PuPaK Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ojsaa ,svaka cast na turneji do muda ste ga odradili,zelim vi da vi sve prodje super i da se lepo provedete! Quote
Guest Peleee Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 HVALA BRACO !!! :pivopije: Evo da bude i na ovoj stranici vest: Definitivno najjaci bend u Srbiji.Bend koji zivi i radi,bez mnogo pompe,ali brutalno uspesno. Pri tom ne mislim na samu muziku,koja jeste sjajna,vec na nivo aktivnosti na koncertima! Jedan od retkih bendova koji su probili barijere i prashe Evropom za sve pare. Mogu samo da zamislim kolicinu konjskog rada i posvecenosti organizovanju tih koncerata! Cini mi se da to zahteva visemesecni full time rad,nekog od clanova,posto tesko da im je neki menager to napravio.u svakom slucaju dostojno postovanja i divljenja. Takodje,to je smernica ambicioznim bendovima,sta treba da rade,sta je ustvari uspeh??!!! Naravno i domaci zadatak za sve... Cestitam momci!!! Quote
Svart Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Svaka cast Ajde Bane dovedite te francuze i ovamo u NS da sviraju Quote
Sgt.Splatter Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Svaka čast legende već ste ušli u legende skroz zasluženo Quote
Mathenigma Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Definitivno najjaci bend u Srbiji.Bend koji zivi i radi,bez mnogo pompe,ali brutalno uspesno. Pri tom ne mislim na samu muziku,koja jeste sjajna,vec na nivo aktivnosti na koncertima! Jedan od retkih bendova koji su probili barijere i prashe Evropom za sve pare. Mogu samo da zamislim kolicinu konjskog rada i posvecenosti organizovanju tih koncerata! Cini mi se da to zahteva visemesecni full time rad,nekog od clanova,posto tesko da im je neki menager to napravio.u svakom slucaju dostojno postovanja i divljenja. Takodje,to je smernica ambicioznim bendovima,sta treba da rade,sta je ustvari uspeh??!!! Naravno i domaci zadatak za sve... Cestitam momci!!! Za ovo treba Banetu odati priznanje! Potpuni respekt za, po meni, jednog od najvecih boraca za death metal u Srbiji, da ne kazem kompletnu scenu! Quote
banedeathmetal Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 INFINITE BRUTALITY TOUR 2009SVART CROWNhttp://www.myspace.com/svartcrownDeath/Black Metal, FranceDISDAINEDhttp://www.myspace.com/disdainedserbiaTechnical Death Metal, SerbiaFRACTURED INSANITY*http://www.myspace.com/fracturedinsanityBrutal Death Metal, Belgium *Supporting only through Belgium, Holland & Germany. 02.09.2009 - Wednesday - L`assomoir - St Etienne, France 03.09.2009 - Thursday - La Miroiterie – Paris, France 04.09.2009 - Friday - Le Furet – Lille, France 05.09.2009 - Saturday – De Metaelen Oek – Turnhout, Belgium* 06.09.2009 - Sunday - The Frontline – Ghent, Belgium* 07.09.2009 - Monday – The Rots – Antwerp, Belgium* 08.09.2009 - Tuesday - TBA – The Netherlands* 09.09.2009 - Wednesday - TBA – The Netherlands/Germany* 10.09.2009 - Thursday - TBA – Germany* 11.09.2009 - Friday - TBA – Germany* 12.09.2009 - Saturday - Landshut – Wolperdinger, Germany* 13.09.2009 - Sunday – Kulturbar Vinyl - Deggendorf, Germany* 14.09.2009 - Monday – TBA – Switzerland/France 15.09.2009 - Tuesday - TBA – Soap Box – Nancy, France 16.09.2009 - Wednesday - TBA – Switzerland/Italy 17.09.2009 - Thursday - TBA – Italy 18.09.2009 - Friday – Country Star Club – Padova, Italy 19.09.2009 - Saturday - TBA – Maribor, Slovenia 20.09.2009 - Sunday – The Olden Live Club – Brescia, Italy 21.09.2009 - Monday - TBA – Austria 22.09.2009 - Tuesday – RC Brooklyn - Brno, Czech Republic 23.09.2009 - Wednesday - TBA – Prague, Czech Republic 24.09.2009 - Thursday - Wagon Club – Wroclaw, Poland 25.09.2009 - Friday - Tramwaj Club – Czestochowa, Poland 26.09.2009 - Saturday - Underworld Club – Kraków, Poland 27.09.2009 - Sunday - Przepraszam Club – Tarnów, Poland Nove majice + novi promo CD-ovi ce biti gotovi za ovu turneju, ako ima zainteresovanih neka me kontaktiraju za "rezervaciju". Aj pa drugari, zivi bili. Quote
