Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 (edited) Ne kapiram sta se desilo sa prvim linkom, ja sam sa njega skinuo promo Odlican je snimak! Naravno, moze sve to vece i zajebanije da zvuci, ali bar se cuje lepo da svi sviraju i da je tight sto do sada nije bilo slucaj sa domacim brutalnim death metalom Eto, i to moze u Srbiji Edited May 5, 2008 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Hrym Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Hvala za link, poslusao sam vec pesme na majspejs strani i odlicne su mi. Quote
banedeathmetal Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 (edited) ... Odlican je snimak! Naravno, moze sve to vece i zajebanije da zvuci, ali bar se cuje lepo da svi sviraju i da je tight sto do sada nije bilo slucaj sa domacim brutalnim death metalom Eto, i to moze u Srbiji Hvala ti puno brate moj !!!!! Jeste, slazem se da moze bolje, i bice, na sledecem albumu, obecavam! Hvala za link, poslusao sam vec pesme na majspejs strani i odlicne su mi. Nema na cemu i hvala na lepim recima! EVO JOS JEDNOM ZA SVE - Disdained - We All Reek - Promo - 2008 Disdained - Obtuse Chisel (4:29) Disdained - We All Reek (3:46) Disdained - Obtuse Chisel - SPOT (4:28 ) DOWNLOAD: http://rapidshare.com/files/112563187/Disd...-_2008.rar.html Edited May 5, 2008 by banedeathmetal Quote
Sisus Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Sad sam odgledao spot. Odlican je, kao i stvar. Quote
banedeathmetal Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 Sad sam odgledao spot. Odlican je, kao i stvar. Hvala brate !!! Quote
banedeathmetal Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 Za one koji nece/nemohu da skinu ceo File, neka pogledaju Spot na You Tube !!! :pivopije: :pivopije: :pivopije: Quote
Milogled Bluff Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Gledao i spot i cuo snimak!!! Chestitke za oboje, mnogo bolje nego ono sto sam cuo ranije, samo napred Quote
EowynToD Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Dakle, IMO, ovo je nabolji spot (za Obtuse Chisel) nekog metal benda u Srbiji - Ikada. I, IMO, ovo je nabolji brutaldeathmetal bend u Srbiji (ikada). Neverovatno dobro.. I sada mi je jako zao sto nisam bila na svirci u subotu. :/ Quote
Joca_Wildchild Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Svaka chast na trudu i za spot i za mjuzu, uvek moze bolje ali zato su tu i drugi i treci i tako vec redom neki album Samo napred, spot ste lepo odradili i tu mi se svidja shto ste se potrudili pa ste izneli i bubnjeve i pojachala u poljanu, a ne kao neki koji sviraju uglavnom na prazno i bez emocija. Svaka chast josh jednom Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Svaka cast momci,bice od vas jebaci jednog dana,samo tako nastavite.Snikam je ekstra,a spot je do jaja Quote
banedeathmetal Posted May 6, 2008 Author Report Posted May 6, 2008 Satane, Joco, Jovana, Pantera Ojdanic, Azal, ...Ljudi - HVALA VAM PUUUUNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala vam na lepim recima, stvarno nam ovo puno znaci...Ajde ljudi SVE NAJBOLJE pa se vidimo u Junu na promociji albuma u Valjevu, BG-u, N.S.-u i Mol-u !!! :pivopije: :pivopije: Quote
Ven0mous DejVi Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Spot je pizdarija i vrlo profesionalan...ovo ide na Headbangers Ball Vecina u bendu nema ni 18g, a vec daleko sijete domacu konkurenciju...sta da vam kazem! Bas mi zao sto nisam mogao da dodjem u CK, bio na rodjusu kod najboljeg drugara...jbg...al slusacu vas u junu...i svake naredne subote Vidimo se! KEEP ROCKIN' Quote
banedeathmetal Posted May 7, 2008 Author Report Posted May 7, 2008 Spot je pizdarija i vrlo profesionalan...ovo ide na Headbangers Ball Vecina u bendu nema ni 18g, a vec daleko sijete domacu konkurenciju...sta da vam kazem! Bas mi zao sto nisam mogao da dodjem u CK, bio na rodjusu kod najboljeg drugara...jbg...al slusacu vas u junu...i svake naredne subote Vidimo se! KEEP ROCKIN' Quote
banedeathmetal Posted June 2, 2008 Author Report Posted June 2, 2008 http://www.sputnikmusic.com/bands.php?bandid=8605 Quote
StarbreakeR Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Bicje koljaza u Dvoristu...ne znam kako je Cilice upao u celu pricu, al xtra...jedva cekam!!! Pozz!! Quote
Chicken Little 420 Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 sviramo zajedno na exitu, ne? Quote
RNA Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 ne znam kako je Cilice upao u celu pricu, al xtra... Мене су они синоћ сморили као Мешуга, ваљда зато што вуку на њих. Елем, одлична свирка синоћ момци, једино што је све превише брутално за мој укус. Али, види се да знате шта радите ид а то радите баш како треба. Quote
StarbreakeR Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ma MesSuggah Babes Nisu losi bili Disdained je sprzio! TS...auh... Ajd sutra, sad spavam!!! Quote
banedeathmetal Posted June 9, 2008 Author Report Posted June 9, 2008 sviramo zajedno na exitu, ne? Quote
StarbreakeR Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ovo u prvom planu bese pevac?Jebote isti Patton!!! Quote
banedeathmetal Posted June 12, 2008 Author Report Posted June 12, 2008 Samo da vam javim da su mi stigli diskovi od izdavaca, pa ako ima neko ko hoce da ga kupi direkt od nas, moze to da ucini po ceni od 800 dinara. Jbg znam da nije jeftino, ali kao prvo nismo mi odlucili o ceni, a kao drugo, stvarno je CD profi izgleda !!! :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: Quote
banedeathmetal Posted June 15, 2008 Author Report Posted June 15, 2008 Band: DISDAINED Country: Serbia Title: We All Reek Label: Filthy Records Year: 2008 Style: Brutal Technical Death Metal Review: Young band from Serbia formed in December 2006 strongly influenced by the American brutal death metal hordes lead by Suffocation or Deeds Of Flesh. Disdained will release this year their first official album, "We All Reek", and this one is the advance for it. 2 studio recorded tracks and a videoclip you should definitely check. This is a very good quintet with high class instrumental skills and a vocal that ranges from brutal death metal vocals to guttural ones or high-pitched screams. The instrumental part is mostly fast, but it's so well composed it makes you want more: insane drummings, technical guitar riffs, tight composition. The videoclip also is of very good quality, very enjoyable. Can't wait for the album to be released. Be sure not to miss this band as it has good chances to break some bones in the European metal scene! I mean it! Contact: www.myspace.com/disdainedserbia Written by Adrian, owner of Pest Records & Pest Webzine (Romania). Quote
Recommended Posts