Jump to content

Recommended Posts

Posted
Inace cuo sam da je muziku radio onaj selja iz Plavog Orkestra, Sasha Loshic. :)

Ваљда уз помоћ Бранка Ђурића, ако се не варам?

Posted

Ту сам и ја закачио на оној једној епизоди коју сам одгледао до пола. Мало шугав био термин за гелдање у војсци.

Posted

Наравно да јесте, али има и неких кад можеш нешто и да одгледаш до краја.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Sasa Losic... ccc... Glavna tema u seriji je predobra, nisam odavno cuo bolji soundtrack za neku domacu seriju ili film (i par onih drugih pesama je cool takodje). I procitam bas to ime, i pomislim "samo da nije onaj carsijski nazovi rocker". Ali izgleda da ima u sebi nesto i pored ljige od maticnog mu benda.

Nego, htedoh pitati da nema neko tu pesmu, ili zna gde moze da se downloaduje, a da je normalna kompresija, nadjoh samo neke gnusne 64kbs.

Edited by Apeiron
  • 4 weeks later...
Posted

Dobra kurac...prvih par epizoda su bile sjajne,ali sada vec smaraju.Previse otezu,nista se ne desava,previse se sve svodi na neke glupe monologe i kadriranja prirode...ova serija je imala jako veliki potencijal,ali je sada totalni smor.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

procitao sam jedan jako dobar komentar al sam previse glup i zaboravan da ga ponovim...ali dozvolite da se izrazim na svoj nacin: serija jeste jedna od najboljih i bila bi najbolja kada bi dramatizacija(ne znam dal je ispravno receno) likova bila u sluzbi njihove karaktericazije a ne hmmmmm izraz , :D:lol: bespotrebne patetike :)B)

Edited by East
Posted

A?

Anyway, ja sad odgleda' ove zadnje dve epizode (18, 19), jurio preko neta, poshto antena zeza, ne mog sa'vatam lepo b92 etc.

Anyway2, ova 19a mi najbolja do sad, umro sam od smeja, najbolji quote ikad: "Smrt je zapravo zivot bez rakije" :mrgreen: