East Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 ma u smislukad bi radnja bila onoliko usporena i sa jakom dramaturgijom da bi se sto bolje prikazala licnost likova i njihov unutrasnji neki sklop ,a ovako cesto ispadne preterivanje sa blagim prelazom u smaranje....na stranu to sto je stvarno jedna od najkvalitetnijih serija nasih ikad snimljenih... Quote
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ste vi ljudi prestali ovo da gledate ili shta? Anyway, ja tek danas odgledah zadnju epizodu, malo previshe happy end.. Mislim, bio je jedan period pre par epizoda kad su pobili i poosakatili pola likova, ali ako je ovo neko vracanje balansa, onda neka Ali smetaju mi neke glupost, npr. ono izrastanje prsta, Ekseru se cura vraca nakon shto bezi sa oltara..to ni u najgorem optimizmu ne bih ochekivao.. Quote
Vlladimir Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ako je ova serija predstavljala život u današnjoj srbiji, onda nam sleduje kolektivno ubistvo...i sam kraj, toliko je zbrzan, izkičiran i zasladjen, sranje u svakom pogledu. Imala je serija dobre fazone tokom epizoda, ali koja naša serija i nije imala pun kurac takvih zajebancija... Quote
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Pa ja sam ovu seriju i nastavio da pratim nakon prvih par epizoda jer mi se chinilo da nije standardno Pavic sranje koje se vrti na RTSu vec godinama samo u par razclichitih imena. Dodushe, i ovde je neki zaplet oko neizbeznih velikih dugova i sl., ali sa ubachenim tim nekim shmekom Mucki, dva lika ki braca, ovaj jedan manji, stariji, jachi i iskusniji, ovaj drugi visok, malko tupaviji, malko nesnalazljiv, al' dobrog srca, ta neka paralela.. Dalje je serija otishla na neku totalno drugu stranu, ali sve u svemu, ima vishe pluseva nego minusa. Zadnja epizoda, pa stvarno se pola od onih sat i po maltene nishta ne deshava, osim shto su uspeli da ubace svakog lika u neko happy stanje kako god su uspeli.. Quote
_powerslave_ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Uopshte nisam ochekivao ovakav hepi end, al dobro bolje shto se ovako zavrshi. U principu svi srecni i zadovoljni jedino Milenko na neki nachin najeba haha. Quote
VoivodBG Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Odgledaj juce 20 epizodu, na 4 dvd, solidno, ne dave toliko, a i postaje zanimljivije, jedino mi se ne dopada kvalitet slike, bolji su bili na prva 3 dvd-a. Jedva cekam da izadje ovaj poslednji pa da zavrsim sa ovom serijom. Quote
Sinstrel Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Poslednju epizodu kao da je rezirao Emir Kusturica. Kapiram da ce soundtrack iz serije da se prodaje k'o lud kada se pojavi. Sve u svemu dobre serija... zavrsila se. Aj cao... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Belogrla je ovo pravio jer je on iz te vukojebine,i sad je tu nešto reklamira, a mesto ni za kurac.a taka je bila i seria.Ko bi ziveo tamo?samo neko lud.jos samo da izdaju i album sa samolepljivim slicicama. 1 Quote
VoivodBG Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Odgledah pre nekog vremena i poslednji dvd, dopadljivo mi je sto je kraj pozitivan totalno (naspram nase standardne mrak tematike kakva je recimo u filmovima), voleo bih da naprave slicnu seriju po kvalitetu. Da li neko zna da li ce izbaciti OST za seriju? Quote
marko.nocturne Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Ovo je definitvno najbolja serija IKADA kod nas prikazivana, u SVAKOM pogledu!!! 1 1 Quote
BlowCape Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 jel ima neko muziku iz ove serije... da uploaduje...? pocela je da se reprizira pa sam se podsetio koliko je genijalna.... Quote
Мајор Гашпар Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 01. Intro02. Baranda 03. Ekser 04. Milenko 05. Baranda Docek 06. Pikac 07. Marina [bajaga-Bezis Od Mene] 08. Kafic Kod Krlje [JUST - Dance With Me] 09. U Barandu 10. Baba Ruza 11. Shvaba 12. Baranda [Dub Version] http://rapidshare.com/#!download|389cg|107956424|Vratice_Se_Rode_Muzika_Full.rar|47454 Quote
BlowCape Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 jel ima neko muziku iz ove serije... da uploaduje...? pocela je da se reprizira pa sam se podsetio koliko je genijalna.... hvala care! Quote
tier_mfkr Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Realno, najjaca faca u celoj seriji Quote
SkullKrusheR Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LdHQ-UdTjVg pikac u ulozi moskrija. Quote
Dark_Elf Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Nemate pojma Tako je. Raka je najveći car u seriji. Quote
Fikusov Čmar Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Serija za napaljene niskointeligentne tinejdzere Quote
ollanik Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Nije losa serija,gotivio sam nekad pogledati kad naidjem na teveu...gotivna serija dosta,ali nista preterano mocna. Quote
Recommended Posts