Иван Карамазов Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Meni se na prvo slušanje učinilo dosadno. Posle sljuštrih 6/8 neke brlje i sad me dobro voza. Quote
Јарослав Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 ja sam se usrao koliko je dobar album Quote
kuruz Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 ti si se usrao od vinjaka, ne od albuma 2 2 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Meni je mozda ovo najloshiji album kao da je na brzinu sklapan,da cu mu josh neki shansu al u odnosu na prosli ovo je malo dete Quote
Berliner Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 preiskreno sranje, kondenzovan primordial Quote
Angelystor Posted November 21, 2014 Author Report Posted November 21, 2014 Nešo što zameri :] Kod mene ista priča kao za Anaal novi, neimpresivan prvi dodir, ali videćemo već. Quote
Јарослав Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 ti si se usrao od vinjaka, ne od albuma useravanje od vinjaka >>>> useravanje vilice Quote
HeLLsarma Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Veoma lep album,lepo se nadovezuje na Puritans. Quote
Иван Карамазов Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Ghosts of the Charnel House najbolja! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Nešo što zameri :] Kod mene ista priča kao za Anaal novi, neimpresivan prvi dodir, ali videćemo već. Pa de znam,neki kazu iskrena produkcija ali stvarno ovi arazmani i ideje kao da se nisu trudili uopste neko ajde tako Quote
azal Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 meni alan najbitniji u prici. vokal vodi ceo bend i najbitniji je deo price meni. on zvuci bolje nego ikad. mislim da mu je dread sovereign dao neko dodatno samopouzdanje Quote
HeLLsarma Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Slazem sa sa tobom Lazo. Ljudi,mene The Alchemist Head malo podseca na Enslaved,to jest neki delovi pesme. :-) Quote
Kumodraski Vo Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 320 http://www.mediaboom.org/418375-primordial-where-greater-men-have-fallen-2014.html 1 Quote
Angelystor Posted November 26, 2014 Author Report Posted November 26, 2014 Dobro, nije najslabiji Primordial do sada, ali najslabiji za poslednjih sigurno...15 godina Ili ovako, da kažemo da je Redemption uspeo da iznese pritisak nastavka na TTND, ali da ovaj nije uspeo da iznese pritisak dva dobra albuma zaredom (isto mi za Overkill ove godine). Favoriti su mi naslovna, Come The Flood, Ghosts (onaj break je predobar) "Wield Lightning...". "Born To Night" isto jako dobra, samo prerazvučen početak, trebalo ono u neki intro da se preseče. Alan raspičio, ovog puta čini mi se sa najmanje black vokala ikada. Tekstovi isto, ovaj deo najbolji: If the church had one neck I would wring it If the state had one artery I would sever it Torches to the parliament of swine And iron to the rights of fools Quote
Talvi Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 ima i ovo http://www.mediaboom.org/418734-primordial-where-greater-men-have-fallen-deluxe-wooden-box-cd-dvd-7-2014.html Quote
Јарослав Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 e do jaja, video sam to juče i baš imam želju da pogledam Quote
Grobodan Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 Nije DVD, audio rip je. Nego naleteh na ovo, Alan kao da je video ovu temu: We've forged our own path and created our own sound, our own signature things that are relatable. And sometimes we say to ourselves in rehearsal ‘this sounds like something that we did 10 years ago', we sort of think it is okay sometimes to rip ourselves off because we created this angle in the first place. Apsolutno logično. I ovo mu je vrh. I feel sorry for kids growing up who listened to Bullet for My Valentine when I had Metallica - Master of Puppets Nije se izjasnio da je MoP kopija RtL Ceo intervju http://eternal-terror.com/articles/index.php?id=1379&type=B Quote
Angelystor Posted November 27, 2014 Author Report Posted November 27, 2014 Nije se izjasnio da je MoP kopija RtL :haha: A, sad gledam, nije ni opovrgnuo da je EDM glupo ime za album. Quote
Grobodan Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 Nego dajte leba vam 320kbps link za onu One for all kompilaciju! Polomih se po svim blogovima, svugde 192. Quote
Demon Seed Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 Eto povoda da instaliras Samo neko moze prvo da srčne da vidi ima li, ja nisam na svom kompu sad Quote
Kumodraski Vo Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 ja nisam na svom kompu sad Jel to neko osvetlao obraz nocas, a? Quote
Recommended Posts