KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Mislio sam da je tesko sranje, al kad sam preslusao, odusevio sam se. Svaka cas'. Nego, jel ono ritam masina? Ako nije, bubnjar je van ovog sveta Quote
VoivodBG Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Prvo - sokirao sam se kada sam video da se album vrti po nekim blogovima. Drugo - skinuo sam ga. Trece - preslusao sam polovinu albuma. Utisak - momci, svaka cast. profi, koliko se moze u ovim nasim uslovima. iskreno, nisam cuo bolji domaci brtal death metal, uz duzno postovanje mom drugu milanu is sacramental blood-a... Cestitka i podrska! +1 Sve sto kaze Galantna Gospodja, stoji! Produkcija me je ponajvise odusevila, na svetskom nivou je! Prvom prilikom kada se stabilizujem malo novcano porucujem album, jer ovo zaista vredi imati na originalu. (pohvalili vas momci iz Vault Of Pain-a kako je dizajn bukleta takodje odlican) Quote
WIZARD OF GORE Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Mislio sam da je tesko sranje, al kad sam preslusao, odusevio sam se. Svaka cas'. Nego, jel ono ritam masina? Ako nije, bubnjar je van ovog sveta meni se takav bubanj nimalo ne sviđa......nije programiran a zvuči kao da jeste...možda su ga nakucali u postprodukciji nemam pojma - a i ne zanima me Quote
KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Pa da...po brzini je vrlo je blizu bubnju sa poslednjeg albuma XXX Maniak-a (koji je ritam masina) Jedno 'je' je suvise Quote
banedeathmetal Posted September 6, 2008 Author Report Posted September 6, 2008 Hvala vam ljudi puno na lepim recima i podrsci! +1 Sve sto kaze Galantna Gospodja, stoji! Produkcija me je ponajvise odusevila, na svetskom nivou je! Prvom prilikom kada se stabilizujem malo novcano porucujem album, jer ovo zaista vredi imati na originalu. (pohvalili vas momci iz Vault Of Pain-a kako je dizajn bukleta takodje odlican) Svaka cast brate! Hvala ti puno! Ziveli! Quote
VoivodBG Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Disdained-We All Reek – Promo – 2008 Disdained sviraju tehnicki death metal u godini 2008. Mislim da smo svi zakljucili vec 1989. da je to truo zvuk bez perspektive i svrhe osim iživljavanja nekih glupih americkih klinaca. Disdained su sa žanrovske strane sasvim dobri i usvirani, ali rifovi su im stvarno da umreš od dosade, dok je veština kompozicije maltene nepostojeca. Na promo disku se naleze dve pesme, i video za stvar Obtuse Chisel, koji me je podsetio na casove biologije u osnovnoj školi, i spotove Cradle Of Filth. Slušajte Zaklanu Celjad. 1.5/5 Ilija recenzija sa helly cherry webzine-a. Quote
banedeathmetal Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHA !!!! :) Kako sam se slatko nasmejao! Ja ali stvarno ne znam zasto taj lik pise recenzije kad nema veze sa Death Metalom, a predpostavljam i sa zivotom Mislim realno, eto sad nam stigla neka Nemacka recenzija gde smo dobili 8/10, tako da se uopste ne opterecujem sa ovim Ajde da je reako zasto ne valja, nego je to tipicni subjektivni idiot koji pise kako njegove usi dozivljavaju muziku, i totalno je ne upucen u svemu tome. Hahahaha e sa ovom recenzijom cu morati da se pohvalim ostalim clanovima benda! Quote
StarbreakeR Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ma Bane, to ti je staro pravilo u metalu, kad imas losu recenziju u anonimnom webzinu to znaci da imas dobar album!Tako da shvati to pozitivno A tek kad imas pozitivnu kritiku na takvom mestu...auh... Quote
VoivodBG Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Cenim da vas je ispljuvao jer mu niste dali album za dzabe. Quote
banedeathmetal Posted September 8, 2008 Author Report Posted September 8, 2008 Cenim da vas je ispljuvao jer mu niste dali album za dzabe. Realno. Ne ide realnije Quote
Speed_Dead Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 meni se takav bubanj nimalo ne sviđa......nije programiran a zvuči kao da jeste...možda su ga nakucali u postprodukciji nemam pojma - a i ne zanima me kako nije bre programiran?? pa gde je sniman onda? kod nas tesko da ima studio koji moze tako da snimi i isproducira bubanj haha Quote