banedeathmetal Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Svaka mast' radoholici Hvala! Ojsaa ,svaka cast na turneji do muda ste ga odradili,zelim vi da vi sve prodje super i da se lepo provedete! Thanks! Definitivno najjaci bend u Srbiji.Bend koji zivi i radi,bez mnogo pompe,ali brutalno uspesno. Pri tom ne mislim na samu muziku,koja jeste sjajna,vec na nivo aktivnosti na koncertima! Jedan od retkih bendova koji su probili barijere i prashe Evropom za sve pare. Mogu samo da zamislim kolicinu konjskog rada i posvecenosti organizovanju tih koncerata! Cini mi se da to zahteva visemesecni full time rad,nekog od clanova,posto tesko da im je neki menager to napravio.u svakom slucaju dostojno postovanja i divljenja. Takodje,to je smernica ambicioznim bendovima,sta treba da rade,sta je ustvari uspeh??!!! Naravno i domaci zadatak za sve... Cestitam momci!!! Hvala najlepse! Svaka cast Ajde Bane dovedite te francuze i ovamo u NS da sviraju Hvala, hvala! Mozda jednog dana neki vikend, videcemo Svaka čast legende već ste ušli u legende skroz zasluženo Hahaha, hvala! Za ovo treba Banetu odati priznanje! Potpuni respekt za, po meni, jednog od najvecih boraca za death metal u Srbiji, da ne kazem kompletnu scenu! Hehehe, hvala puno! svaka cast brate moj Hvala brate !!! Quote
Mathenigma Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Evo jos podrske! http://www.nocturnemagazine.net/vesti.php?vest=225 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 To je to rasturanje evrope\m/ Quote
banedeathmetal Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Evo jos podrske! http://www.nocturnemagazine.net/vesti.php?vest=225 Respect! To je to rasturanje evrope\m/ podrska momci Quote
Arak Dai Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 samo tako i da svaka sledeca bude jos bolja od prosle :bend: Quote
MunzeMetal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Svaka cast! Sve najbolje na predstojecoj turneji! Quote
BLAGOJE Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 svaka cast na touru,da je dobro odradite i ljepsom,vecom zamijenite,koliko keca toliko svirki,certova,albuma,radijskih hitova,lijepih grupi cura,alkohola(onda mogu i one ne tako lijepe grupi cure) i svake dobre srece!!! Quote
PuPaK Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Gledam nesto jebo orla i dosho sam do zakljucka da je ovaj jebeni Disdained nesto najbolje sto je izaslo iz Srbije ikad jbt,gledaj ti kako malo vremena proslo a dokle su stigli,trud ,kintu,volja,zelja,optimizam,ovaj Bane neje normalan s mozak naravno u pozitivnom smislu,sve to ulozeno i plus dobra muzika steta sto vise bendova nisu kao ovaj jer ih ima mnogo koji imaju dobru muziku a ne trude se toliko oko sviranja uzivo ,za nastupe i to............. samo napred! :rockdevil: Quote
BLAGOJE Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Gledam nesto jebo orla i dosho sam do zakljucka ... brate jesi mog'o i bez toga da to zakljucis,kolumbo? Quote
PuPaK Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 To mi kao neko uzrecica bre nisam stvarno karo pticu,bukvo! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Orao je kod nas zasticena ptica mogli bi neke pare da zaradimo ako te tuzimo pa da saljemo bendove na turneju:P Quote
BLAGOJE Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 evo prva stvar koju treba da uradis za dobrobit metala jeste da NE jebes ptice.ribe,bolan,ribe jebi,pusti njih,to je sve za vazdusnu,iliti floberku.mada moze i malokalibarska. Quote
PuPaK Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Lele man te da me zebavate,pricajte od Disdained-u! xDDD Quote
BLAGOJE Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Lele man te da me zebavate,pricajte od Disdained-u! xDDD ti prestani da nam dajes povoda da te zajebavamo.a ja inace serem na nji'ovoj temi da bi pozurili sa albumom od muke od ove price.znam,ocajan sam. tri prioriteta od albuma ove godine su novi dizejnd,najl i thorns. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Lele man te da me zebavate,pricajte od Disdained-u! xDDD PA oni pevaju o zivotu a mi pricamo o zivotu ,dakle propagiramo ih:) Quote
Recommended Posts