Batocanin Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Bice okacen free za download na stranici benda.. Quote
Apeiron Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 E jebiga Tacno kao da je crna magija bacena na ove prostore, stvarno se pitam hoce li ikada ijedan bend uraditi nesto konkretnije i ostaviti traga na svetskoj sceni (cast izuzecima, ali opet...), a Disdained je bas imao potencijal za tako nesto... Jebiga. Evo ga i propratni tekst: http://www.serbian-metal.org/index.php/disdained-objavljen-prekid-rada-na-myspaceu.html Quote
nenad_pa Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Covek razvaljuje kako svira. Svaka cast. A vidim na njegovom myspaceu i da naplacuje svoje usluge kao session muzicar i do 50 evra na sat. Jes malo mnogo, al vredi, posteno. Vidim da kaze i da moze da svira sirok spektar muzickih zanrova. Pitam se koliko bi naplatio da mi odradi jedan BJ (bass jamming) posto imam jedan jazz funky projekat.. Quote
Batocanin Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 Covek razvaljuje kako svira. Svaka cast. A vidim na njegovom myspaceu i da naplacuje svoje usluge kao session muzicar i do 50 evra na sat. Jes malo mnogo, al vredi, posteno. Vidim da kaze i da moze da svira sirok spektar muzickih zanrova. Pitam se koliko bi naplatio da mi odradi jedan BJ (bass jamming) posto imam jedan jazz funky projekat.. Hvala puno na komplimentima, sto se tice saradnje svakako moze tako da me kontaktiraj preko mail-a, a taj cenovnik se odnosi samo na kucanje bubnja po zelji u odnosu na pravac koji hoces.. [email protected] Quote
Zoli Posted August 14, 2010 Report Posted August 14, 2010 Pozdrav, Naše zadnje izdanje "The Last Opus" je okačeno za besplatan download. Sa ovim textom bih se zahvalio svima koji su nas podržavali tokom ovih godina. Ne bih puno dužio, tako da evo linka za download i official flier-a za ovo izdanje. http://www.sendspace.com/file/y34lmw Uzdravlje, Zoli Quote
dimmu1 Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 obrnuo sam ga sinoc 2-3 puta i meni je ova produkcija mnogo bolja od onog promoa prosle godine.sve pesme su mi odlicne samo mi flames of scorn malo ne lezi ali jedino nju nisam do sada cuo.ko zna mozda mi se i svidi posle vise preslusavanja.sve u svemu steta sto ovo nije izdato Quote
Grobodan Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 Opa, vidi ovo, nisam primetio link. Pristavljeno odmah. Quote
Mathenigma Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 Sad mi je jos vise krivo. To je dovoljno reci. Quote
Ranis Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 the last opus je do jaja...shteta... Quote
Saša Grbić Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 I ovdje ću reći. Odličan album i šteta što su prestali sa radom. Quote
Black Label Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Poslednje izdanje odlicno zvuci. Quote
markomrki Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Jebem ti, sve same kurtonske vesti. Mogu jos na saku da nabrojim bendove koji valjaju a da postoje. Jedini bend kod nas koji je stvarno dostojno branio boje ekstremnog death metala. 2 6 Quote
Guest Куртон Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Jebem ti, sve same kurtonske vesti. Tako je. Sve same dobre vesti! Quote
markomrki Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Inace, cisto ako nisam naglasio ranije, bicu uljudan da obavestim ove sto mi lupaju minuse za svaki zivi post, da mogu da mi se sagnu. Hvala 2 6 Quote
Sisus Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Sad baš slušam ovaj zadnji snimak, ovo je baš jebanje keve. Veoma inspirativno. Zoli razvaljuje. 1 Quote
sabbathorn Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Stvarno steta za ovakav bend i za nasu metal scenu.... 1 Quote
dimmu1 Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iBs8mec1TDU&list=UUldTQRmqfTsDT0_iCYEyvkA&index=1&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=BVWLcrjqjL0&list=UUldTQRmqfTsDT0_iCYEyvkA&index=2&feature=plcp dosta los snimak ali u kakvim je uslovima sve organizovano i snimano jos je super ispalo ovo je iz 2008. sa banetom na gitari i vokalima,srdjan je bio scream,a tara tad nije bio valjda zbog obaveza na faksu ili slicno.. 3 ipo godine je od te svirke proslo,a kao da je bila juce.. vreme bas leti. 1 Quote
HeLLsarma Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Valjda ce nam se vratiti u buducnosti . Quote
Demon Seed Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 (edited) Ima li neko ovo? Disdained - Demo 2009 Edited March 7, 2014 by Demon Seed Quote
Јарослав Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 (edited) mislim da imam ja negde, potražiću kasnije i tako ja tražim i sav srećan nađem i izvalim da ti treba Disdained, a ne Defilement sad vidim da šeruješ sve od njih na slsk i da ti samo to fali Edited March 7, 2014 by Јарослав Quote
Recommended Posts