Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Satan-iz Batajnice: Hvala puno brate! Drago mi je da ti se svidja! :pivopije:

@Trinitus: Hehehe, e jbg matori, vidis sta me sve snaslo :) ma bice sve OK. I bolje nego ranije! :rockdevil:

@MyDyingMind: Hahahaha, meni je bas cool, sa tim 00 :) vazi, necu vise hehe. ;)

P.S. Komentari, sugestije i licno misljenje u vezi Promo diska su uvek dobro dosli. :pivopije:

:rockdevil: - SERBIAN DEATH METAL DIVISION - :rockdevil:

Posted

ddd2009-1-1.jpg

@Sgt.Splatter: Hvala puno brate! :pivopije:

@Satan-iz Batajnice: HVALA !!! :rockdevil:

@MyDyingMind: E vidis, i to da pojasnim. Mi smo (bez postavljana mikrofona za bubanj) za nekih 10 sati sve odsvirali (bubanj (inace odlupan iz drugog take-a), sve gitare (ritam i solo+namestanje mikrofone i zvuk), i vokale (main i backing)). Kad smo pogledali na sat bilo je nekih 22h, i onda reko ajde bolje sutra bass. I NARAVNO niko nije vodio racuna o tome koliko je mesta ostalo na kameri da se snimi bass, i kad je Zoli dosao sutra dan do studija da snimi Stevu, nije bilo mesta...a bilo je kasno da se prebace snimci na hard, a nismo imali para za kaseticu jer smo sve pukli na snimak :) Tako da je to razlog, jbg.

A sto se tice roadie-a, uh brate moj, znas ti koliko mi jos ima da radimo (a i usput da nas sere) da bi dosli dotle. :) Ali si prvi na spisku, cisto da znas. ;)

Posted

daj okacite ovo negde odakle moze da se skine :}

neki limit nesto..

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

Posted
jej

fala ;)

Hehe, fala tebi! :P

Inace, na drugom nasem albumu ce se pojaviti "Guest" muzicari, trenutno su 2 muzicara potvrdili gostovanje. Kad bude bilo vreme i kad bude konacan spisak gotov i potvrdjen, objavicu koja imena ce biti na nasem sledecem albumu.

Posted

Jebe promo,svaka cas' i samo da nastavite ovako ,djiitreee reeezuuuuu kakii riifooviii !!!!! m/

Onaj bubnjar je jebena masina,lik ich nije normalan kako lupaa! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Posted

@behemoth: Lepo cuti! Znaci da te nismo razocarali jer si ti ipak tr00 fan benda koji je kupio prvi disk! :pivopije:

Hahahaha, naravno! MLEKO KVLT (to ali bez zajebancije ja pijem mleko svako vece pre spavanje, kakvo pivo kurac). :P

@Trinitus: Hvala brate! JAvi kad ti stignu diskovi pa da se trejdujemo! UG !!!

@PuPaK: Thanks! Bas mi je (posebno) drago da ti se svidjaju gitarski riffovi! :rockdevil:

@april ethereal: Hvala puno! 28.04.2009 se onda vidimo u Beogradu! :pivopije:

Posted
ddd-flyer-2009-1.jpg

Eto, booking za nasu prvu Evropsku Turneju privodimo kraju. Kao sto i pise na flajeru, za vise informacija oko tacnih datuma pogledajte nas My Space profile. Link imate u mom potpisu.

- SERBIAN DEATH METAL DIVISION -