Andrija Smith Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Super serija, ja u CG nemam b92 ali skidam sa interneta... E u p.m. umro Pikac, ko ce sad u seriji da me zasmejava... Quote
זאבים Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 umro pikac ja se rasplakah ... Takodje. Strashno Quote
Chile Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 uf, meni je od same Pikcheve smrti mnogo potresnija bila ona poslednja scena kada su svi oni na terenu a njihovi mrtvi prijatelji na tribinama...i kad dobaci loptu Ekseru... E to sto mu je predao loptu bi trebalo kao da znaci da je Ekser sledeci, bar ja tako tumacum ali videcemo. Quote
Bejbe Kompajler Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 jap, i meni se chini da je tako.. pakleno dobra scena.. Quote
Aces High Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 da stvarno..........sad zadnja epizoda je bila jako dobra........sad ce da vidimo sledecu......... Quote
miss Penny Lane Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 E to sto mu je predao loptu bi trebalo kao da znaci da je Ekser sledeci, bar ja tako tumacum ali videcemo. i ja isto mislim... strasna je ova poslednja scena... bas skoro nisam gledala nesto potresnije, i muzika je genijalna... Quote
_powerslave_ Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Slazem se za muziku..koju odlichno uklapaju sa scenama i dogadjajima u seriji... E dal zna mozda neko kolko ima epizoda ova serija? Super serija, ja u CG nemam b92 ali skidam sa interneta... De si je nashao na netu? Quote
Yoda Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 E dal zna mozda neko kolko ima epizoda ova serija? Mislim da to ima veze sa onim odbrojavanjem epizoda unazad, na pocetku svake epizode. Na ovoj sad je pisalo 15, pre nje 16, znaci.... Quote
_powerslave_ Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Da da moguce... primetio sam te brojeve al nisam skapirao... Quote
Baba Dzonga Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Ljudi evo su epizode ovde - http://www.stage6.com/videos/search:vratic...e+rode Ova u kojoj umire Pikac je 11-ta. Quote
Talvi Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ova poslednja epizoda sa Pikcem i, posebno, ta poslednja scena je jedna od onih situacija kada kazes: "Jebem ti i dan i sat kad sam poceo da gledam ovo sranje..." Quote
lithium Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 (edited) E to sto mu je predao loptu bi trebalo kao da znaci da je Ekser sledeci, bar ja tako tumacum ali videcemo. i ja isto ... videcjemo.. ne, zapravo, mene takve u isto vreme i ukopaju i odusheve, tako da ni jednog trenutka nisam zazhalila shto sam pochela da gledam...dokaz da mozhemo da napravimo dobru seriju... Edited January 29, 2008 by Lithium Quote
Ikanac Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Dobra serija ali je precenjena.Dokle ce Djuricko da igra jednu te istu ulogu,vise nervira... Komnenic je do jaja,njegova najbolja uloga do sada Muzika je shit Quote
Andrija Smith Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Ne prdi, muzika je jedna od jacih strana ove serije. 1 Quote
_powerslave_ Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Muzika je ekstra... a serija nije uopshte precenjena. Quote
Ikanac Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Kreten... mama ti je to... ovde covek ako nije saglasan sa ostalima,odmah mu se kaze da ne prdi,pripisuju mu se razna imena... Quote
_powerslave_ Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 E majmune jedan nevaspitani pa ti si ovde prvi pocheo da vredjash... 1 Quote
Ikanac Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Svoj post sam zapoceo kritikom na seriju Vratice se rode,o tome se radi u postu...nisam upotrebio ni jednu pogrdnu rec za nikoga ovde Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Kupio sam pre nekoliko dana drugi dvd, odgledao ga za dva i gleda mi se jos, i stvarno ne vidim problem zasto je prica razvucena, bas ide nekim tempom kako treba. Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Идеја - а да направе наставак под насловом "Родиће се врата"? Quote
Andrija Smith Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 ovde covek ako nije saglasan sa ostalima,odmah mu se kaze da ne prdi,pripisuju mu se razna imena... Ako te je jedno "ne prdi" uvredilo onda si bas "sissy boy". Stvarno ako te je tako lako uvrediti najbolje bi bilo da se zakljucas u svoju sobu i da nikad ne izlazis jer je rizik prevelik, mozda ti neko na ulici kaze da ucutis a ti se zaplaces na sred ulice jer te je uvredio. Ja sam ti napisao "ne prdi" jer jednostavno ne mogu da verujem da neko misli da je muzika iz ove serije sranje, jer koju god vrstu muzike ti slusao, moras priznati da se muzika odlicno uklapa u seriju. Stvarno, nisam mislio nista lose! Идеја - а да направе наставак под насловом "Родиће се врата"? :lol: :lol: Quote
Ikanac Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ako te je jedno "ne prdi" uvredilo onda si bas "sissy boy". Stvarno ako te je tako lako uvrediti najbolje bi bilo da se zakljucas u svoju sobu i da nikad ne izlazis jer je rizik prevelik, mozda ti neko na ulici kaze da ucutis a ti se zaplaces na sred ulice jer te je uvredio. Ja sam ti napisao "ne prdi" jer jednostavno ne mogu da verujem da neko misli da je muzika iz ove serije sranje, jer koju god vrstu muzike ti slusao, moras priznati da se muzika odlicno uklapa u seriju. Stvarno, nisam mislio nista lose! Inace,''slepci'' je uzasno uvredljiva rec...srazmerna je ''ne prdi'' iz prostog razloga sto protivrecis zargonski nekome ko ima svoje misljenje Quote
Recommended Posts