Cthulhu Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Dobra ova pesma, a opsada Beča 1683 postaje nešto popularna u poslednje vreme Quote
Lou Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 те питао неко нешто? Baš su me neki klinci pitali za malo srednjoškolskih fora, preneću mu ovo tvoje. Quote
Angelystor Posted July 29, 2013 Author Report Posted July 29, 2013 Dakle, nije sunce predstavljalo nikakvu prepreku na festivalu, posto je Primordial bio fenomenalan, jebeni trans sezdesetominutni, gola voda na kraju jedva sam znao sta me snaslo. Alan komandant od frontmena i druzina mu koja uzivo zvuci besprekorno. Em su imali odddlican zvuk, em su sve jebene finese pesama cule, em prijatelji sviraju live svaki moguci intro svaki moguci prelaz svaki moguci outro, sve kako bi covek ocekivao, ne mogu ni klicu dlake neke na jajetu da nadjem. Lista: (nije da ne znate sta da ocekujete vi za BA, ali cu ipak staviti pod tagove) No Grave Deep Enough Gods to the Godless Bloodied Yet Unbowed As Rome Burns Traitors Gate The Coffin Ships Empire Falls Za lecka pa da cujem sve omiljene, ali izuzetan izbor, Empire himnetina bas jeste vrhunac za set. 1 Quote
Angelystor Posted August 14, 2013 Author Report Posted August 14, 2013 Ne zelim da stajem na potencijalni zulj, ali sto onako kratka lista za Brutal? Quote
[Nocturno] Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Te 4 pesme traju skoro 35 minuta. Sjajan koncert, mogao bih sutra opet da ih gledam. Quote
Angelystor Posted August 14, 2013 Author Report Posted August 14, 2013 Znam koliko traju, ali opet mi termin od pola sata beda. Quote
[Nocturno] Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Pa festivalska svirka, svi bendovi koji nisu headlineri su svirali od 30-45min. I ja bih voleo da su neki bendovi svirali duze ali jbg. Quote
HeLLsarma Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Laza je upravu,sa ovim kratkim kolazom su razneli sve sto su mogli. Najiskreniji bend u metalu danas,sa najboljim i najmocnijim frontmenom na svetu. Kada cujes The Coffins Ships uzivo kako da ne zaplaces od srece. Quote
Talvi Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-twlight-of-the-gods-destiny-forged-in-blood/ Quote
BLAGOJE Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 (edited) svima koji su gledali primordial uzivo majku vam da vam majku jebem ja edit: ja bih licno slusao najgori bn music produksn narodnjak ako alan pjeva,kamoli metal,pjesma sabija. Edited August 17, 2013 by BLAGOJE 2 Quote
Dioklecijan Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 svima koji su gledali primordial uzivo majku vam da vam majku jebem ja 1 Quote
Јарослав Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 чисто да прокоментаришем да TOTG албум улази у топ 5 за ову годину, без проблема Алан још једном доказује да је бог и да се најебем мајке свима који су гледали Примордијал уживо Quote
Angelystor Posted October 28, 2013 Author Report Posted October 28, 2013 Od kad se vratih sa Metalfesta alarm za mob mi je GTTG, tako da svako jutro se (bar nakratko) podsetim live magije Quote
Јарослав Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 јеботе, та песма, па не знам... прва коју сам чуо од њих и било је инстант вилица до пода. тако је почела једна огромна љубав између мене и овог бенда. Quote
BLAGOJE Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 ja bih licno slusao najgori bn music produksn narodnjak ako alan pjeva Quote
Јарослав Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 дајте неке линкове за All Empires Fall, остао сам без тога када ми пао систем Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 PA to je izaslo na ploci i valjda na nekoj kompilaciji,neko ko je svirao sa Darknesu je izdao to stao mi mozak sad Quote
Talvi Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Dread Sovereign have unveiled their album details and artwork. 'All Hell's Martyrs' is due out via Ván Records in March. Vocalist and bass player, Nemtheanga commented: “Things come together fast on the surface but the Dread Sovereign album has been dwelling in my subconscious for years, playing riffs to myself over the years. It's only in the last 15 months that I've put flesh on the bones with a proper band and here we are with an album ready for Ván records to release. The aspirations are difficult to explain as it's been a form of catharsis to finally get the demons out after all this time but here it is; some gnarled and evil old school doom/metal - a few surprises and different elements here and there - but nothing more and nothing less" Quote
Recommended Posts