD (7 pesama+Live Video+Photos,-Hand-numbered limited edition disc of 100 copies,ko je zainteresovan da nabavi disk naka pise na: [email protected]),i krenuli da promovisemo taj materijal sto vise mozemo,sa bendovima kao sto su Sacramental Blood,DaggerSpawn,Sarcomman,Ashen Epitaph,Darkxide,... Posetite nase stranice: www.myspace.com/disdainedserbia i http://www.metal-archives.com/band.php?id=108694 . Za bilo kakve informacije o vezi benda,izdanja i za ZAKAZIVAJNA SVIRKI javite se na: [email protected] . Quote
Speed_Dead Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 podrska od DaggerSpawn-a braco i mi spremamo nesto na taj fazon LIVE/video/album:D xexe soc Quote
banedeathmetal Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 http://www.myspace.com/serbiandeathmetal - Podrska !!! Quote
Sisus Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 (edited) Kako ja dosad nisam cuo za ovaj bend, a znam skoro celu ekipu (sto preko neta, sto uzivo)? EDIT: dobro, pola ekipe. Edited November 18, 2007 by Onan Varvarin Quote
banedeathmetal Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 Kako ja dosad nisam cuo za ovaj bend, a znam skoro celu ekipu (sto preko neta, sto uzivo)? EDIT: dobro, pola ekipe. Hahahaha !!! Neka neka,svaka cast sto si i pogledao !!! Pa sta mislis o nama? Valja li to ista? Skini stvari preko skrnavog My Space-a ako nisi cuo,pa javi !!! Quote
М Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Batice, zracite zeljom za tom muzikom, barem ti, Bane. Bash sam se odusevio na koncertu nedavno, entuzijazm te ne zaobilazi vidim Sto je dobro. Samo tako matori... Quote
banedeathmetal Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 Batice, zracite zeljom za tom muzikom, barem ti, Bane. Bash sam se odusevio na koncertu nedavno, entuzijazm te ne zaobilazi vidim Sto je dobro. Samo tako matori... Hej pa hvala ti brate !!! Aj sve najbolje pa se vidimo !!! Stay Fucking Brutal !!!!! Quote
М Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Bane, Sima je, ne mogu ja da budem Brutal xD Quote
banedeathmetal Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 Bane, Sima je, ne mogu ja da budem Brutal xD Brate,znam da si ti,i sve se moze kad se hoce Ae! Quote
LordDahaka Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Tara izbacili ste CD Uzivo From Dvoriste ? Pa zasto dvoriste bre ? Quote
М Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 (edited) Dvoriste > muzika xD Batice kako si dosao do zakljucka da je Tara otvorio temu/uopste ucestvuje u temi? Ono, jedine komentare na temi su ostavili Bane i Zoli, iz benda. Edited November 18, 2007 by MREžAsTI MEn Quote
null Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Snimak sa probe, bacite pogled! Ova vam je isto dobra http://www.youtube.com/watch?v=5VW8PjOzBXs...feature=related Quote
banedeathmetal Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 Ova vam je isto dobra http://www.youtube.com/watch?v=5VW8PjOzBXs...feature=related Hahahahaha !!! E pa ti su jos Brutalniji od nas !!!! Quote
banedeathmetal Posted November 21, 2007 Author Report Posted November 21, 2007 (edited) Hvala najbrutalnijem coveku Aleksandru LUDAK za Disdained Banner!!! !!! Respect !!! Edited November 21, 2007 by banedeathmetal Quote
banedeathmetal Posted November 26, 2007 Author Report Posted November 26, 2007 Tacne informacije cu okaciti i ovde i na svirke temu cim ih dobijem,ali cisto da znate unapred ako nekog zanima...: Krajem Decembra (da li 22.12 ili 29.12.2007,saznacemo) SOMBOR - KLUB "AUTO" sledi: SERBIAN DEATH METAL MASSACRE !!!!! DISDAINED - BRUTAL DEATH METAL (NOVI SAD) SARCOMMAN - DEATH METAL (NOVI SAD/RUMA) PRAZAN KAZAN - OLD SCHOOL DEATH METAL (SOMBOR) Upad,tacan datum i vreme cu znaci blago-vremeno javiti...Support Serbian Death Metal: www.myspace.com/disdainedserbia , www.myspace.com/sarcomman , www.myspace.com/prazankazan ... Quote
banedeathmetal Posted November 29, 2007 Author Report Posted November 29, 2007 GROM RECORDS DISTRIBUTION PRESENTS: Zvanicno live izdanje Death Metal benda DISDAINED "Live at Dvoriste" - Limited Edition !!! Tehnicki Brutal Death Metal.Kvalitetan live zvuk i odlicno upakovano, dizajnirano CDr izdanje. 400din (postarina ukljuceana u cenu) [email protected] Slava Underground! Eternal War To Fakers! ----------------------------------------- Check latest news of our heathen hordes: www.gromrecords.com (Preorders for INFERNO - "Live Plague" CD starting now!) www.thestonehorde.com ("Serbian Wood" demo will be out 25.01.2007. on special pic 7EP) www.mayresult.net (Official live album "Decade of the Black Flame" just out!) www.myspace.com/awakenbooking666 Quote
LordHypnos Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Opa!! Paz' ti to! Mislim da ću obogatiti svoju kolekciju! Quote
banedeathmetal Posted November 30, 2007 Author Report Posted November 30, 2007 Opa!! Paz' ti to! Mislim da ću obogatiti svoju kolekciju! Svaka cast !!! Hvala na podrsci,uzdravlje !!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Slusao sam ih uzivo.Stvarno dobar bend.Zoli izuva Ovih dana cu da odem po cd ,pa cu napisati sta mislim. SUPPORT!!! Quote
banedeathmetal Posted December 18, 2007 Author Report Posted December 18, 2007 U NOVOM SADU I OKOLINI JA RADIM DISTRO ZA DAGGERSPAWN DVD,DISDAINED CD,I VRLO USKORO NOVI SARCOMMAN FULL-LENGHT, PA AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE MENI JAVI NA: [email protected] ili ovako preko Foruma,cena DVD-a i CD-a je 200 dinara (pojedinacno). SUPPORT DOMESTIC DEATH METAL !!!!!!!!! Quote
Apeiron Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Momci, recenzija i biografija Disdaineda postavljeni su na Serbian-Metal.org Quote
Recommended Posts