ba+a. Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Sinstrel, sada je u funkciji Gusari hub, server je valjda u Svedskoj, tako da jajare iz Telekome mogu samo da ga duvaju Nisam znao da je u shvedskoj xD. Gusari su valjda elite plus ns hub sada, adresa 85.17.145.111:1411 Status drugi po velicini hub(valjda) - adresa status.impuls-host.com Quote
Talvi Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 A zasto, bre, niko ne spominje Akija? Meni je on ubedljivo najjaci lik u seriji... I Pikac, naravno... Quote
Мајор Гашпар Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Aki car! Tupa i glupa bosanska faca Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Jedva cekam da izbace nove epizode na dvd.Propisno sam se nalozio na seriju koliko je dobra Quote
Talvi Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 "A je li, Dule, 'ocemo l' mi ovo sad da kuhamo?" Quote
Мајор Гашпар Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Poslednja epizoda je sranje...bar meni. Quote
Vincent Hess Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Mnogo je dobra ova poslednja epizoda. Meni je najbolja od ovih sto su pokazali... Ne znam sto se vama ne svidja, al ne moram ni ja sve da znam Quote
Triad_1 Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 ok je serija ali mi se ne svidja sto je nekako uzasno spora. mislim da bi epizoda mogla da traje 15 minuta krace i time bude mnogo dinamicnija. ali u sustini je skroz ok Quote
Feanor Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Pikac najjaci lik "rekao sam mu da ide... i da se vrati za 5, 6 minuta" hahaha Quote
Jonathan_Steel Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Aki car! Tupa i glupa bosanska faca Nije on bosanac nego negde iz Krajine... Quote
Aces High Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 (edited) ova serija opisuje svakodnevni zivot Srbije........ovo sto se desava u seriji desava se svaki dan i jako su dobro uradili (milsim kako su odglumili stvarnost)........... ova serija je previse realna sto znaci da je to zivot u Srbiji.......... i jako mi se svidja.........jer je to tema........i da dokazu ljudima kakav je svakodnevni zivot u Srbiji...... tu se tacno vidi zivot u kojima zive Srbi......... a ono na selu je potpuno tacno........ali potpuno.......... tako je kod nas na selu.........u milimetar.........(muz bije zenu i tako te stvari) da ne pricam dalje ima jos mnogo toga............. serija je jako poucna i dobra........... Edited January 20, 2008 by Aces High 1 Quote
Angelystor Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Meni ova zadnja epizoda kul..ali mi se nekako chini da su pocheli da ga jebeno razvlache. Da me neko pitao shta se desilo actually zadnje dve epizode...ne znam sta bih rekao. Onaj jebao neshto konachno, oni se skupili na selu, onaj se sheta mostom, i to je to... Quote
_powerslave_ Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Heheh jes tako... U principu ova zadnja i nije toliko losha ko shto je bila predzadnja koja je smorila samo tako...inache nema vishe smeshnih fora ko shto je bilo u prvih 5-6 epizoda... Quote
Guest 10 dinara Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Mogu da se kladim da niko od njih vise ne sme da ide u Barandu a pogotovo reziser Quote
Bejbe Kompajler Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 delovalo je obecavajuce na pocetku... a onda su ga razvukli... i zaista mislim da siroki auditorijum nije duzan da gleda kako se narkoMira Karanovic hebe sa Komnenovicem,,, mislim //// FFUUUUUUJ!! Jedina legenda te serije je Branimir BRstina, nas najkulichnij glumatz.. Quote
lithium Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 skroz je kul serija,odavno nismo imali bolju...(zapravo, josh od otvorenih vrata nije bilo dobre domacje serije..) mada jesu malo razvukli prichu poslednjih par epizoda.. Quote
Yoda Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 'bem ti, zamalo na zaplakah... Dobra scena. Ravukli su malo, ali izvuku sa ovako necim... Quote
_powerslave_ Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Dobra je bila ova zadnja epizoda...inache nemam obichaj da zaplachem dok gledam neki filim ili seriju al sinoc zamalo... Quote
miss Penny Lane Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 umro pikac ja se rasplakah ... Quote
lithium Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 uf, meni je od same Pikcheve smrti mnogo potresnija bila ona poslednja scena kada su svi oni na terenu a njihovi mrtvi prijatelji na tribinama...i kad dobaci loptu Ekseru... Quote
Recommended Posts