banedeathmetal Posted September 9, 2008 Author Report Posted September 9, 2008 (edited) Slike sa Hellbound Tour 2008 sa Torture Squad & Cilice su okacene: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumId=1146254 :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: Edited September 9, 2008 by banedeathmetal Quote
banedeathmetal Posted September 9, 2008 Author Report Posted September 9, 2008 Ljudi! DISDAINED ce nastupiti na Gitarijadi u Ratkovu 12/13 Septembar 2008 !!! Eto, zaista cudno, ali istinito. Sta da vam kazem, vidimo se tamo! Serbian Death Metal Division !!! Quote
Guest Kriki Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 xaxaxaxaxaxaxa, RATKOVO!!!!! A kult!!!!!!!! Pozdravite mi LIMENOG!!!! Quote
- Trinitus - Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 @Bane : "Zapalite" Rockere tamo,ok ? Sve najbolje ! Quote
banedeathmetal Posted September 10, 2008 Author Report Posted September 10, 2008 @Bane : "Zapalite" Rockere tamo,ok ? Sve najbolje ! Hahahahahaha, hocemo sigurno, sa svim onim Iron Maiden i AC/DC tribute bendovima :) Gde je Ratkovo? E, jos kad bi i to znao... Ali znam nekog ko zna - Net xaxaxaxaxaxaxa, RATKOVO!!!!! A kult!!!!!!!! Pozdravite mi LIMENOG!!!! Hehehe, KVLT, nema sta OK, hocemo! PoZzZzZz... Quote
banedeathmetal Posted September 11, 2008 Author Report Posted September 11, 2008 Hej ljudovi, evo neke svirke gde ce nastupiti DISDAINED, one koje imaju * NISU potvrdjene: 12.09.2008 - Ratkovo - Gitarijada 13.09.2008 - Ratkovo - Gitarijada 20.09.2008 - Sombor - Metal Fest 31.10.2008 - Novi Sad - w/Formless Terror (Makedonija) & Sacramental Blood 01.11.2008 - Beograd* 02.12.2008 - Novi Sad* Treba jos tokom Oktobra da sviramo u Molu i Senti, javljam ako se nesto od toga potvrdi...vidimo se! Quote
Dead Man Walking Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Kakav je to Metal Fest u Somboru i ko sve nastupa? Gledao sam po temamam i nema nigde. Quote
dimmu1 Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 otvoricu ja temu sutra/prekosutra pa cu sve objasniti i bice plakat,malo se strpi pitanje je da li ce biti fest mozhda bude samo svirka.. Quote
banedeathmetal Posted September 11, 2008 Author Report Posted September 11, 2008 Hej ljudovi, evo neke svirke gde ce nastupiti DISDAINED, one koje imaju * NISU potvrdjene: 12.09.2008 - Ratkovo - Gitarijada 13.09.2008 - Ratkovo - Gitarijada 20.09.2008 - Sombor - Metal Fest 05.10.2008 - Beograd - Living Room SKC 31.10.2008 - Novi Sad - w/Formless Terror (Makedonija) & Sacramental Blood Treba jos tokom Oktobra da sviramo u Molu i Senti, javljam ako se nesto od toga potvrdi...vidimo se! ISPRAVAK - GORE JE TACNA INFORMACIJA !!! Ovi datumi su POTVRDJENI !!! VIDIMO SE !!! - SERBIAN DEATH METAL DIVISION - Quote
banedeathmetal Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 Konacno, evo svi potvrdjeni datumi (na gomilu): 12 Sep 2008 - Gitarijada Ratkovo 2008 - Ratkovo 13 Sep 2008 - Gitarijada Ratkovo 2008 - Ratkovo 20 Sep 2008 - Extreme Metal Festival - Sombor 04 Oct 2008 - Club Annuska - Mol 05 Oct 2008 - Living Room SKC - Beograd 31 Oct 2008 - Club Dvoriste - Novi Sad SREBIAN DEATH METAL DIVISION Quote
banedeathmetal Posted September 14, 2008 Author Report Posted September 14, 2008 "Report" kako je bilo na Gitatijadi u Ratkovu! -Bodovanje zirije od 1 do 5 (5=odlicno, 1=nedovoljno): Disdained: gitara: 5 (i NIJEDAN drugi bend nije dobio 5, svi ostali su manje dobili). -bas: 4 -vokal: 5 -bubanj: 5 -scenski nastup: 5 -originalnost: 3 (inace, 3 je bila maksimalna ocena za originalnost). Sve ukupno, Disdained je imao najvise "poena". 4 ljudi su bili zirija, od kojih su trojica rekli da treba Disdained da osvoji mesto kao najbolji bend Gitarijade, jer po bodovanju smo imali najvise, a i kod publike smo imali daleko vise najvise glasova. Naravno, Death Metal zauvek ostaje UG, tako da su pobedili The Dark Ocean iz Sombora. Spisak ostalih nagrada: -Najbolji gitarista: Branislav Panic (Disdained) znaci JA -Nabolji basista: Stevan Patic (Disdained) -Nabolji scenski nastup: DISDAINED -Najbolji bubnjar: (posto je Zoli pobedio pre 2 godine, onda su mu rekli da zbog toga nemoze i ove godine da pobedi LOL). -Najbolji vokal: (ova iz The Dark Ocean). Eto, toliko. Vidimo se sledece subote u Somboru !!! Quote
Recommended Posts