Buried in Smoke Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 ajd kad cete svirati u ns-u da vas cujem Quote
banedeathmetal Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 ajd kad cete svirati u ns-u da vas cujem + PRED-PROMOCIJA DISDAINED-OVOG PRVENCA - "2 TRACK + VIDEO CLIP" PROMO CD-OVI CE SE TADA DELITI !!!!! Quote
Apeiron Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 @ Lord Hypnos. Pa da, u pravu si, moderatori ne slusaju brutal death metal, barem ja ne slusam. A domacih bendova srecom ima kao gljiva posle kise, stoga je tu uvek opcija da svi zainteresovani posalju PP moderatoru, i kazu mu kakva je situacija. Eto, covek mi javio, ja cu sad da pomerim temu, i to je to, nema to veze sa tim slusam li ja ovu muziku ili ne. Ovo je posao... doduse, neplacen, ali i dalje posao Quote
banedeathmetal Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 @ Lord Hypnos. Pa da, u pravu si, moderatori ne slusaju brutal death metal, barem ja ne slusam. A domacih bendova srecom ima kao gljiva posle kise, stoga je tu uvek opcija da svi zainteresovani posalju PP moderatoru, i kazu mu kakva je situacija. Eto, covek mi javio, ja cu sad da pomerim temu, i to je to, nema to veze sa tim slusam li ja ovu muziku ili ne. Ovo je posao... doduse, neplacen, ali i dalje posao Hvala druze !!! Quote
Zoli Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Nove novosti (znam da je postovano, ali da bude sve na jednom mestu). -zoli- Quote
banedeathmetal Posted April 4, 2008 Author Report Posted April 4, 2008 Evo samo da javim gde ce nasi diskovi biti dostupni tj preko kojih distributera i zamalja: DISDAINED - WE ALL REEK - BRUTAL DEATH METAL - FILTHY RECORDS - 2008 DISTRIBUTORS Grindhead Records- Australia Obscure Sombre Records- Canada Gore And Blood Productions- Columbia Cudgel Agency- Germany Fecal Junk Records- Germany Morbid Records- Germany F.D.A. Rekotz- Germany Rotten Rol Rex- Germany Grindmind Records- Italy Punishment 18 Records- Italy World Chaos Production- Japan American Line Productions- Mexico Ablaze Prods- Mexico Burning Misery- Netherlands Murder Records- Netherlands Deity Down Records- Netherlands Pure And Simple Records- Netherlands Infest Records- Peru Antichristian Front Records- Spain Ukragh Productions- Ukraine Metalbolic Records- USA Open Grave Records- USA Quote
banedeathmetal Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 Uskoro se snima spot za jednu pesmu sa novog albuma !!! Deli ce se promo materijal sa novog albuma (2 track+video clip) Promo CD u N.S.-u 03.05.2008 kad budemo svirali sa Alister-om !!! Takodje na profilu ce biti okacene te 2 pesme i spot cemo uploadovati na nasu My Space stranicu, i u pripremi je DISDAINED OFFICIAL SITE !!! Bice piva, bice !!! Quote
enclave Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ne slusam ovu muziku ali procitah temu pa samo da uputim pohvale ovom Banetu, ne znam coveka ali ipak... 1 Quote
banedeathmetal Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 (edited) Ne slusam ovu muziku ali procitah temu pa samo da uputim pohvale ovom Banetu, ne znam coveka ali ipak... Wow e pa hvala ti brate! Ziv bio !!! Edited April 8, 2008 by banedeathmetal Quote
banedeathmetal Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 Pre-orders of our Full Lenght CD are now available, wich will be out Worldwide 01.06.2008. Contact Filthy Records & reserve your copy today: http://www.filthy-records.com/ http://www.myspace.com/filthyrecordseurope U sustini je glupo da neko iz Srbije ovako kupi, ali sto se men tice moze! Quote
banedeathmetal Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 2 pesme (od 8) koje ce se pojaviti na nasem albumu su upload-ovane na nasoj My Space stranici, pa poslusajte. Link imate u mom potpisu. Quote
Buried in Smoke Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 auuuu bratee.... poslusao sam sada na spejsu te 2 stvari... PA VI KIDATE!! bubnjar jako dobar, catchy riffovi, brutalan vokal... svaka cast Quote
banedeathmetal Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 auuuu bratee.... poslusao sam sada na spejsu te 2 stvari... PA VI KIDATE!! bubnjar jako dobar, catchy riffovi, brutalan vokal... svaka cast Hvala ti brate !!! Sve najbolje pa se vidimo 03.05.2008 !!!!! Quote
Vangelis Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Mene ova mjuza ne zanima sad nesto posebno (da se ne lazemo, nimalo) ali komsije, dabogda uspeli!! Majke mi. Quote
banedeathmetal Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 Mene ova mjuza ne zanima sad nesto posebno (da se ne lazemo, nimalo) ali komsije, dabogda uspeli!! Majke mi. Hvala i tebi brate! Ziv bio! Quote
Narsil Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 E, nemam net kod kucje, ali cju poslushati ove dve nove stvari uskoro pa javljam utiske!Zhivi bili pa da uskoro vrtim album u plejeru! Quote
Chicken Little 420 Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 dobre su pesme, obavezno jedan promo disk za recenzije da dobijem, ok? Quote
ALISTER Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Drugari, bila je ludnica sinoc u Jagodini! Nemojte da nas razocarate u NS! Vidimo se! Quote
banedeathmetal Posted April 30, 2008 Author Report Posted April 30, 2008 Drugari, bila je ludnica sinoc u Jagodini! Nemojte da nas razocarate u NS! Vidimo se! Trudimo se Quote
banedeathmetal Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Disdained - We All Reek - Promo - 2008 Disdained - Obtuse Chisel (4:29) Disdained - We All Reek (3:46) Disdained - Obtuse Chisel - SPOT (4:28 ) Download: http://rapidshare.com/files/112563187/Disd...-_2008.rar.html Quote
banedeathmetal Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 daj novi link,ovaj ne radi. http://rapidshare.com/files/112563187/Disd...-_2008.rar.html Quote
Recommended Posts