Angelystor Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Bem li ga, nisam znao 'de da turim temu...this seemed like the best place...a shteta jebena da nema teme za ovaj ubergenijalni bend! Diskografija im je ovakva(albumi): 1995 Imrama 1998 A Journey's End 2000 Spirit The Earth Aflame 2002 Storm Before The Calm 2005 The Gathering Wilderness 2007 To The Nameless Dead I juche je preslushah celu : ) To nikad ne radih kod njih..a bogme ih nisam slushao poooodavno, a na to me je naveo novi album - To The Nameless Dead. Koji mi je trenutno i najbolji Primordial album..a odma' tu mi dishu za vratom Spirit, Storm i Gathering...actually bend je stvarno jedan fantastichan unikat i nesto najbolje sto mozete naci u metalu, neverovatna mjuza i svaki album je neverovatno iskustvo i putovanje..yeah, I travelled a lot yesterday Imrama je najcrnji od sve dece, dok mi AJE malko falka sa dinamikom, ali sto se tiche feelinga i melanholije, podobar album. Ali TTND je posebna pricha..black elementi su na minimumu, Alan skoro i da ne koristi black vokal..ali zvuci verovatno najbolje do sada. Zarazan chanting vokal...a takodje moram reci da je ovo i najbolji zvuk koji je Primordial ikad imao, Pravi wall of sound sas sve mocnim riffovima i melodijama... ovo najtoplije preporuchujem, znachi preslushao sam ga tek par puta, a vec mi je medju 5 albuma godine. Ako ne i THE. Fantazija bre. Moji lichni favoriti sa albuma: "Empire Falls" , "As Rome burns", "Traitors Gate". A ako ima takvih koji nisu josh ni chuli benda...pa nije greska cenim ni sa TTND da se pochne, ali mozda bolje negde od sredine... Quote
Talvi Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Nisam ni znao da su izdali novi album, moracu da ga iskopam... Omiljena pesma - Gods To The Godless, naravno! Quote
Grobodan Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Ja nisam uspeo da otvorim temu, jer moderator nije hteo da mi odobri. Zasto? Kretenizam. Bogovi... Popizdeh sad zbog ove gluposti, neki drugi put cu vise... Quote
Angelystor Posted November 21, 2007 Author Report Posted November 21, 2007 Heh, pa pogle'j Grobo kad sam ja stavio josh temu..11. novembar, a odobrena juche... Quote
:matija Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 stvarno dobar bend, sve ostalo je suvisno...dobra mesavina celtica i blacka i svacega Quote
Grobodan Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Novi album izlazi u digibook verziji sa bukletom od 50 strana. Hocu! Quote
Goxy Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 nesto me podstakla tema i hvalisanje novog albuma da ponovo pokusam da skapiram bend i uzeh spirit the earth aflame posle par godina,ali ne vredi,ne mogu ni pola da poslusam a da ne izvadim disk.jednostavno ne odgovara mi muzika. Quote
Angelystor Posted November 26, 2007 Author Report Posted November 26, 2007 Many are called, but few are chosen. Quote
Grobodan Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 E lorde moj... Jebiga, nije ovo za tebe. Ovaj bend je olicenje iskrenosti i mozda najjaci folk metal bend, ali "folk" u smislu da prenose slike svoje zemlje kroz osecanja, a ne ubacivanje nekih usranih gej instrumenata. Ne znam, israh se, ali tesko ih je definisati. Svi bendovi (sem mozda 3-4) sa ovog foruma bi mogli samo da im popuse kurac. Mozda ni to. I novi album je bolesno dobar, ali se ne slazem da nema BM momenata, recimo Gallows Hymn mi zvuci kao Burzum, a sta reci tek za Traitors Gate? I jos Alan, legenda jebena, covek koji peva srcem... Daj da ih neko dovuce ovde. WHERE IS THE FIGHTING MAN AM I HE YOU WOULD TRADE EVERY TRUTH FOR HOLLOW VICTORIES!!!! 10/10. B O G O V I Quote
Angelystor Posted November 27, 2007 Author Report Posted November 27, 2007 pa ne reko' da gi nema, vec da su na minimumu..a josh kad gi uporedish sa proshlim.. taj refren jebe keve. Quote
APOHAKC Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Промашио сам ову тему некако, сјајан бенд, сећам се прича да су требали да свирају овде, али су завршили у Румунији, сви албуми су генијални, сјајно, живео Примордиал! Quote
WoI Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 ovo moram da nabavim cim ga tolko nahvaliste Quote
kuruz Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Одличан албум, ал' мени је прошли најбољи. Quote
WoI Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 e da ne verujete nalozio sam se na ovo sranje Quote
kuruz Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Heathen Tribes ми се највише свиђа са новог албума... Quote
Out Of Time Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 svakako, jedan od najboljih metal bendova IKAD... zvuchi kretenski, al tako je i ja mu tu nishta ne mogu... 6 albuma > 4 savrshena, dva spektakularna... dobar prosek... najbolji metal gig koji sam gled'o > Primordial... sviraju muziku koju su gotovo sami izmislili... potichu iz mnogo kul zemlje... super su ljudi, ljudine... vole rakiju... poshtuju, ali ne vole da ih zajebavaju... shta sad... volem! Quote
Buddha Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 vrh je album bradonja. meni je do sada The Burning Season bio naj naj, ali ovaj novi bas jebe. rakija, magla, bol, rat, sve je tu. Quote
Apeiron Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Nego sta nego dobar. Skoro pa u rangu sa poslednjim albumom Negure Bunget Quote
Baal Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Odličan nov album, album sa mudima. Quote
Hamsun Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Dobar, dobar... u Terrorizeru album mjeseca... Quote
Grobodan Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ovaj novi album je svuda na prvom mestu soundcheck-ova, i ja nigde nisam video da mu je neko dao manje od 10 (pa sam i ja to propratio, hehe..). Jebote, bukvalno mi ne izlazi iz plejliste od momenta kad sam ga nabavio... Moram ybaviti taj digibook dok ne ode... Jel bese Out of Time radio intervju sa njima za BV? To je najbolji intervju koji je ikad izasao u BV, po meni. @Apeiron: Bolji je od Negure mnogo Quote
Buddha Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Out Of Time kaze da mu je to najbolji intervju koji je radio u zivotu.. radio ga je 3 sata valjda i u finalnu verziju BV-a nije verovatno uslo ni pola onoga sto su pricali... Quote
Hamsun Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 or else... - or else what?! - exactly... Quote
Recommended Posts