SATAN-iz Batajnice Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Sad sam svukao ovaj promo,do jaja je totalno! Znaci svaka cast samo napred. Quote
banedeathmetal Posted January 13, 2009 Author Report Posted January 13, 2009 @Satan-iz Batajnice: Hvala puno brate! Drago mi je da ti se svidja! @Trinitus: Hehehe, e jbg matori, vidis sta me sve snaslo ma bice sve OK. I bolje nego ranije! @MyDyingMind: Hahahaha, meni je bas cool, sa tim 00 vazi, necu vise hehe. P.S. Komentari, sugestije i licno misljenje u vezi Promo diska su uvek dobro dosli. - SERBIAN DEATH METAL DIVISION - Quote
Sgt.Splatter Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Ozbiljno, odlican uradjen paket, i pesmica posebno mi se svidelo sto ima video sa snimanja Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Haha kako padam lagano pod tvoj uticaj To sam i hteo da napisem,znaci do jaja je i ono snimak je ekstra sve usvirano u milisekundu i bas i gitare i vokali,a u bubnjara nikad nisam ni sumnjao.Ubi Zoli kao mitraljezom! Quote
Mathenigma Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 steta sto se ne vidi u spotu gospodin zli bassista... malo rendanja na nizim frenkvencijama XD nego, bane primate kakve roadie za tour XD Quote
banedeathmetal Posted January 13, 2009 Author Report Posted January 13, 2009 @Sgt.Splatter: Hvala puno brate! @Satan-iz Batajnice: HVALA !!! @MyDyingMind: E vidis, i to da pojasnim. Mi smo (bez postavljana mikrofona za bubanj) za nekih 10 sati sve odsvirali (bubanj (inace odlupan iz drugog take-a), sve gitare (ritam i solo+namestanje mikrofone i zvuk), i vokale (main i backing)). Kad smo pogledali na sat bilo je nekih 22h, i onda reko ajde bolje sutra bass. I NARAVNO niko nije vodio racuna o tome koliko je mesta ostalo na kameri da se snimi bass, i kad je Zoli dosao sutra dan do studija da snimi Stevu, nije bilo mesta...a bilo je kasno da se prebace snimci na hard, a nismo imali para za kaseticu jer smo sve pukli na snimak Tako da je to razlog, jbg. A sto se tice roadie-a, uh brate moj, znas ti koliko mi jos ima da radimo (a i usput da nas sere) da bi dosli dotle. Ali si prvi na spisku, cisto da znas. Quote
Mathenigma Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 jbga... bice jos spotova za mlacenje (glavom naravno) XD do tada prangijanje i naravno Quote
behemoth Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 daj okacite ovo negde odakle moze da se skine :} neki limit nesto.. This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. Quote
Sgt.Splatter Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 ma jok samo treba otvoriti onaj besplatan collector's account i bice ponovo aktivan Quote
banedeathmetal Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 pa aj otvarajte :} Aco evo ga link, sorry sto nismo to ranije sredili jbg frka na sve strane: http://rs60.rapidshare.com/files/185875700..._Promo_2008.rar Pozdrav! Quote
banedeathmetal Posted January 23, 2009 Author Report Posted January 23, 2009 jej fala Hehe, fala tebi! Inace, na drugom nasem albumu ce se pojaviti "Guest" muzicari, trenutno su 2 muzicara potvrdili gostovanje. Kad bude bilo vreme i kad bude konacan spisak gotov i potvrdjen, objavicu koja imena ce biti na nasem sledecem albumu. Quote
PuPaK Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Bane bem ti sunce aploaduj ponovo,posto nemoz da se skine vise od deset puta ,ocu i ja promo! Quote
banedeathmetal Posted January 23, 2009 Author Report Posted January 23, 2009 Bane bem ti sunce aploaduj ponovo,posto nemoz da se skine vise od deset puta ,ocu i ja promo! http://rs60.rapidshare.com/files/185875700..._Promo_2008.rar Javi kako ti se svidja, pozitivni i negativni komentari su uvek dobrodosli! Quote
Grobodan Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Lepo za goste, jesu domaci ili strendzeri? Quote
banedeathmetal Posted January 24, 2009 Author Report Posted January 24, 2009 Lepo za goste, jesu domaci ili strendzeri? Za sada jedan stranac i jedan domaci su potvrdili, a treba jos jedan stranac da potvrdi, i onda je to to, jer sam planirao 3 gosta na albumu! Quote
behemoth Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 odlican je promo snimak pogotovo mleko kult \m/ Quote
PuPaK Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Jebe promo,svaka cas' i samo da nastavite ovako ,djiitreee reeezuuuuu kakii riifooviii !!!!! m/ Onaj bubnjar je jebena masina,lik ich nije normalan kako lupaa! :rockdevil: Quote
Fapril ethereal Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 sav sam u znoju pazuha mog! odlicno! svaka cast momci!nisam cuo nista od vas! kad dodjete u Bg,eto me 100% sa jos par ljudi! podrska! Quote
banedeathmetal Posted January 26, 2009 Author Report Posted January 26, 2009 @behemoth: Lepo cuti! Znaci da te nismo razocarali jer si ti ipak tr00 fan benda koji je kupio prvi disk! Hahahaha, naravno! MLEKO KVLT (to ali bez zajebancije ja pijem mleko svako vece pre spavanje, kakvo pivo kurac). @Trinitus: Hvala brate! JAvi kad ti stignu diskovi pa da se trejdujemo! UG !!! @PuPaK: Thanks! Bas mi je (posebno) drago da ti se svidjaju gitarski riffovi! @april ethereal: Hvala puno! 28.04.2009 se onda vidimo u Beogradu! Quote
banedeathmetal Posted February 2, 2009 Author Report Posted February 2, 2009 Eto, booking za nasu prvu Evropsku Turneju privodimo kraju. Kao sto i pise na flajeru, za vise informacija oko tacnih datuma pogledajte nas My Space profile. Link imate u mom potpisu.- SERBIAN DEATH METAL DIVISION - Quote
nefas Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Svaka čast ljidi, gledao sam vas tri četiri puta i razbijate. Samo tako nastavite! Quote
Recommended Posts